Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Edit: Właśnie dostałam wiadomość:multi: [FONT=MS Shell Dlg 2]3 dziewczynki + 4 chłopaków[/FONT]:multi: Gordon i Kiara zostali rodzicami:cunao:

co prawda nie te szczeniaki, ale mówiłam, że będzie 7 :D

gratki, a na pieprzaczki nadal czekam ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
lezymy i się chłodzimy na kafelkach :lol:

To prawda. Ale główna strefa chłodzenia jest w przedpokoju ;)
Choć dziś od południa pogoda coś cuduje. Było ładnie ale zbierało się na burzę, trochę popadało, pogrzmiało, pół dnia gdzieś burza chodzi bokiem i się kisi. A teraz się całkiem rozpadało i ochłodziło. Bez sensu jakoś.

Posted

[quote name='weszka']Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;)

mojemu cały czas jedno się zawija, ale ma nieogolone i mu ciążą :D
Czekamy....

czekamy, czekamy :]

Posted

weszka napisał(a):
Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;)

Czekamy....

Hahaha, własnie miałam zapytać, kiedy skopiowałaś uchole:roflt:

Posted

eria napisał(a):
Ariss kurde już myślałam,że jakieś wieści nam przyniosłaś :D każdy post mnie tu teraz ściąga :D

nie Ciebie jedną :) siedzę jak na szpilkach

Posted

Kochane jesteście :loveu: Ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać. Dirki buduje napięcie zanim te Silvery nam pokaże :eviltong:

Na rozluźnienie przyniosłam parę komórkowych fotek z wieczornego podeszczowego spaceru :cool3:

Posted

eria, bardzo chętnie bym przyniosła wieści o narodzinach siódemki pięknych Silverków:cool3: ale muszę cierpliwie czekać i dalej zaciskać kciuki!

a na dodatek dziś jeszcze szykuje się średnia czarna sunia u koleżanki która mieszka 10km ode mnie wiec dziś lub jutro posypie się pełnia szczęścia Silverkowo olbrzymia:loveu: i czarno średnia:loveu:

Posted

[quote name='ariss']er
a na dodatek dziś jeszcze szykuje się średnia czarna sunia u koleżanki która mieszka 10km ode mnie wiec dziś lub jutro posypie się pełnia szczęścia Silverkowo olbrzymia:loveu: i czarno średnia:loveu:

Ewuś, a czemu ja nic o tym nie wiem? :mdleje:

Posted

eria napisał(a):
Ariss kurde już myślałam,że jakieś wieści nam przyniosłaś :D każdy post mnie tu teraz ściąga :D

greatmadwomen napisał(a):
nie Ciebie jedną :) siedzę jak na szpilkach

Nie Was dwie, ja jak widze jakikolwiek wpis tutaj to gnam i prawie sie łamię tak gnam :)