ahedok Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Doginka']Edit: Właśnie dostałam wiadomość:multi: [FONT=MS Shell Dlg 2]3 dziewczynki + 4 chłopaków[/FONT]:multi: Gordon i Kiara zostali rodzicami:cunao: co prawda nie te szczeniaki, ale mówiłam, że będzie 7 :D gratki, a na pieprzaczki nadal czekam ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Doginko wielkie gratulacje , a ja tez jak na szpilach na weszkowe maluńki czekam ;) Quote
weszka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ileż niecierpliwych?! Meldujemy że NIE rodzimy :) leżymy i mamy wszystko gdzieś ;) interchampionka :D i Vesperka też sobie jest Quote
weszka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 malawaszka napisał(a):lezymy i się chłodzimy na kafelkach :lol: To prawda. Ale główna strefa chłodzenia jest w przedpokoju ;) Choć dziś od południa pogoda coś cuduje. Było ładnie ale zbierało się na burzę, trochę popadało, pogrzmiało, pół dnia gdzieś burza chodzi bokiem i się kisi. A teraz się całkiem rozpadało i ochłodziło. Bez sensu jakoś. Quote
zerduszko Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Mało ciężarówkowato wygląda. Czekam z niecierpliwością :) Quote
Culineo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 sekretne życie uszu tym razem Dirulca :D czekamy... ;) Quote
weszka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;) Czekamy.... Quote
Culineo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='weszka']Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;) mojemu cały czas jedno się zawija, ale ma nieogolone i mu ciążą :D Czekamy.... czekamy, czekamy :] Quote
Doginka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 weszka napisał(a):Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;) Czekamy.... Hahaha, własnie miałam zapytać, kiedy skopiowałaś uchole:roflt: Quote
Saththa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Kurcze.... ja nie wiem skoro ja się denerwuje to co Ty przechodzisz :) Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='weszka']Uszy czasem żyją swoim życiem ;) Trza je przewentylować jak się duszno robi to wtedy się "samokopiują" ;) Czekamy.... jak zobaczyłam to zdjęcie http://img190.imageshack.us/img190/7106/dsc0204zg.jpg to wlasnie sie zastanowiłam, jak to mozliwe ze to ucho jest skopiowane :crazyeye::evil_lol: czekajcie, trzymam kciuki żeby wsio przebiegalo gładko i bezproblemowo :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
eria Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ariss kurde już myślałam,że jakieś wieści nam przyniosłaś :D każdy post mnie tu teraz ściąga :D Quote
Rumi. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 eria napisał(a):Ariss kurde już myślałam,że jakieś wieści nam przyniosłaś :D każdy post mnie tu teraz ściąga :D nie Ciebie jedną :) siedzę jak na szpilkach Quote
weszka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Kochane jesteście :loveu: Ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i grzecznie czekać. Dirki buduje napięcie zanim te Silvery nam pokaże :eviltong: Na rozluźnienie przyniosłam parę komórkowych fotek z wieczornego podeszczowego spaceru :cool3: Quote
weszka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 o tak trzeba grzecznie siedzieć i czekać :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czekamy nie pospieszamy tak tylko sobie tuptamy z nóżki na nóżkę ;) Fajne fotki :) Quote
ariss Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 eria, bardzo chętnie bym przyniosła wieści o narodzinach siódemki pięknych Silverków:cool3: ale muszę cierpliwie czekać i dalej zaciskać kciuki! a na dodatek dziś jeszcze szykuje się średnia czarna sunia u koleżanki która mieszka 10km ode mnie wiec dziś lub jutro posypie się pełnia szczęścia Silverkowo olbrzymia:loveu: i czarno średnia:loveu: Quote
Justa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='ariss']er a na dodatek dziś jeszcze szykuje się średnia czarna sunia u koleżanki która mieszka 10km ode mnie wiec dziś lub jutro posypie się pełnia szczęścia Silverkowo olbrzymia:loveu: i czarno średnia:loveu: Ewuś, a czemu ja nic o tym nie wiem? :mdleje: Quote
Saththa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 eria napisał(a):Ariss kurde już myślałam,że jakieś wieści nam przyniosłaś :D każdy post mnie tu teraz ściąga :D greatmadwomen napisał(a):nie Ciebie jedną :) siedzę jak na szpilkach Nie Was dwie, ja jak widze jakikolwiek wpis tutaj to gnam i prawie sie łamię tak gnam :) Quote
malawaszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jeża muszę iść spac a tu dalej nic? jakby co to trzymam :kciuki: ;) Quote
Recommended Posts