Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Ooosz kurcze :-D
Człeka nie ma a tu się rozmnażają :evil_lol: Mężulek bardzo mi się podoba :loveu: Piękna z nich parka. maluszki będa cud miód malina :loveu::loveu:
Gratuluję!!!

Imionka super.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest fota są nowe pomysły:cool3: ale to chyba koniec moich możliwości;)

[FONT=&quot]Silver [/FONT][FONT=&quot]War of Roses
[/FONT][FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Twenty Grand
[/FONT][FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Risen Star
[/FONT][FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Highest Honors
[/FONT][FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Majestic Light[/FONT]
[FONT=&quot]Silver HIGH FASHION[/FONT]
[FONT=&quot]Silver KEEP DREAMIN’[/FONT][FONT=&quot]

miziaki dla Dirkulca:loveu:

[/FONT]

Posted

no jestem pelna podziwu i mam nadzieje ze nie jeden miot tym oblecisz
a niektore naprawde perelki

mamuska cudnie wyglada

pozdrawiamy i czekamy na wiesci o przygotowaniach

Posted

Ale Ariss poszalała, piekne imiona !
A mamusia bardzo dostojnie wygląda, wydaje mi się czy ją ostatnio gruntownie wyskubałaś ? :)

Posted

[quote name='anetta']Ooosz kurcze :-D
Człeka nie ma a tu się rozmnażają :evil_lol: Mężulek bardzo mi się podoba :loveu: Piękna z nich parka. maluszki będa cud miód malina :loveu::loveu:
Gratuluję!!!

Imionka super.

No widzisz co to się podziało ;) Cieszę się że się podobają małżonkowie :p

[quote name='Rudzia-Bianca']My również :)
A czerwiec już tuż tuż :)

Ano czerwiec już za pasem :nerwy:

[quote name='Saththa']jak to juz na FB pisałam...

Jakoś się jej wiecej zrobiło :lol:

Więcej bo ich więcej :lol:

[quote name='ariss']Jest fota są nowe pomysły:cool3: ale to chyba koniec moich możliwości;)

[FONT=&quot]Silver [/FONT][FONT=&quot]War of Roses[/FONT]
[FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Twenty Grand[/FONT]
[FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Risen Star[/FONT]
[FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Highest Honors[/FONT]
[FONT=&quot]Silver[/FONT][FONT=&quot] Majestic Light[/FONT]
[FONT=&quot]Silver HIGH FASHION[/FONT]
[FONT=&quot]Silver KEEP DREAMIN’[/FONT]

[FONT=&quot]miziaki dla Dirkulca:loveu:[/FONT]

ariss jesteś niesamowita :loveu: Na 100% część z Twoich pomysłów będzie wykorzystanych :multi:

[quote name='Doginka']Pięknie wygląda przyszła mamusia:loveu:
http://img193.imageshack.us/img193/6431/dirkidzien52.jpg

Służy jej ciąża :loveu: całe szczęście bo się bałam. Ona juz taka dojrzalsza mamuśka ale jest super i oby tak do samego końca.

[quote name='Tekla64']no jestem pelna podziwu i mam nadzieje ze nie jeden miot tym oblecisz
a niektore naprawde perelki

mamuska cudnie wyglada

pozdrawiamy i czekamy na wiesci o przygotowaniach

Chyba rzeczywiście starczy na kilka choć na dzieci Vesper mam już inna koncepcję. A Dirki raczej już więcej dzieci nie będzie miała choć - nigdy nie mów nigdy :cool3:

Mamuśka tak jak pisałam ma się świetnie. Wczoraj wieczorem nawet się wzięła za dzikie gonienie za Vesper i młodym ON-kiem no ale musiałam ją powstrzymać przed tym. Ale podskakuje, chodzi dziarsko i wszystko super. Czasem się zasapie i bywa ciężej ale to chwile tylko.

Z przygotowań to prawie wszystko już jest. Dzisiaj odbieram kojec i urządzam pokoik dziecinny :loveu:

[quote name='eria']A mamusia bardzo dostojnie wygląda, wydaje mi się czy ją ostatnio gruntownie wyskubałaś ? :)

Zrobiłam straszną rzecz i objechałam ją wczoraj maszynką :diabloti: Zarosła okrutnie a nie miałam już sumienia mordować ją kilka godzin skubaniem. Wygląda ładnie, a przy jej jakości sierści taki zabieg jednorazowy nie powinien zaszkodzić.

[quote name='Fides79']no pięknie wygląda dama, widać, że minka średnio zadowolona, czyżby ciążowe humorki ?

Minka z lekka zniesmaczona bo leżała sobie na boczku, a ją podniosłam do zdjęcia. Poza tym Vesper ją zaczepiała, a ona akurat nie miała chęci na podgryzanie ;)

Posted

http://img713.imageshack.us/img713/6650/dsc0072ee.jpg łoooo alez profeska ;)

http://img39.imageshack.us/img39/8833/dsc0070xf.jpg może "po" zpostaw im niech mają legowisko :lol:

http://img696.imageshack.us/img696/3525/dsc0079ni.jpg Biedna Dirki.... może korzysta poki może z spokoju:) Albo Vesperka niech korzysta poki może :evil_lol:

A i mam pytanie taki kojec to na zamówienie? i tak z czystej ciekawości... Bo na tym zdjęciu gdzie sa obie dziewczyny wydaje się taaaaaaaaaaaaaki duuuuuuuuuuzy to jakie ma wymiary?:oops:

Posted

Kojec był robiony przez super pana stolarza wg mojej instrukcji i jakiegoś zdjęcia z netu. Ma wymiary ok. 150x120 cm, a wysokość coś ok. 70 cm chyba. Przód jest otwierany na 3 części w zależności od potrzeb.

Posted

Kojec zwany pokoikiem dziecinnym rzeczywiście udany :) Pan zrobił tak jak chciałam i w dodatku błyskawicznie. W dodatku mam w domu teraz leśny zapach drewna ;)
Fides, tak kojec stoi na kawałku linoleum. No i oczywiście będzie wymoszczony jak przyjdzie już czas :)
A póki co gromadzimy resztę niezbędników, mierzymy temperaturę no i oczekujemy. Może już za tydzień będą małe foczki :)

Posted

o ja... za tydzień już... :mdleje: ja bym już zaczęła panikować :lol:

Weszko powiedz mi - jak wygląda krwawienie u olbrzymki - kiedy jest mocniej, kiedy słabiej, ile trwa cieczka u Twoich panienek? nie dość, że z cieczkami doświadczenie moje jest znikome to jeszcze u olbrzymki totalnie zerowe - potrzebuję doszkolenia :lol: