Doginka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Będzie kolejna dusza do pomocy zwierzakom:klacz: Fajne są takie foty na luzie;-) Quote
Fides79 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 no widzę, że dziś w zdjęcia spacerowe obrodziło w galeriach hi hi [url]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG[/url] :loveu: Młody wymiata :p Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [QUOTE]Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong:[/QUOTE] Ano zauważyłam już :) [QUOTE]Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;-) Miło że się fota podoba :-P FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;-)[/QUOTE] No mam nadzieje heh. Troche go rozczesałam ale przez to wszystko to koszmar jakiś:mad::mad: Ciagnełam go niemilosiernie i mi sie przykro zrobiło heh:oops: Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zdjęcia! :klacz: Mały Kijek z suczydłami - miodzio! :loveu: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC[/URL] - taaa, i weź mi jeszcze powiedz, że każda suka latała za swoim własnym frisbee... i tak czekały w kolejce ;) [URL]https://lh6.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZits6Daa3I/AAAAAAAAHQg/3scaSQRDASg/DSC_0155.JPG[/URL] - jakie cudne, zmęczone stadko :lol: Quote
eria Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [url]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG[/url] normalnie profesjonalista !!!! :) Dirki se widać porządnie nagrabiła bo stale usmyczkowiona ;) No i miło Furlę zobaczyć, choć mam jeszcze pewnien niedosyt hihih Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ale mieliscie wszyscy swietna zabawe !!!! i ile radosci i na twarzach i na pyskach !!! sesja z talerzami i malym przewodnikiem superancka!!! drapanko dla suk a sciskanko dla mlodego!!! beda z niego ludzie hihihi nasze ludzie!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [B]Proszę zaglądnijcie na wątek Elzy kto z Krakowa - sunia uciekła z DS po jednym dniu .pobytu ...[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177764-ZAGIN%C4%98%C5%81A-Elza-!!-Krak%C3%B3w-ul.-Marczy%C5%84skiego!-PROSIMY-O-POMOC-W-POSZUKIWANIACH!!?p=16637971&posted=1#post16637971[/url] Quote
ariss Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 No ten mały jest świetny:loveu::loveu::loveu: jak dorośnie to go baby będą rozrywały, bo takiego ze złotym sercem ze świecą szukać:lol: Quote
weszka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona. A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='weszka']Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona. A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.[/QUOTE] A cóż to za wieści cudne :) Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :) Quote
weszka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']A cóż to za wieści cudne :) Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :)[/QUOTE] Ano takie nietypowe wieści ;) A wasze ludzko-psie kciuki zawsze się przydadzą :) Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 łooohohooo to będzie wesoło :lol: a pokażesz szanownego małżonka? Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Łoooj to ja nie będę mogła Was odwiedzać bo zwariuje na widok (tfu tfu) szczeniorków :loveu: :) I popieram Malawaszke :) Pokaż Tatusia :) Quote
Rumi. Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hohoho to czekamy z niecierpliwością... też prosiłabym o zdjęcia tatusia :D Quote
ariss Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='weszka']Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona. A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.[/QUOTE] Na pewno poszło dobrze i w wakacje będziesz miała demolowane mieszkanie przez 7 wspaniałych:loveu::loveu::loveu: ilość suczek i piesków wybierz sobie sama ale ja już mówię, że będzie 7:evil_lol: a kawaler jest piękny:loveu::loveu::loveu: i mam małą prośbę, zrób fotkę średniej czarnej suczce młodzieżowej, bo musze zobaczyć jak wygląda konkurencja:diabloti: ja trzymam kciuki za wystawę, bo za nic innego nie muszę;) Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Łooo to ja nie zakodowałam o wystawie bom się na szczeniorkach skupiła :D To wiec ja 3mam kciuki za jutro aby się stało tak jak chcesz bo ja nie wiem co tam potrzebujecie z tej wystawy :) Quote
marako Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No no! Ale nowina! Gratulacje dla Panny Młodej! To miałyście przeżycia! Małżonka fotki nie mogę się doczekać, ale oczywiście będę przez stosowny czas ćwiczyć cierpliwość . Dirki w każdym razie to super dziewczyna, a chyba znalazłaś godnego chłopaka - maluchy bedą miodzio. Do Zabrza zgłosiłam Hondę, ale niestety jutro jestem na kursie i wystawiać ją będzie mój syn (jeszcze mniej obeznany ode mnie z ringiem). Wynik więc niepewny, zwłaszcza, że konkurentka zapowiada się nieźle (sądząc po jej rodzicach, bo jej samej nie widziałam jeszcze). Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas. Quote
ariss Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='marako'] Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas.[/QUOTE] :calus::Rose::calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ha ja też zaaferowana szczeniakami nie doczytałam o wystawie ;) Trzymamy i za to :) Quote
Doginka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='weszka']Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona. A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.[/QUOTE] Wow, Weszko, ale nowiny:multi: Trzymam kciuki za to krycie, a ty potrzymaj kciuki za krycie Gordonkowe;-):thumbs: Za wystawę też mocno zaciskam:thumbs: Quote
strasznika Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To ja :kciuki: za wszystko! Zdjęcie ojca poproszę!!! :mad: Quote
eria Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='eria']O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:.[/QUOTE] eria te szczeniaki to domów będą potrzebować, pewnie zaraz komitet kolejkowy się utworzy ;) ( wiem wiem nie krzycz tak sobie pomyślałam ;) ) Quote
Recommended Posts