Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no widzę, że dziś w zdjęcia spacerowe obrodziło w galeriach hi hi
[url]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG[/url] :loveu: Młody wymiata :p

Posted

[QUOTE]Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong:[/QUOTE]

Ano zauważyłam już :)

[QUOTE]Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;-)

Miło że się fota podoba :-P

FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;-)[/QUOTE]

No mam nadzieje heh. Troche go rozczesałam ale przez to wszystko to koszmar jakiś:mad::mad: Ciagnełam go niemilosiernie i mi sie przykro zrobiło heh:oops:

Posted

Zdjęcia! :klacz:

Mały Kijek z suczydłami - miodzio! :loveu:

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC[/URL] - taaa, i weź mi jeszcze powiedz, że każda suka latała za swoim własnym frisbee... i tak czekały w kolejce ;)

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZits6Daa3I/AAAAAAAAHQg/3scaSQRDASg/DSC_0155.JPG[/URL] - jakie cudne, zmęczone stadko :lol:

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG[/url]
normalnie profesjonalista !!!! :)
Dirki se widać porządnie nagrabiła bo stale usmyczkowiona ;)
No i miło Furlę zobaczyć, choć mam jeszcze pewnien niedosyt hihih

Posted

ale mieliscie wszyscy swietna zabawe !!!!
i ile radosci i na twarzach i na pyskach !!!
sesja z talerzami i malym przewodnikiem superancka!!!

drapanko dla suk a sciskanko dla mlodego!!!
beda z niego ludzie hihihi nasze ludzie!!!

Posted

[B]Proszę zaglądnijcie na wątek Elzy kto z Krakowa - sunia uciekła z DS po jednym dniu .pobytu ...[/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177764-ZAGIN%C4%98%C5%81A-Elza-!!-Krak%C3%B3w-ul.-Marczy%C5%84skiego!-PROSIMY-O-POMOC-W-POSZUKIWANIACH!!?p=16637971&posted=1#post16637971[/url]

Posted

No ten mały jest świetny:loveu::loveu::loveu: jak dorośnie to go baby będą rozrywały, bo takiego ze złotym sercem ze świecą szukać:lol:

Posted

Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona.

A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.

Posted

[quote name='weszka']Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona.

A póki co szykujemy Vesperkę na jutro na wystawę do Zabrza.[/QUOTE]

A cóż to za wieści cudne :)
Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']A cóż to za wieści cudne :)
Trzymam kciuki z całych sił a psiny łapeczki zaciskają za cudowne szczeniątka :)[/QUOTE]

Ano takie nietypowe wieści ;) A wasze ludzko-psie kciuki zawsze się przydadzą :)

Posted

[quote name='weszka']Kilka dni nas nie było bo byłyśmy z Dirki na wycieczce u jej męża :razz: Jeśli wszystko poszło jak należy (a mamy głęboką nadzieję że tak!) to w czerwcu będzie u nas wesoło :evil_lol: Więcej szczegółów za jakieś 3 tyg. kiedy ciąża będzie potwierdzona.

Na pewno poszło dobrze i w wakacje będziesz miała demolowane mieszkanie przez 7
wspaniałych:loveu::loveu::loveu: ilość suczek i piesków wybierz sobie sama ale ja już mówię, że będzie 7:evil_lol:

a kawaler jest piękny:loveu::loveu::loveu:

i mam małą prośbę, zrób fotkę średniej czarnej suczce młodzieżowej, bo musze zobaczyć jak wygląda konkurencja:diabloti:

ja trzymam kciuki za wystawę, bo za nic innego nie muszę;)

Posted

Łooo to ja nie zakodowałam o wystawie bom się na szczeniorkach skupiła :D

To wiec ja 3mam kciuki za jutro aby się stało tak jak chcesz bo ja nie wiem co tam potrzebujecie z tej wystawy :)

Posted

No no! Ale nowina! Gratulacje dla Panny Młodej! To miałyście przeżycia!
Małżonka fotki nie mogę się doczekać, ale oczywiście będę przez stosowny czas ćwiczyć cierpliwość . Dirki w każdym razie to super dziewczyna, a chyba znalazłaś godnego chłopaka - maluchy bedą miodzio.

Do Zabrza zgłosiłam Hondę, ale niestety jutro jestem na kursie i wystawiać ją będzie mój syn (jeszcze mniej obeznany ode mnie z ringiem). Wynik więc niepewny, zwłaszcza, że konkurentka zapowiada się nieźle (sądząc po jej rodzicach, bo jej samej nie widziałam jeszcze). Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas.

Posted

[quote name='marako'] Na wszelki wypadek poproszę też, żeby moi cyknęli zdjęcia czarnych średniaczek i dużych pieprzaczek; jadą z Hondą w trójkę, więc mają czas.[/QUOTE]

:calus::Rose::calus:

Posted

Wow, Weszko, ale nowiny:multi: Trzymam kciuki za to krycie, a ty potrzymaj kciuki za krycie Gordonkowe;-):thumbs:
Za wystawę też mocno zaciskam:thumbs:

Posted

O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D
Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:.

Posted

[quote name='eria']O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D
Na wystawie pewnie się zobaczymy,Vesperkę wymiziam, ale nie ufocę bom bez aparata :shake:.[/QUOTE]
eria te szczeniaki to domów będą potrzebować, pewnie zaraz komitet kolejkowy się utworzy ;) ( wiem wiem nie krzycz tak sobie pomyślałam ;) )