malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hahaha ogon jak u Samby Kojotowej :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jak widzę to ogon rozłożył wszystkich na łopatki. :evil_lol: Dirki ma po pańci wielkie przyjazne serducho. :lol: Quote
madziamn Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A mnie się ten ogon podoba nawet jest taki no... jedyny w swoim rodzaju i może robic za znak szczególny:evil_lol:. Sunia śliczna ale dobrze że się właścicielka znalazła choc Dirki pewnie przydał by sie taki brzdąc do towarzystwa. A jak tam zakocenie Weszko??? Quote
Doginka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Piękna sznupeczka:loveu:, tylko ten ogon...........:crazyeye::shake: Quote
ariss Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 sznupeczka fajniusia:loveu::loveu::loveu:oby tylko paniusia przyczepiła adresówkę:roll: Quote
weszka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha ogon jak u Samby Kojotowej :evil_lol:[/quote] [quote name='AngelsDream']Urocza miotełka. :cool1:[/quote] [quote name='AnkaG']Jak widzę to ogon rozłożył wszystkich na łopatki. :evil_lol: [/quote] [quote name='Doginka']Piękna sznupeczka:loveu:, tylko ten ogon...........:crazyeye::shake:[/quote] Rzeczywiście jak Samba :evil_lol: ale Samba chyba ma nieco bardziej "wyprofilowany". Ja tam takich nie lubię ale o gustach się nie dyskutuje ponoć :roll: Wolałabym żeby był bardzi zbliżony długoscią do sierści na grzbiecie. [quote name='AnkaG']Dirki ma po pańci wielkie przyjazne serducho. :lol:[/quote] Eeee ja wcale nie jestem przyjazna :diabloti: Dopiero zyskuję przy bliższym poznaniu :razz: No chyba ze mówimy o serduchu dla zwierząt to co innego :cool1: [quote name='madziamn'] A jak tam zakocenie Weszko???[/quote] Dzisiaj wieczorem nastąpi :multi: Z tej okazji jutro wzięłam dzień wolny od biura i będę pracować w domu. O ile mi zwierzyniec pozwoli :cool3: [quote name='ariss']sznupeczka fajniusia:loveu::loveu::loveu:oby tylko paniusia przyczepiła adresówkę:roll:[/quote] Pozostaje mieć nadzieję. Szkoda że nie miałam jakiejś wolnej w domu bo bym od razu sprezentowała. Quote
eria Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 to ja już widzę tą Twoją pracę jutro :diabloti: Quote
weszka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Tiaaa ja też. Zwłaszcza że Pan Kot ma przyjechać dopiero ok. 21-22 wiec nie wiem czy w ogóle coś pośpimy ;) Kto wie co się będzie działo... ;) Quote
ewka i haker Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 fajny gosc byl u ciebie ogon fajny:evil_lol: Quote
weszka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 To może przyjmijmy że gość jako całokształt był fajny, a na ogon spuśćmy zasłonę milczenia :evil_lol: Quote
puzzle Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='weszka']To może przyjmijmy że gość jako całokształt był fajny, a na ogon spuśćmy zasłonę milczenia :evil_lol:[/QUOTE] a ja sie jeszce na temat ogona nie wypowiedzialam:placz:, dla odmiany powiem, ze sliczny:loveu:[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]bylby gdyby go objechac maszynka[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:. Czekam na zakocenie:loveu: Quote
Toska Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Weszko :lol: , zaległości w czytaniu nadrobione i już wszystko wiem :evil_lol: piękny ten Wasz nowy lokator , oj piękny :loveu: byle tylko bez problemu się dogadał z Dirki i zaaklimatyzował u Was :lol: a z niebieskiej miseczki ;) na pewno będzie mu wszystko smakowało :lol: czekam , jak wszyscy, na nowe wieści , pozdrawiam :lol: , głaski dla uroczej Dirki :lol: Quote
weszka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Niedawno przyjechał Pan Kot. Ślicznota :loveu: ale zachwycony z przyjazdu to on nie jest. Dirki została obfuczana na całego :diabloti: a pełna była dobrych chęci. Na mnie tez fuka i zerka wrogo - chyba się go obie boimy :evil_lol: Póki co dałam mu spokój, siedzi w łazience, ma tam wszystko. Niech się prześpi, oswoi z nowymi zapachami i jutro będzie już pełna konfrontacja. Quote
Toska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a tu co taka cisza ? już po konfrontacji ? pewnie Pan Kot pożarł Dirki i Weszkę i nie ma kto pisać ......:evil_lol: albo one zjadły kota i wstydzą się przyznać :evil_lol: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Melduję że wszyscy żyją :) Pan Kot spał grzecznie całą noc, a teraz się panoszy po mieszkaniu. Dirki póki zamknięta żeby sobie w spokoju mógł poznać kąty. Jest bossski zresztą zobaczcie [IMG]http://img394.imageshack.us/img394/8136/csc0251ws1.jpg[/IMG] [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/8527/csc0255vi0.jpg[/IMG] [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/7021/csc0257pw4.jpg[/IMG] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/4918/csc0268as3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Toska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 wszyscy cali , ufff :evil_lol: Pan Kot piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Pan Kot ma już pełne imię :) James Bond :loveu: Ja jestem absolutną fanka Bonda no i skoro mam już mieszkac z mężczyzną to tylko w najlepszym stylu ;) A więc Pan Kot James Bond :loveu: zaprasza! Quote
bina66 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 PIĘKNY KOT!!!!!! jesteś wspaniała!!!!, te biedne sznukpi, nawet nie wiem czy u mnie w mieście jest schronisko, nie mam czasu, praca, dzieci, szpital. może to się kiedyś skończy??????? czytam wszystkie wątki o biedakach, sama szukałam, teraz mam moją wariatkę, kocham sznaucery, nie mogę wziąć drugiego psa, choć chciałabym :-( sorry za wczorajszą pomyłkę Quote
kiwi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jak ja ci tego kota zazdroszczę!! :placz: C-U-D-O :) Quote
eria Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 wooow !!! kot robi wrażenie......:loveu::loveu::loveu: no tak, teraz to możesz powiedzieć że mieszkasz z Bondem pod jednym dachem :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ło rety, ależ inteligentny wyraz pyska na pierwszym zdjęciu :diabloti::diabloti::diabloti: nasępny ćwok zawitał w domowe progi. Dla mnie każdy kot to ćwok do czasu ażnie nauczy się manier :evil_lol: piękny jest ten Mr Bond ale oczy jak z innego kota mu dobrali :lol: Quote
Recommended Posts