Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie się ten ogon podoba nawet jest taki no... jedyny w swoim rodzaju i może robic za znak szczególny:evil_lol:.
Sunia śliczna ale dobrze że się właścicielka znalazła choc Dirki pewnie przydał by sie taki brzdąc do towarzystwa.

A jak tam zakocenie Weszko???

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ogon jak u Samby Kojotowej :evil_lol:[/quote]

[quote name='AngelsDream']Urocza miotełka. :cool1:[/quote]

[quote name='AnkaG']Jak widzę to ogon rozłożył wszystkich na łopatki. :evil_lol:

[/quote]

[quote name='Doginka']Piękna sznupeczka:loveu:, tylko ten ogon...........:crazyeye::shake:[/quote]

Rzeczywiście jak Samba :evil_lol: ale Samba chyba ma nieco bardziej "wyprofilowany". Ja tam takich nie lubię ale o gustach się nie dyskutuje ponoć :roll: Wolałabym żeby był bardzi zbliżony długoscią do sierści na grzbiecie.

[quote name='AnkaG']Dirki ma po pańci wielkie przyjazne serducho. :lol:[/quote]

Eeee ja wcale nie jestem przyjazna :diabloti: Dopiero zyskuję przy bliższym poznaniu :razz: No chyba ze mówimy o serduchu dla zwierząt to co innego :cool1:

[quote name='madziamn']
A jak tam zakocenie Weszko???[/quote]

Dzisiaj wieczorem nastąpi :multi: Z tej okazji jutro wzięłam dzień wolny od biura i będę pracować w domu. O ile mi zwierzyniec pozwoli :cool3:

[quote name='ariss']sznupeczka fajniusia:loveu::loveu::loveu:oby tylko paniusia przyczepiła adresówkę:roll:[/quote]

Pozostaje mieć nadzieję. Szkoda że nie miałam jakiejś wolnej w domu bo bym od razu sprezentowała.

Posted

[quote name='weszka']To może przyjmijmy że gość jako całokształt był fajny, a na ogon spuśćmy zasłonę milczenia :evil_lol:[/QUOTE]

a ja sie jeszce na temat ogona nie wypowiedzialam:placz:, dla odmiany powiem, ze sliczny:loveu:[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]bylby gdyby go objechac maszynka[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:.

Czekam na zakocenie:loveu:

Posted

Weszko :lol: , zaległości w czytaniu nadrobione i już wszystko wiem :evil_lol:
piękny ten Wasz nowy lokator , oj piękny :loveu:
byle tylko bez problemu się dogadał z Dirki i zaaklimatyzował u Was :lol:

a z niebieskiej miseczki ;) na pewno będzie mu wszystko smakowało :lol:

czekam , jak wszyscy, na nowe wieści , pozdrawiam :lol: , głaski dla uroczej Dirki :lol:

Posted

Niedawno przyjechał Pan Kot. Ślicznota :loveu: ale zachwycony z przyjazdu to on nie jest. Dirki została obfuczana na całego :diabloti: a pełna była dobrych chęci. Na mnie tez fuka i zerka wrogo - chyba się go obie boimy :evil_lol: Póki co dałam mu spokój, siedzi w łazience, ma tam wszystko. Niech się prześpi, oswoi z nowymi zapachami i jutro będzie już pełna konfrontacja.

Posted

a tu co taka cisza ?
już po konfrontacji ?
pewnie Pan Kot pożarł Dirki i Weszkę i nie ma kto pisać ......:evil_lol:
albo one zjadły kota i wstydzą się przyznać :evil_lol:

Posted

Melduję że wszyscy żyją :) Pan Kot spał grzecznie całą noc, a teraz się panoszy po mieszkaniu. Dirki póki zamknięta żeby sobie w spokoju mógł poznać kąty. Jest bossski zresztą zobaczcie

[IMG]http://img394.imageshack.us/img394/8136/csc0251ws1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/8527/csc0255vi0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/7021/csc0257pw4.jpg[/IMG]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/4918/csc0268as3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Pan Kot ma już pełne imię :) James Bond :loveu: Ja jestem absolutną fanka Bonda no i skoro mam już mieszkac z mężczyzną to tylko w najlepszym stylu ;)
A więc Pan Kot James Bond :loveu: zaprasza!

Posted

PIĘKNY KOT!!!!!!

jesteś wspaniała!!!!, te biedne sznukpi, nawet nie wiem czy u mnie w mieście jest schronisko, nie mam czasu, praca, dzieci, szpital. może to się kiedyś skończy???????

czytam wszystkie wątki o biedakach, sama szukałam, teraz mam moją wariatkę, kocham sznaucery, nie mogę wziąć drugiego psa, choć chciałabym :-(

sorry za wczorajszą pomyłkę

Posted

wooow !!! kot robi wrażenie......:loveu::loveu::loveu:

no tak, teraz to możesz powiedzieć że mieszkasz z Bondem pod jednym dachem :evil_lol:

Posted

ło rety, ależ inteligentny wyraz pyska na pierwszym zdjęciu :diabloti::diabloti::diabloti:
nasępny ćwok zawitał w domowe progi. Dla mnie każdy kot to ćwok do czasu ażnie nauczy się manier :evil_lol:
piękny jest ten Mr Bond ale oczy jak z innego kota mu dobrali :lol: