Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ożesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widać Dirkulcowi smakowało :evil_lol:
Łosiowi by pewno też smakowało bo zawsze uważałam że gdyby byl człowiekiem byłby alkoholikiem :evil_lol::shake:

edit.
[URL]http://img389.imageshack.us/img389/1816/dsc03713gs0.jpg[/URL]
a tam po prawej w oddali nawet sznupa uwzględnili :D

Posted

[quote name='Od-Nowa']z kieliszeczka hym hym :evil_lol:
taaak, ludzie to mają pomysły :diabloti:
osobiście wolałabym guinessa :eviltong::evil_lol:[/quote]

Noo kulturka :evil_lol: nie będzie z miski żłopać :diabloti:
Ja tam bym wolała czerwone wino :eviltong:

Posted

[quote name='eria']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ożesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widać Dirkulcowi smakowało :evil_lol:
Łosiowi by pewno też smakowało bo zawsze uważałam że gdyby byl człowiekiem byłby alkoholikiem :evil_lol::shake:

edit.
[URL]http://img389.imageshack.us/img389/1816/dsc03713gs0.jpg[/URL]
a tam po prawej w oddali nawet sznupa uwzględnili :D[/quote]

Dirki też jest trunkowa :diabloti:
Też zauważyłam ubranego sznaucerzego modela :multi:

[quote name='ariss']błahahahhaha...no nie mogę piwo dla psów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Niezły cyrk :evil_lol: Ale smakowało baaardzo. Na jutro ma drugą część :cool1:

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
odpadłam!! pękam ze śmiechu!!

sama też bym się tak przebrała! Jak już ryć nosem w śniegu to w pełnej krasie :diabloti: tj pełnej stonodze :evil_lol:

Posted

[URL]http://img389.imageshack.us/img389/3222/dsc03711fj7.jpg[/URL]

a ja widziałam tylko to zdjęcie:crazyeye:i aż założyłam okulary żeby znaleść tą stonogę i zrozumieć o co wam chodzi:crazyeye:

cofnełam się strone do tyłu i umieram z wami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj przyjrzałam się Dirulcowi pod kątem wystawy poznańskiej i chyba nie jest zbyt ciekawie :shake: Super szatę miała na klubówkę ale teraz odrosła, dostała podszerstek którego nie miewa :crazyeye: (chyba zima za pasem!) i nie bardzo wiem co z tym zrobić. Zaczęłam ją wyczesywać coat kingiem ale efekt średni. Zebrał tylko część bo jest za płytki. No i sama nie wiem co z nią zrobić :roll::oops: Boję się teraz skubać żeby całkiem nie spartolić koloru i struktury sierści. Chyba jednak kupię ten furminator i spróbuję. A jak nie to będzie źle przygotowana i z za długim włosem :diabloti:

Posted

Ja właśnie zaczełam wyciągać Gass:diabloti:mars 326-cały podszerstek wychodzi:razz:tylko kochana jak się zdecydujesz to uważaj bo jest to bardzo ostry trymer i łatwo zrobić w sierści dziurke;)

Posted

to pewno okrywówke też tnie ? :roll:

Kupiłam polecany na e-sznupach coat king :roll: Przejechałam pare razy po psie i mialam cale ręce w krótkich uciętych igiełkach okrywówki :placz:

Posted

[quote name='eria']to pewno okrywówke też tnie ? :roll:

Kupiłam polecany na e-sznupach coat king :roll: Przejechałam pare razy po psie i mialam cale ręce w krótkich uciętych igiełkach okrywówki :placz:[/quote]

właśnie o to chodzi,że nie:multi:wypróbowany już na Gass i Rapciu i takich spustoszeń na żadnym nie zrobił:razz:wychodziła ewentualnie okrywówka która powinna wyjść,ale to pojedyńcze włoski i nie któtkie igiełki tylko stary włos do wyrwania

ale trzeba wiedzieć jak robić,za pierwszym razem jak małą robiłam to wyciełam jej wielką dziure na zadku tnąc okrywówke i wyrywając podszerstek(dobrze,że ona szybko zarasta)ale to było dawno i nie prawda;)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/23/1c878f169a3c5342.jpg[/IMG][/URL]

Posted

narazie mam jedynie pożyczone nożyki które musze oddać, w tym mój ulubiony Karlie którym bosko mi się wyskubało łosia:loveu:,a zakup własnych mnie i tak czeka więc wszelkie info cenne ;) wezmę 326 pod uwagę :lol:

Posted

[quote name='eria']narazie mam jedynie pożyczone nożyki które musze oddać, w tym mój ulubiony Karlie którym bosko mi się wyskubało łosia:loveu:,a zakup własnych mnie i tak czeka więc wszelkie info cenne ;) wezmę 326 pod uwagę :lol:[/quote]

najlepiej żebyś mogła sobie wypróbować na psie,a jeśli będziesz się długo wstrzymywać to jak będę jechała na Katowice to wezme ten trymer:evil_lol:

Posted

Aris jak wyskubała Rapera tym 326 to do tej pory Raper ma super prościutki włos i mało podszerstaka:multi::multi::multi:
Ale ja polecam również trymerek Mars 99 M 330 - ten rwie tylko podszerstek, niezależnie od umiejętności;)

Posted

Oooo wywiazal sie rozmowa, ktora jest mi potrzebna:diabloti:. Wezme wymienione trymerki pod uwage szcegolnie ten Gass. Wiecie cos o jakis gumowych? Bo ja za bardzo nie wiem o co chodzi... Moja suka ma super twardy, prosty wlos, usune podszerstek i na teamt siersci mamy zawsze piekny opis, ale wiadomo, albo puszyste zarosniete lapki, albo super okrywowka:roll: i w zasadzie trymuje zawsze marsem hodowczyni Hebe, ale nie wiem jakim i w dodatku wypadaloby sie wyposarzyc, ale najpierw musze cos wyniuchac, a sie niestety za bardzo nie znam...