Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='łapeczek']czesc ....
;];];][/quote]

Cześć :)

[quote name='AnkaG']Hmm piwka nie lubię a co do gór to sama nie wiem ....:evil_lol:

Ale foteczki ładne. :lol:[/quote]

Ja góry lubię choć chodzić nie lubię bo nie mam kondycji i jakoś mnie nie bawi taki uryp :evil_lol:. Ciągną mnie moi przyjaciele, którzy lubią i od czasu do czasu chodzę z nimi w ramach pokuty :evil_lol: i dla wspaniałych widoków. Przy okazji to wspaniale jednak działa na restart mózgu - człowiek zapomina o wszelkich problemach i skupia się na tym jak go wszystko boli :diabloti:
Piwo też nie jest moim ulubionym napojem ale w górach podchodzi lepiej :razz:

Wracacając do moich suczek to myślałam że będę golić Dirki na łyso. Z łąk wróciła tak oblepiona tymi cholernymi zielonymi ziarenkami że nie mogłam jej wyczesać :mad: Poza tym poszła prościutko do wanny bo wytaplała się po grzbiet w zamulonej wodzie :angryy: Dwa razy tyle czasu co spacer zajęła mi kąpiel, czesanie i choćby pobieżne posprzątanie :cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto ma pszczółki ten ma miód, kto ma pieski ten ma ... :evil_lol:

Lepsze ziarenka niż goowienko na grzbiecie :cool3: :evil_lol:

Jak kiedyś będziesz jeszcze gdzieś blisko Szczecina nad morzem to daj znać - może uda się nam spotkać.

Posted

[quote name='AnkaG']Kto ma pszczółki ten ma miód, kto ma pieski ten ma ... :evil_lol:

Lepsze ziarenka niż goowienko na grzbiecie :cool3: :evil_lol:

Jak kiedyś będziesz jeszcze gdzieś blisko Szczecina nad morzem to daj znać - może uda się nam spotkać.[/quote]

Z dwojga złego lepsze nasionka :razz:
Właśnie mijając Szczecin w drodze do Pobierowa o Tobie myślałam. Ale nie było czasu na wszystko. Następnym razem może się uda :cool1:

[quote name='eria']tak ! skąd ja znam te nasionka :shake::shake::evil_lol:[/quote]

Masakra :mad:

Posted

dodaj do ziarenek na sierści jeszcze te cholerne rzepy i oto obraz mojego Bajka wracającego z spacerku po lesie... a że po drodze inne "pyszne" dodatki zaliczy pomijam milczeniem...
przecież dla naszych psiaków to dopiero perfuma a nie jakaś tam kąpiel :evil_lol:
sama słodycz :p

Posted

[quote name='Od-Nowa']cześć Weszko,
widzę że urlop chociaż krótki to udany ;)
a psy są po to, żeby się brudzić :evil_lol:[/quote]

Tak bardzo udany ale dlaczego tak mało :placz:

A że utytłany pies = szczęśliwy pies to wiadomo :loveu::diabloti:
Jak się chciało mieć spokój i czysto w domu to trza se było rybki sprawić :evil_lol: a jeśli psa to małego i gładkowłosego :evil_lol: ale ja kocham sznaucery - za to ciapanie, kudły na łapach i mordzie i za te ślepia i za sto innych rzeczy :loveu: Oczywiście są momenty że ich za to samo nienawidzę :diabloti:

Bunia znów sika :shake: sika w nocy, nasikane jak wracam z pracy :shake: Tiaaa bez wątpienia "starość jest dziwką i to taką bez odrobiny godności"

Posted

Bunia jest denerwująca, ale niech żyje jak najdłużej!
Czystość w domu to sprawa wątpliwa, zwłaszcza gdy mają pojawić się goście ;)
uwielbiam sznaucery, te ich mordki wiecznie uśmiechnięte, to czekanie aż Pani wróci z pracy, merdanie ogonem, szaleństwo, granie w piłkę w domu i cały czas czuwanie, idealna rasa dla mnie

Posted

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=5]Uwielbiam ten tekst :loveu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=5]NIE KUPUJ SZNAUCERA JEŚLI[/SIZE][/FONT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][/LEFT]
[LIST]
[*][SIZE=2]masz w domu założony alarm i nie potrzebujesz innego[/SIZE]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz skakania psa na wysokości twarzy[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie chcesz mieć zachlapanej podłogi w promieniu kilku metrów od miski z wodą[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]chcesz psa który nie potrafi myśleć[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie masz czasu, pomysłów ani miejsca na zabawy[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]szukasz lokatora do podwórzowej budy[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]lubisz ciszę i spokój[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz się dzielić swoim fotelem[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]lubisz w domu idealny porządek[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz mieć rano oblizanej twarzy[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]bardzo lubisz swoje konto bankowe[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz, gdy ktoś nosi Twoje kapcie[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz piszczenia pod drzwiami łazienki[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]uważasz, że piegi z błota są nietwarzowe[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]chcesz mieć buty do pary [/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]chcesz, aby wszyscy w okolicy mogli głaskać do woli twojego psa[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]uważasz, że drapanie psa po brzuchu przez godzinę to strata czasu [/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie znosisz zapachu mokrej sierści[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie będziesz kupował klikudziesięciu piłek rocznie[/SIZE][/LEFT]
[/LIST]sznaucery rulezzzz :loveu:[/FONT]

Posted

też tak uważam i moi domownicy, choć moja teściowa nie może tego zrozumieć, jak można trzymać psa w domu!
mój dom i pieseczek w domku i psie łóżeczko i czasami mam brudną podłogę, i coś się zniszczy, i muszę wracać do domu, bo siku, bo jedzonko, trudno :)

Posted

To ja w ramach posiadania sznaucera muszę iść natychmiast wydać suczą kolację - Bunia uważa że już daaawno była jej pora! I co gorsza ma rację :) pańcia siedzi na dogo i własne suki zaniedbuje!

pa pa!

Posted

[quote name='ariss']weszka,hahahah wiesz że wczoraj sobie ten tekst wydrukowałam:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]

No widzisz :cool1:
Miałam jeszcze gdzieś wersję angielską w podobnym stylu z nieco innym tekstem ale się zapodziała :roll:

[quote name='bina66']ja rano mam wszystkie buty w łóżku, jakie Mulinka jest w stanie znaleźć :)[/quote]

hehehhe ja mam rozwleczone buty jak wracam do domu :) Dirulec łapie po jednym i goni zachwycony. Bunia zresztą ją tego nauczyła :)

No teraz to już zmykam!!!

Posted

Siedzę w pracy, a niewiele mogę zrobić bo centrala coś grzebie w serwerze i nie mamy ani poczty ani nie działa nasz program na którym pracuję. Miało nie działać od godz. 12 i tak sobie zaplanowałam dzień, a nie działa od rana. Trochę to kiepsko ale cóż - dobrze że jest internet ;)

Posted

[quote name='weszka']

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=5]NIE KUPUJ SZNAUCERA JEŚLI[/SIZE][/FONT]
[LEFT][FONT=Trebuchet MS][/LEFT]
[LIST]

[*][LEFT][SIZE=2]nie chcesz mieć zachlapanej podłogi w promieniu kilku metrów od miski z wodą[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie lubisz piszczenia pod drzwiami łazienki[/SIZE][/LEFT]
[*][LEFT][SIZE=2]nie będziesz kupował klikudziesięciu piłek rocznie[/SIZE][/LEFT]
[/LIST]sznaucery rulezzzz :loveu:[/FONT][/QUOTE]

te 3 punkty odnoszą się w 100% do jaszczurki :eviltong::loveu:

sznaucery są najlepsze i nie ma ku temu wątpliwości. kiedyś myślałam, że będzie inny pies, ale NIE :loveu::multi:

Posted

Dobrze że już jesteś [B]madziamn :)[/B]
A dogo coś wariuje - też miałam problemy później z wejściem.

[B]Justa[/B] - "kto zrozumie sznaucery pozostanie im wierny" - 100% racji :loveu:

Posted

heheh prawdziwe te trzy punkty
ja jeszcze mam inne przemyślenia :

* nie kupuj sznaucera jeśli nie masz zamiaru słuchać co ma on do powiedzenia, a ZAWSZE ma dużo do powiedzenia :evil_lol::evil_lol:
* sznaucerowi się nie oznajmia, sznaucera się nie pyta -ze sznaucerem się dyskutuje :evil_lol: