Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Proszę nie narzekać na 'pokraczność' Vesper. Masz najpiękniejsze pieprzne olbrzymki i kropka :loveu:

Ach chyba wpadniemy w samouwielbienie :oops::loveu:

[quote name='Ka-Vanga']WOOOOOW nowy czloenk rodziny :loveu: - przeslodka jest :loveu: - GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Fajnie bylo spotkac w Krakowie, szkoda, ze tak krociutko.

Dziękujemy za miłe słowa :)
Właśnie szkoda że krótko i w przelocie ale wszystko przez cholerną pogodę :roll:

[quote name='AnkaG']
Małe juz pokazuje charrakterek. :evil_lol:

[quote name='ariss']ktoś tu dominacje szybko przejmie:diabloti:

I już po kłopocie przynajmniej na razie. Małamu zostało wytłumaczone że w domu na siebie nie warczymy :razz:

[quote name='anetta']
Fajny ten obóz. Alina i Piotr to zakręceni ludzie do kwadratu :loveu::loveu: Nie będziesz się nudzić :evil_lol:

Tak sądzę że nudy nie zaznamy na wyjeździe :lol:

A co do noclegów to Matusz masz porady młodszych ciotek - Jagienki (miło że zajrzałaś do nas!) i anetty :razz: Ja to już stara doopa jestem i nie znam studenckich miejscówek :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A niech tam! Sama ze sobą będę pisać jak nas wszyscy opuścili :obrazic:
I wstawię sobie sama dla siebie moją balkonową truskaweczkę :loveu:

i wyglądające dziewczynki

Posted

eria napisał(a):
Vesper ma nową obróżkę :evil_lol:

a w tych mini to się pogubiłam :shake: ten powyżej poza ogonem jest taki sam jak ten u MAalawaszki

Ale oko :razz: To obróżka z którą przyjechała z hodowli ale była nieco szeroka na początku. Teraz już pasuje, a zielona jest w praniu bo koszmarnie brudna więc akurat ma na zmianę ;)

No wiesz ciotka! Toż ten mini u Malawaszki ma ogon i jest ogolony :eviltong: A nasz bezogonek i bardziej kudłaty.

Posted

Vesper ma nową obróżkę :evil_lol:

a w tych mini to się pogubiłam :shake: ten powyżej poza ogonem jest taki sam jak ten u MAalawaszki

Posted

[quote name='weszka']Ale oko :razz: To obróżka z którą przyjechała z hodowli ale była nieco szeroka na początku. Teraz już pasuje, a zielona jest w praniu bo koszmarnie brudna więc akurat ma na zmianę ;)

[quote]

ta zielona jest śliczna:loveu:kiedyś miałam gass kupić, ale postanowiłam że następna sunia(szczylek)będzie w takiej biegała:loveu::loveu::loveu:

bardzo pasuje do takich małych szkrabów:loveu:

Posted

Fajne są te obróżki i taniutkie więc w sam raz na szkraba co urośnie i zaraz taka obróżka będzie co najwyżej do zapięcia na łapkę :razz: A po porannym spacerze i szaleństwach z Bombonem żółta obróżka wygląda jak stara szmata :diabloti: więc znów na zmianę wjedzie zielona. Muszę tylko dorobić drugą adresówkę bo przekładanie kończy się połamanymi paznokciami i innymi obrażeniami na palcach :shake:

Posted

Fajnie masz. Ja na balkonie mam tylko moknące uparcie pranie :angryy: No i małego szczekacza, jak wyjdzie przez pomyłkę - deszczu nie zauważy.
Własnie mnie już wkurzyło to lejące lato :angryy:
Słońca !!! bo łapię doła...:placz:

Posted

Miałam jeszcze kwiatki ale zgniły przez to cudowne lato. Kilka dni ładnych i znów dzisiaj się skiepściło :angryy: choć właśnie coś jakby się przejaśnia to może będzie lepiej.
Na balkonie mam też nieustanną walke z Totkiem który tylko patrzy jak dać dyla. Nie mogę go ani na sekundę tam zostawić, a w dodatku jak podlewam roślinki albo wieszam pranie to tez muszę go mieć na oku bo gliździ się między nogami i już jest gotów do ucieczki. Ja nie wiem czy mu źle u mnie, czy co???

Posted

malawaszka napisał(a):
nie jest mu źle, ale musisz na spacerki chyba zabierać jak go tak ciągnie :cool3:

No way :eviltong: Jak mu się spodoba to będzie jeszcze gorzej, a poza tym nie wyobrażam sobie spotkania z psem i sytuacji ratowania kociego życia. Niestety trafił mu się dom niewychodzący ale ma dość atrakcji w środku :razz:

Od-Nowa napisał(a):
duś Szwagra o te siatki i będzie spokój :cool3:;)

Szwagier jednonogi i ciągle nie da rady :shake: a innych chętnych i zdolnych brak :placz:

Posted

A Wam siatka po co???? Będziecie mieli kotecka????

Znalazłam fajne siatki, niedrogie i od razu z całym zestawem do montażu. Taką to sobie sama założę! Pomierzę i chyba kupię żeby móc spędzić lato nie w zaduchu ;)

Posted

Ja jestem stałym czytelnikiem tej galerii i w końcu muszę powiedzieć że masz świetne stado -straaasznie zazdroszczę bo też bym takie chciała, a póki co musi mi mój jedynaki wystarczyć :p

Posted

Angels umieram z ciekawości ;)
olinafm witam, dziękuję i zapraszam na stałe :)

Coś dawno fot nie było to mam sporo z dzisiejszego popołudnia.
Część 1.