Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak dobrze,że możesz spokojna o Bunie jechać na urlop ;) na pewno odpoczniesz wiedząc,że jest stabilna

nie zapomnij aparatu ze sobą:cool3:

no i bardzo się cieszę z powodu pudelka :multi:

Posted

Z taką całkiem spokoją głową to nie pojadę niestety. Wiecie jak to jest - wszystko może się zdarzyć, poza tym to jednak dla mamy trochę kłopot że się do mnie musi przeprowadzić ale... trudno będę trochę egoistką ;) Tak to już jest jak sie ma zwierzaki to i kłopotu trochę musi być.

Posted

Tak, póki co jakieś lepsze wieści.
Bardzo się cieszę na wyjazd :multi: Wprawdzie tylko parę dni ale zapowiada się uroczo :)
No i Dirki zobaczy morze :)

Posted

ciesze sie razem z Wami ja tak bardzo chciałam zeby moja Fionka morze zobaczyła i biedula nie doczekała, ale fajnie że Dirki pojedzie z Tobą Weszko tylko aparatu nie zapomnijcie bedziemy czekac na plazowe fotki aby tylko pogoda dopisała.
Zobaczcie co znalazłam link do aukcji usunięto
nóż mi sie w kieszeni otwiera na takich debili jeszcze napisze że dobra z niej matka a zeby go szlag. Aby psinka w dobre ręce trafiła.

Posted

Też widziałam tą aukcję - szlag mnie trafia :angryy: jak widzę takie ogłoszenia. Niestety pełno takich :mad: i co chwilę pojawiają się nowe.

Oczywiście aparatu nie zapomnimy i będziemy Wam podsyłać foteczki :) Od jutra zaczynamy przygotowania do wyjazdu :cool1:

Posted

Andulę tez z łap takiego idioty wyrwałam i jeszcze nakłamał w tym ogłoszeniu ale allegro moje skargi olewa bo nie mam u nich konta i miec nie chce. Dobrze tylko ze Anda miała rodowod i do hodowcy się dodzwoniliśmy a z tą bidulą to nie wiadomo. Ach szkoda gadac aby tych rozmnazaczy szlag trafił raz na zawsze. Weszko a jak tam Twoje ślimaczki żyja? dawno ich nie było.

Posted

Ja parę razy pisałam do Allegro w sprawie psów reklamowanych jako rasowe a były to kundelki albo jakieś mixy ale oni mają w doopie takie sprawy. Coś tam odpisali ale obawiam się że niewiele z tego wyniknęło. Niestety zarabiają na tym i nie angażują się w żadne takie dyskusje.

hihi miło że pytasz o ślimki. Mają się dobrze. Jedzą, rosną i się ślimaczą :)

Posted

[quote name='madziamn']ciesze sie razem z Wami ja tak bardzo chciałam zeby moja Fionka morze zobaczyła i biedula nie doczekała, ale fajnie że Dirki pojedzie z Tobą Weszko tylko aparatu nie zapomnijcie bedziemy czekac na plazowe fotki aby tylko pogoda dopisała.
Zobaczcie co znalazłam link do aukcji usunięto
nóż mi sie w kieszeni otwiera na takich debili jeszcze napisze że dobra z niej matka a zeby go szlag. Aby psinka w dobre ręce trafiła.
Szkoda gadać:angryy::mad:, bo aż słów brak:cool3:

Cieszę się, że z bunieczką lepiej oraz z tego, że pudelek odnalazł właścicieli:multi::loveu:
I cieszkam się razem z Tobą, że w końcu wypoczniesz z Dirki nad morzem:p:multi:
Aparatu pewnie nie zapomnisz, to przypomnę Ci w takim razie o ładowarce do niego, żebyś później nie miała wymówki, jak nie będzie fot:diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
takie piękne psy i fotki a mnie tu jeszcze nie było :mdleje:

Najważniejsze że już jesteś :p No wiesz do Twoich fot to ja jestem mały pikuś ale staram się :oops: A suki owszem brzydkie nie są :diabloti:

Doginka napisał(a):
Aparatu pewnie nie zapomnisz, to przypomnę Ci w takim razie o ładowarce do niego, żebyś później nie miała wymówki, jak nie będzie fot:diabloti:

Słuszna uwaga! Ładowarka to takie coś co często się zapomina :cool3:

gassira napisał(a):
Dawno mnie nie było przez tą działeczke,ale od teraz czekam na całą mase fot i dobrych wieści:lol:

Heeeeej włóczykiju :loveu:

eria napisał(a):
jesień :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Też jest piękna :cool1:

Posted

Heeeej jamnikowcu :)
I zima też!!! Ja jestem zimowa dziewczynka i bardzo lubię zimę :) Każda pora roku ma swój urok. Ja Wam powiem że nawet lubię takie jesienne szarugi czasem - są takie dziwne, tajemnicze... ;) deszcz, snujące się mgły. Wiatru tylko nie lubię.

Posted

Ja Wam powiem że nawet lubię takie jesienne szarugi czasem - są takie dziwne, tajemnicze... ;-) deszcz, snujące się mgły. Wiatru tylko nie lubię.

też lubię...patrzeć na to wszysytko z ciepłego domku przez zamknięte okno :diabloti::cool3: