brazowa1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 madry,sympatyczny,chetnie sie uczy,wesoły,łagodny.Wariat do psow,ale kazdy ma swoje wady przeciez. Quote
jotpeg Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 brazowa1 napisał(a):madry,sympatyczny,chetnie sie uczy,wesoły,łagodny.Wariat do psow,ale kazdy ma swoje wady przeciez. dodam, ze: i mlody, i ladny, i nieduzy, skory do wspolpracy!!! Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
jotpeg Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 brazowa1 napisał(a):madry,sympatyczny,chetnie sie uczy,wesoły,łagodny.Wariat do psow,ale kazdy ma swoje wady przeciez. nareszcie mi dgm chodzi, wiec odwiedzam mojego ulubienca. A'propos zadziornego charakteru - nasz Noras (nieznany blizniak Foksia-Beżyka z tego wątku) też się trochę poszarpał z sąsiadem :roll: choc na ogół jest zgodny... Quote
kaerjot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wariat, wariat, zaraz tam wariat. A pamiętacie co do Wołodyjowskiego ociec mawiał? Jak się nie będą Ciebie bali, to się będą z Ciebie śmiali. Se chłopak wziął do serca literaturę. Quote
akucha Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kaerjot']Wariat, wariat, zaraz tam wariat. A pamiętacie co do Wołodyjowskiego ociec mawiał? Jak się nie będą Ciebie bali, to się będą z Ciebie śmiali. Se chłopak wziął do serca literaturę. Dobre porównanie!!!! :lol: To sienkiewiczowski pies!!!! Okaz, do wzięcia od zaraz! Quote
jotpeg Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 faktycznie! jak Michał Wołodyjowski!!!!!!!! :megagrin::cool2: Quote
deedee77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Strrrrrasznny piesio!!!! (strasznie fajny:) Quote
jotpeg Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [SIZE="4"]fajny tytuł, przyniesie mu szczęście!!!! :cool2: Quote
brazowa1 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 kolejny konkurs-co oznacza ten kołnierz? Quote
jotpeg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ojejej, co to? Pan Bezyk/Foksik w abażuże na głowie?! :-o kto to zrobił Małemu Rycerzowi? :mad: kto? śliczną ma mordkę :loveu: młodziak-słodziak :p Quote
brazowa1 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 akucha napisał(a):Bezjajeczny on mały rycerzyk??? brawo Akuszko! wygralas gołebie jajko.AAaaaa,zapomnialam powiedziec-gołebie eksmitowane na wolnosc. Quote
akucha Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tak, to slicznota jest, ale z charakterkiem do psów! :razz: Quote
jotpeg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 bardzo mordke ma fajna, taka czarna, i widac, ze to młodziak jest :p Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 sienkiewiczowski dzis poszedl z ludzmi do nowego domu.I na dwoje babka wrozyła-albo uznaja,ze pies jest tak super,ze jego odchyłami w strone psow,nie warto sobie zawracac glowy albo wroci. No,ale trzymajmy sie pierwszej wersji,co? Ciesze sie,ze zdazyl zostac wykastrowany. Quote
Recommended Posts