Jump to content
Dogomania

Bardzo miły,młody nieduzy,bezowy,sienkiewiczowski piesek.ZAADOPTOWANY,kciuki trzymac!

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaa... dobrze wiedziec! Foksiku, z ciebie na pewno jest fajny psiak, zebys tylko nie stracil za duzo czasu w schronisku! a wiec, [SIZE="4"]żółty - do roboty! szukac domu!!!

Posted

byl dzis proponowany,ale wspolnie z chetnymi na psa wybrano jednak pieska z Gdyni.Mialby wychodzic z Foxem,takze 11letni chłopiec,a jednak Fox jest za duzy na samodzielne wyprowadzanie dla dziecka.

Posted

Poza tym,ja go bardzo lubie-jest fajny,taki bez wewnetrznych konfliktow,on jest przekonany,ze wszyscy ludzie sa dobrzy.Kazdego milo wita,ale bez uleglosci.Perfekcyjnie chwyta nagrodki w locie.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Poza tym,ja go bardzo lubie-jest fajny,taki bez wewnetrznych konfliktow,on jest przekonany,ze wszyscy ludzie sa dobrzy.Kazdego milo wita,ale bez uleglosci.Perfekcyjnie chwyta nagrodki w locie.

:p taki fajny, zrównoważony psiak to rzadkośc!! :loveu::loveu:

Posted

dziekujemy!!!!
a Fox to chodzaca inteligencja,Uczy sie blyskawicznie (zlych rzeczy pewnie tez).4 powtorzenia komendy siad (zna komende,ale wolal skakac na wyskokosci mojej twarzy) i za czwartym razem od razu siadal,bo wiedzial,ze tylko to mu sie oplaci.Acha-nie lubi kotow.
Doskonale wie,ze bramke mozna pokonywac na rozne sposoby.
Nieopanowane lakomstwo.
Jest bardzo zabawny i sympatyczny.