brazowa1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Bieglo sobie nowe psisko pawilonem do swojego boksu,zobaczylo mnie na swojej drodze i bardzo uprzejmie sie przywitało. Wokolo obce ,szczekajace psy,a bezowy pies za najwazniejsze uznal powitac obcego czlowieka. Od razu go polubilam.W boksie nie awanturuje sie,nie szczeka,tylko merda ogonkiem i proszacym wzrokiem usiłuje wymoc wyjscie. Jest smieszny-ma wielka glowe a la owczarek,piekne, brazowe oczy,tułow a la jamnik i krotkie,mocne,lapki. Jest zabawny i wzbudza ciepłe uczucia. Bralam go na kolana,przytrzymywalam,piesek pozwalal na wszystko cierpliwe-on lubi ludzi.Jest młodziutki,ma okolo 2 lat.Widac,ze w swoim zyciu nie przezyl zadnej traumy,jego pogoda ducha jest zarazliwa. Moze chociaz przyjdziesz go zobaczyc do schroniska w Sopocie? na dziewiatej stronie watku jest wyjasnienie okreslenia "sienkiewiczowski" Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Podnoszę Niuńka. Do sopotu mam bardzo daleko:( Zapraszamy Sopot ( i nie tylko) do odwiedzin:) Quote
brazowa1 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Kasia,myslalam,ze zapytasz o fotki,ufffffffffffff Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Już idą zdjęcia...miałam problemy od wczoraj z netem Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 rany!!!!!!!!!! jak nasz Norek (pochodzący z Żor): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39906&page=40 Quote
brazowa1 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Jotpeg,nasz bezowy,mimo,ze na niskich łapkach,to calkiem pokazny pies,ma naprawde wielka glowe w porownaniu do ciałka :) ale Wasz bezowy tez slicznota:) Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 mysle, ze Wasz ma taki sam wspanialy charakter jak Noras, ktory jest bardzo rozsadnym psem. Noras tez na zdjeciach wyglada na wiekszego niz jest (wazy ok. 10 kg), bo ma grube karczycho i duza glowe - jakby od innego psiaka. I to jasne podbrzusze, i oczka obramione ciemna kreska, stojace uszy, ciemny pycholek, jasne koncowki lapek przy paluszkach - no bardzo podobni! na pewno tez jest taki nastawiony na czlowieka pies-przyjaciel-przylepek :loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niechby on też taki cudowny dom znalazł!!! Może kiedyś i o nim ktoś tak pięknie napisze... Leć piesku, pokazujemy się! Quote
jotpeg Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no, pokazujemy sie! to taki FAJNY PIES!!! :loveu::p:loveu::p Quote
brazowa1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 no jestesmy :) Jotpeg,ja naprawde licze na to,ze on szybko wyfrunie ze schronu.Mamy bardzo malo nieduzych psow,a on jedyny z nich młody.No szybko powinien...prawda? Quote
jotpeg Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 pewnie ze tak. ale warto go troche poreklamowac...! Quote
jotpeg Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 podnosze sprawe sliczniaka. A jak on ma na imie?? jest jak blizniak naszego Norka, i w podobnym wieku. uderzajace podobienstwo! Quote
jotpeg Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jeszcze raz do ciebie wracam - slodkie sa takie psiaki!!! Quote
akucha Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wystawiłam go dziś ponownie. No niech mu się szybko uda! Quote
brazowa1 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Piesek dostal na imie Fox-od koloru siersci.I czeka. Quote
akucha Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Foxik :lol: No to leć kochany, po dom!!! Quote
moana Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No, ja sie nie dziwie, ze Jotpeg juz tu jest... Blizniak Norka!:crazyeye: To zyczymy psiakowi takiego domu jak ma jego krakowski braciszek... Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oj tam zaraz nie lubi, on tak się im w objęcia rzucał. Quote
jotpeg Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 na pewno jest rozsadny :p do innych psow, a rzuca sie, bo go wnerwiaja :cool3: Nasz Noras tez w schronie lubial sobie poszczekac, a teraz - miodzio :p Quote
Recommended Posts