Doginka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='DorkaWD'] ...Wytrzyma, nie wytrzyma, wytrzyma... Mam nadzieję, że jednak NIE i znajdzie gdzieś jakieś podłączenie i poczęstuje nas wakacyjnymi fotkami wprost z wakacji ;)[/quote] Ja też mam nadzieję, że znajdzie jakieś podłączenie:p Na razie wiem, że zwiedzają. Byli na Jeziorach Pilickich - 8 km nad zatokami + rejs łódka. Piszę w liczbie mnogiej, bo Ewa jest z rodzicami;) Dziś rano "z kórami" wyruszyli do Czarnogóry. Mają przed sobą 800 km.:razz: Jak dostanę MMS-a to wkleję fotkę:p Quote
Guest Karmel Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ewo no i gdzie Ty sie podziewasz?:P Wiesz ze od poniedzialku jestes Ciocia ?:cool3: Masz tutaj jedna pupunie na zachete:eviltong::cool1:bys nas szybko odwiedzila:cool1: [url]http://img211.imageshack.us/img211/9025/k37copy.jpg[/url] Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Doginka']Byli na Jeziorach Pilickich[/quote] Plitwickich? :cool3::lol: ale cudne malenstwo :loveu: Quote
Doginka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='malawaszka']Plitwickich? :cool3::lol:[/quote] [B][COLOR=#ff0000]Być tak może[/COLOR][/B]:oops::evil_lol::oops: [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][/SIZE][/COLOR] [COLOR=paleturquoise][SIZE=1][COLOR=wheat]Zdradzę Wam tajemnicę - Gordon jest z Ewą[/COLOR][/SIZE]:diabloti:[/COLOR]:cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 wysłałaś chłopsiaka samego :placz: bez mamy :placz: ja bym chyba umarła z niepokoju :shake: Quote
eria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no tak Gordon z Ewą pewnie w konkretnym celu - wystawa :diabloti: A ja bym umierala z niepokoju tak jak malawaszka Quote
weszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale cudny maluszek :loveu: No nie :crazyeye: ale przyczajka z Gordonem :crazyeye: Quote
Doginka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziewczyny, czekałyśmy z Ewcią na obwieszczenie tej nowiny, aż do końca zapisów na show;) Termin zapisów zamknięty i zdradzam Wam tajemnicę:p Gordon z Ewą będzie się wystawiał w Czarnogórze.:multi: Co dziennie mam sms-a od Ewy. Wiem, że Gordonkowi z Ewcią jest dobrze - nawet do mnie nie tęskni gadzina:cool3: (Gordon oczywiście, nie Ewa:evil_lol:) Nie umieram z niepokoju, bo Gordon kocha Ewę od dawna i jest to miłość odwzajemniona:loveu: Pozostaje tylko prośba do Was abyście dogociocie i dogowujki trzymali kciuki za Gordonka i Gassirę, bo bedzie ciężko;) Quote
Justa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja już trzymam kciukaski ! :multi::loveu: A co do Ewy - psy ją kochają, więc nie ma obaw ;) Quote
weszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gordon ma wakacje bez mamusi :) za to z dziewczynami - zawsze to fajnie przecież hihi Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='weszka']Gordon ma wakacje bez mamusi :) za to z dziewczynami - zawsze to fajnie przecież hihi[/quote] Nioooo, z Ewą zakładamy pseudohodowlę - będą małe gordonogassiry:evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 hahaha a czemu taka tajemnica do końca przyjmowania zapisów? żeby konkurencja też się nie zapisała? :evil_lol: trzymam kciuki :lol: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha a czemu taka tajemnica do końca przyjmowania zapisów? żeby konkurencja też się nie zapisała? :evil_lol: trzymam kciuki :lol:[/quote] Dokładnie:diabloti:Licho nie śpi, a tam już 2xCAC daje nam już tytuł Championa Czarnogóry;) Ewa może wrócić (ale nie musi) z dwoma Championami:diabloti: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Cfffaniary :diabloti: zbierają egzotyczne tytuły hihi Quote
Doginka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='weszka']Cfffaniary :diabloti: zbierają egzotyczne tytuły hihi[/quote] No cóż - łączymy przyjemne z pożytecznym, a Ewa sprawdza, jak to będzie żyć z dwoma psami:evil_lol: A Oni cóż - chodzą na plażę, niestety niektóre piękne zatoczki są naturystyczne i nie za bardzo można z psami iść:razz: Ewa napisała, że spacerujące krowy przeszkadzają w robieniu fot na tle pięknych widoków:evil_lol: Zwiedzili już Park Narodowy - Lovcen (była mgła i znowu nici z fot widokowych). Mają tam 32*C:crazyeye: Ewa napisała, że zakochana jest po uszy w moim Gordonku:loveu: (a ja tęsknię okropnie:placz:) i że Gordon z Gass stanowią dobrany duet:diabloti: Jechali też na jakąś wiochę drogą bez barierek, nad przepaścią ze strasznymi zakrętami i 30 km/h to już zawrotna prędkość była:roll: Zwiedzili też Park Narodowy Durmitor nad pięknym jeziorem. Park w górach - na dole 32*C, a wysoko w górach 14*C. Psy miały raj, gonitwy, moczenie łapek i wspinaczkę, a ludzka część stada podziwiała widoki:loveu: Na koniec zapłaciliby mandacik, ale tamtejsza policja uwielbia Polską wódeczkę, więc się wybronili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To tyle na razie - tak w dużym skrócie;) Quote
eria Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [QUOTE]Na koniec zapłaciliby mandacik, ale tamtejsza policja uwielbia Polską wódeczkę, więc się wybronili:evil_lol:[/QUOTE] taaa, wódeczka wszystko załatwi :evil_lol: ja już się tych fot nie mogę doczekać co Ewa tam popełnia na każdym kroku:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='eria'] ja już się tych fot nie mogę doczekać co Ewa tam popełnia na każdym kroku:loveu::loveu::loveu:[/quote] nooo ja już widzę to wszystko oczami wyobraźni :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny, niby Ewcia mi w sms-ach pisała, że fot nie robiła, bo zawsze coś..., ale ja jej nie wierzę:diabloti::razz: - na bank popełnia bossskie foty:loveu:;) Quote
DorkaWD Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Taki tu ruch, że myślałam, że już wrócili z tymi Championami :lol: Quote
M@d Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Doginka'] A Oni cóż - chodzą na plażę, niestety niektóre piękne zatoczki są naturystyczne i nie za bardzo można z psami iść:razz: [/quote] Czemu? Przecież psy są nago :eviltong: Quote
Doginka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='M@d']Czemu? Przecież psy są nago :eviltong:[/quote] Chyba Ewie chodziło o to, że bardzo naturalne, dzikie, ciężkie do pokonania dla psów:diabloti: Quote
AnkaG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Trzymamy jutro za was mooocno kciuki. :lol: No i wcaaale wam nie zazdroszczę wyjazdu, wcale :cool3: Quote
Recommended Posts