Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']

gniazda,dzieci,mleka itp...nie było:shake::multi::multi::multi::multi:[/quote]

No to jest dopiero ok. 1,5 miesiąca po cieczce - w terminie planowanego porodu :evil_lol: Czy to pierwsza cieczka?

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss'][B]AnkaG,Justa: [/B]ona była tylko senna przez miesiąc i miała cycole powiększone,no i więcej siusiała:eviltong:

gniazda,dzieci,mleka itp...nie było:shake::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

eeee to lajtowo widzę :eviltong:

ja tam sie na ciążach urojonych nie znam, ale historii sie nasłuchałam, że hej :evil_lol:

Posted

Nie to już 2 cieczka:diabloti:ale to właśnie jest dziwne bo ona to miała od momentu zakończenia cieczki aż do wczoraj,wet powiedział że urojona jak nic,ale mi te terminy właśnie nie pasują:roll:

Posted

Eeee to normalne, że suki smutnieją po cieczce.

A ja wolę ciąże niż same cieczki bo u mnie stado, dostają wszystkie na raz i tylko im seks w głowie. Ganiaja sie po nocach po chałupie, skaczą po łóżku itp.

A i wyją na okrągło .. :evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']czy ktoś mi może zmniejszyć mój baner do szerokość 500,wysokość 80 i wielkość max29kb,bo mi co z tymi kb nie idzie:shake::placz:[/quote]
zrobil ci ktos? bo ja moge od reki zrobic

Posted

Moje dziewczyny tez nie "rodza" w czasie urojonych

Nafula przed sterylka to w ogole lajtowo przechodzila - troche wybrzydzala z jedzeniem i po pierwszej cieczce przywlaszczyla sobie zabawke i tacie w nocy przynosila i wpychala w twarz :evil_lol:, ale byla wesola, pelna energii, zero mleka i innych takich. Bangitos to sie za to "psuje" :lol: - znaczy robi sie melancholijna, ale tez ani mleka nie ma, ani nie rodzi, nawet zabawek nie musze chowac, bo ich nie adoptuje ;).

Posted

a ja posiadałam w życiu zawsze psy,teraz mam pierwszą sukę:razz:i stwierdzam,że dla mnie nie ma różnicy wszystkie były i są kochane:loveu:

a to przerobiony staroć:razz:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/383/83a04cc0602088ae.jpg[/IMG][/URL]

DOBRANOC

Posted

[quote name='Ka-Vanga']
a to ze raz na pol roku maja przypadlosc "kobieca" - no coz, nikt nie jest doskonaly :evil_lol:[/QUOTE]

dobrze, że tylko raz do roku :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']I właśnie dlatego mam psy a nie suczki:razz:[/quote]

ja mialam psy i nadal mam - zdecydowanie wole psie dziewczyny :loveu:

a to ze raz na pol roku maja przypadlosc "kobieca" - no coz, nikt nie jest doskonaly :evil_lol:

Posted

Urocze to dobranoc :loveu:
Ja też kocham i suczydła i psy :loveu: Bunia była pierwszą suką, wcześniej zawsze psy. Suki są może bardziej przytulaśne ale pies ma w sobie "to coś". Dla mnie właściwie bez różnicy.

Posted

[quote name='ariss'][B]Asia & Ginger: [/B]postaram się,wczoraj już nawet widiałam kilka drzew bez liści...coraz smutniej robi się na dworzu.[/quote]
Super. :p

[URL]http://images38.fotosik.pl/20/18d751e03762780a.jpg[/URL]
Sznup wzbijający się do lutu. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

A ja wole suczki. :loveu:
Spacer z psem to katorga, bieganie od słupa do słupa, od krzaczka do krzaczka. :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

A ja wole suczki. :loveu:
Spacer z psem to katorga, bieganie od słupa do słupa, od krzaczka do krzaczka. :cool1: :evil_lol:[/quote]
Jak dobrze psa wychowasz, to będzie to robił jak mu pozwolisz;) - moje dopiero po komendzie"biegaj" są zwolnione z dyscypliny i słuchania się, aż do komendy "do mnie":p

Posted

ale piękna ta dobranockowa Gasska !!!

a ja jeszcze nie wiem co wole :lol: chyba psy ale w sumie co będzie w przyszłości-zdecydowana nie jestem. Jeśli suka to jest więcej niż pewne że po pierwszej cieczce ją ciacham.

Posted

[B]deer_1987:[/B] bidulka!!!!!!!!!!!!

[B]LeCoyotte: [/B]dzięki za pomoc,ale już zrobione:multi:eriaczek:loveu:

to i ja przymarudze starociami,które jednak są przydatne jak z nikusiem są ciche dni:evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/384/1f646483420296d3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/384/f14064218564ccec.jpg[/IMG][/URL]