kinga Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czy można tak po prostu wyrzucić starego psa? Okazuje się – że tak, można tak po prostu. Tak odwdzięczyć się za długie lata wspólnego życia, za lepsze i gorsze chwile – tak odwdzięczyć się za bezgraniczną psią wierność. Pewnie wychodząc z założenia, że to tylko pies, którym nie ma czasu nikt się na starość zajmować, który nie jest już tak atrakcyjny, który może być uciążliwy... wiec lepiej kłopot mieć z głowy. Tina, mimo swego wieku, jest jamniczką dość energiczną. Ma przy tym niepowtarzalny, spiczasty „dzióbek”. I pilnie czeka na miłośnika jamników, który zachwyci się tą jamniczą „emerytką”. Tina ma 11 lat. Została oddana przez właściciela. zdjęcia Rysi, która dołaczyła awansem do tego wątku, są na drugiej stronie Quote
tanitka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 i znów starutka jamnisia, tak po prostu porzucona jak stary łach.:-( Quote
Kanzaj Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czy ci cholerni ludzie powariowali........... Quote
Celina12 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nóż w kieszeni się otwiera....Bidulka MAlutka.....:-(:-( Jej jakie ma długie pazurki... Quote
taxelina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 czasami tak mi szkoda ze mieszkam w szwecji... Quote
Becia66 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ludzie , co wy wyrabiacie... !!!:mad:Kiedy to sie skończy !!!:angryy::angryy: Quote
malagos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale pyszczek i usta ma rewelacyjne! To śliczna sunia :-o :loveu: Quote
olenka_f Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 malagos napisał(a):ale pyszczek i usta ma rewelacyjne! To śliczna sunia :-o :loveu: :eek2::eek2::eek2::ices_bla::ices_bla::ices_bla:śliczności :evil_lol: a z jakiego powodu ją oddali może się ludziom pochorowało a my tu na nich gromy ślemy Quote
Monia70 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja już nie mogę :shake::shake::shake::shake: Ja nawet nie mm siły napisać.....:placz::placz: Jak można ? Dlaczego? Co ta maleńka zrobiła? Komu szkodziła? Niech ich trafi :angryy: Quote
Angelika8 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie rozumiem :shake:. "Stare" psy są CUDOWNE. One zabrane ze schroniska, dostosowują się szybciej niż młody psiak (choc twierdzi się inaczej), czytają w naszych myślach, kochają nas całym sobą w swojej mądrości i dostojności, ale i szczeniackich podskokach.To One wpatrują się w nas oczami w siwych okularach,kładą szary często pokracowany pysk i mówią dziękuję. Quote
kinga Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 olenka_f napisał(a)::eek2::eek2::eek2::ices_bla::ices_bla::ices_bla:śliczności :evil_lol: a z jakiego powodu ją oddali może się ludziom pochorowało a my tu na nich gromy ślemy oddali ją, bo: a. nie mają czasu się zajmować b. dzieci wyjechały c. brudzi w mieszkaniu kierowniczka wspominała, że co sie z nimi nawalczyła, zeby jej nie oddawali, to szkoda gadać :shake: - i jak widać, bezskutecznie :shake: Quote
kinga Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 a jeszcze Wam pokażę, z jaką inną starowinką nasza jamniczka siedzi... ta mała ( mała! maleńka...) to ma min. 12 lat, ale podejrzewam, ze moze mieć więcej ( po zębach), została znaleziona na pętli autobusowej - i niktusieńki sie o nią nie rozpytywał :shake:: Quote
anula1959 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Matko święta , przecież ten Pan ma but większy od psineczki :crazyeye:! Koniecznie powinna trafić do swojego domeczku, koniecznie! Quote
iwop Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jej, zróbcie jej osobny wątek! Ona jest mniejsza od mojego kocurka! :placz: Quote
iwop Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kto mógł porzucić taką kruszynke...? Przeciez ona jest jak myszka...:oops: Chyba jakiś psychol :crazyeye: Quote
Kanzaj Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Już Ją widziałam na stronie schroniska... i gdyby nie to, że w domu 8 psów i 3 koty (9-ta Berta pojechała do swojego domku), to już bym pewnie szukała jakiegoś transportu... Quote
iwop Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja gdybym nie miała 2 kotów to tez bym ja zabrała! Jest cudna! Quote
iwop Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jestem pewna, że gdyby porobic jej allegro itd to domek szybko by się znalazł... Quote
Recommended Posts