Jump to content
Dogomania

KOSZALIN-11-letnia jamniczka TINA za TM :(. Stareńka RYSIA - ma dom ;)

Recommended Posts

Posted

Nie rozumiem i nie chcę zrozumieć :-( Kinga, masz złote serce ...
A Tinusia, mój Boze nie doczekała...Mam stareńką jamniczkę Pelasię znalezioną zimą i jest najukochańszym psem spośród 6 :cool1:

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udalo Ci sie przekonac meza? Mozna by sobie z tego zartowac, gdyby nie taki przerazliwie smutny podtekst. I mowisz, ze starszy Pan? Wydawac by sie moglo, ze starsi ludzie maja dobre (lepsze) serca :shake:
A ktora to sunia, byla na stronie schronu?

Posted

to ponad moje siły, dziś to druga tak tragiczna wiadomość....

a wyżełkowi Arielowi pękło serce i Tinusi też, bo jak można oddac do schronu ponad 10 letniego psa, z którym tyle lat sie żyło???!!!!

Posted

U nas kiedyś do Schroniska pan przyprowadził starego psa , powód wyjeżdża z żoną i synem na dwa tygodnie do córki do Angli , nic nie pomogły rozmowy z nim że psa na ten okres można oddać do hotelu lub znajomych on już po 10 latach psa nie chce . I jakie było zdziwienie na następny dzień przychodzi młody chłopak 18 letni , mówi że jest synem tego pana i chce odebrać psinkę , wiecie on zrezygnował z wyjazdu , wbrew woli rodziców . To wydarzenie zrobiło wrażenie nawet na pracownikach Schroniska a oni już nie jedno widzieli , ojciec oddaje lekką ręką psa staruszka , syn rezygnuje z atrakcyjnego wyjazdu żeby uratować go

Posted

[quote=kinga;8685826] [B]Kinga... ja to wszystko wiem ...i o ochronie danych itd. to mi się nasunęło zamiast g..je p......ne, ale i tak bardzo chciałabym
powiedziec tej pani,że...mam nadzieję,że na starośc spotka ją ten sam los co TINUSIĘ...:-(

Posted

masz racje! jak sie patrzy na takie rzeczy, to w czlowieku budza sie najgorsze emocje...:shake:ja tez zycze wlascicielom Tiny i wszystkich starych, porzuconych psow, zeby im dzieci zgotowaly na starosc podobny los....:mad: Jak to mowilismy w dziecinstwie: oliwa sprawiedliwa

Bella 11 - to piekna i wzruszjaca historia

Posted

[quote name='samoglow']masz racje! jak sie patrzy na takie rzeczy, to w czlowieku budza sie najgorsze emocje...:shake:ja tez zycze wlascicielom Tiny i wszystkich starych, porzuconych psow, zeby im dzieci zgotowaly na starosc podobny los....:mad: Jak to mowilismy w dziecinstwie: oliwa sprawiedliwa

Bella 11 - to piekna i wzruszjaca historia
Podpisuję się pod tym całym sercem!

• 1 month later...
Posted

wiecie, co mamy w schronie? :placz::placz::placz:

15-letnią szorstkowłosą jamniczkę, rudą i przepiękną :-(

oddaną przez właściciela, bo... posikuje w domu.
a on ma chyba prawo pomieszkać w czystości

- tak powiedział.

poraziło mnie to :shake:
- a kierowniczka skomentowała, ze zaczął sie okres przedświatecznych porządków... :shake:

zdjecia wkleję jutro, ale ona domu potrzebuje juz na dziś - zeby nie podzieliła losu jamniczki Tiny :placz:

Posted

ale sobie gościu posprzątał na święta, ciekawe czy sumienie też ma już takie czyściutkie??:angryy:

Kinga zrób jej nowy watek, ale ten przenieśmy na PwP, bo tu jej nikt nie dojrzy.:shake:

• 2 weeks later...