Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja z miesiąc temu wpłacałam na ten co wczesniej
Ja nadal jak tylko będę mogła to będę wpłacać 20 zł (opłacam hotelik dla jednego).Myślę że dam radę chociaż ostatnio przez kilka miesięcy nie mogłam wpłacać.

Posted

Kochani moi to nie może tak być, pewnie że pomoc się przyda ale nie może być to wątek rozliczeniowy - tu Atosek króluje.

Gem pytał co z jego łapką , jest bez zmian w przypadku Atosa nie ma mowy o operacji. On sobie na tych trzech radzi całkiem dobrze a i tą chorą czasem używa.
Atos jest bardzo uparty. Starałam się nie zabierać go na dłuższe spacery właśnie ze względu na tą łapkę ale on się tak awanturuje że mi sąsiedzi uwagę zwrócili ( mieszkam w domku nie bloku, sąsiadów mam za płotem w innym domu) no i nie mam już kwiatów na parapecie bo Atos przez okno chciał wychodzić - zabieram go więc - trudno. Na spacerze Atos praktycznie nie puszcza mojego rękawa , ciągle podskakuje i go memla.
Drugi dowód na jego upartość to ten kiedy mi doktor powiedział że najlepiej by było gdyby Atos zamieszkał na ogrodzie - niemożliwe to jest , on tak drze jape że ja tego nie jestem w stanie wytrzymać.
Bardzo potrafi być zwinny i wtedy ma wszystkie cztery łapy sprawne jak widzi że szykuje się kąpiel. Flejtuch jeden. Ile ja się z nim nawalczę żeby go wykąpać a najgorsze to płukanie.
Nadal nie lubi Pepka i jak tylko ma możliwość to zaczyna awanture , Pepko to młody piesek z ADHD poskacze Atosowi po karku i dziabnie go a ten stary wariat dalej i nie da za wygraną , musze go ratować choć on dalej by walczył :roll:
Dziubaka nadal nadstawia do miziania z tego już chyba nie wyrośnie :evil_lol:

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za każdą pomoc :loveu:

Posted

widzę że jak nie ma tematu kasa to nikt się nie odzywa :angryy:
a Atos słabnie mi jakoś, nie chce wstawać , wychodzić ale jeść je tyle że leżąc
zobaczymy jutro co wet powie ale nie podoba mi się to wszystko

Posted

Hm, jakieś osłabienie staruszka dopadło :( Chyba faktycznie najlepiej skonsultować to z wetem. Może badanie krwi da jakąś odpowiedź?

Posted

[quote name='olenka_f']widzę że jak nie ma tematu kasa to nikt się nie odzywa :angryy:
a Atos słabnie mi jakoś, nie chce wstawać , wychodzić ale jeść je tyle że leżąc
zobaczymy jutro co wet powie ale nie podoba mi się to wszystko[/quote]

Olenko, usmialam sié z atoskowych historii. :lol:

Napisz tylko czy mu nie jest gorzej.

Posted

Dostaliśmy antybiotyk w tyłeczek i jeszcze w środe i w piatek będzie trzeba jechać. Ten to ma charakter lekarz z igłą a mu nawet głowy trzymac nie trzeba on tak ufa że szok. Bardzo dzielny dziadzio.
Wyniki nie są gorsze niż były więc to raczej infekcja niż coś innego , apetyt dopisuje tylko z humorem na bakier.Ale ja jak mam katar to już jestem upierdliwa więc się mu nie dziwię i rozumiem nawet ;)
Pozdrawiamy wszystkich a jak tylko dorwiemy kogoś z aparatem to zdjęć natrzaskamy 500 i będziemy oglądać i oglądać :evil_lol:

Posted

Dobrze, że dmuchasz na zimne i poszłaś do weta, bo infekcja w tak słusznym wieku także może być groźna.

Zdrowiej, Atosku :)

Posted

[quote name='fona']poprosze o nr konta, bede miala wplate z bazarku[/quote]
Numer konta jest w pierwszym poście.

Olenko, przelałem pieniądze w sobotę, więc dziś powinny już być na Twoim koncie.
Co u Was? :)

Posted

tak dostaliśmy i bardzo dziękujemy
Atosiątko wróciło do "normy" więc nie jest źle
leje Olafa, zjada bardzo ładnie , uparty taki jak był - słowem wszystko po staremu:evil_lol:

Posted

[quote name='olenka_f']tak dostaliśmy i bardzo dziękujemy
Atosiątko wróciło do "normy" więc nie jest źle
leje Olafa, zjada bardzo ładnie , uparty taki jak był - słowem wszystko po staremu:evil_lol:[/quote]
Bardzo się cieszę :) A ucieszyłbym się jeszcze bardziej, gdybyś wstawiła kilka zdjęć Dziadka :)

Posted

dostaliśmy pieniążki od Krysi i Fony bardzo dziękujemy za pomoc:loveu::loveu:

Atos chyba już całkiem dobrze bo nagminnie bije się z Olafkiem ale dziś to Olego zdejmowałam z Atosa. Te bójki tych dwóch panów to tak do końca nie wiem o co, bo normalnie są w całkiem niezłej komitywie - chyba jakieś męskie sprawy :evil_lol: Na szczęście oni tylko dużo hałasu robią nigdy nie ma ran , no może siniaki ale ich nie widać;)

Posted

[quote name='KrystynaS']A kto to jest Olaf???[/quote]
Olaf to stary zgredzik uratowany przed strzykawą z wrocłqwskeigo schroniska na wiecznym :evil_lol: DT u Olenkif :lol: