emilia2280 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ooo, jaka uczta dla oka! Atoniu wygląda slicznie. A ten bulgot na fotce to jego kochający braciszek? Quote
olenka_f Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 emilia2280 napisał(a):Ooo, jaka uczta dla oka! Atoniu wygląda slicznie. A ten bulgot na fotce to jego kochający braciszek? tak to Fajtek, pomyliłam fotki i dlatego tu się znalazł a z Atoskiem bardzo się lubią Fajtek siedzi a Atos się wspina i go liże po pyszczku, czasem Fajtek chce z nim się położyć ale Atos nie wytrzymuje długo fajtkowego gazowania :) Quote
Gem Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kochany Dziadziuś :) Dzięki za fotki, Oleńko :) Quote
Gem Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak Atos znosi te mrozy, Olenko? Pozdrowionka dla wszystkich :) Quote
olenka_f Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 jak znosi ? prócz tego że się spasł jest dobrze :mad: zadziera wiecznie z kimś a podryguje jak młodzieniaszek, za kulkami gania, jadaczkuje jak go za długo na ogrodzie chcę przytrzymać ( optymalny czas dla niego to 30sek, dla mnie choć 5 min) i tak jape drze że wygrywa ogólnie facecik broi i zdrowieje :evil_lol: Quote
olenka_f Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Emilko, Gem, Maggejan bardzo dziękujemy:) Atos zdrowy, gruby, ciut kaszle i potrafi dokuczyć - zawsze dobija leżącego a wtrąca się w najmniejszą awanturę, dobrze że choć sam ich nie zaczyna Quote
Gem Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Lata mijają, ale charakter łobuza wciąż bez zmian ;) Quote
Gem Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='olenka_f']Gem dziękujemy :)[/QUOTE] Zawsze pamiętam o Atosie :) Quote
emilia2280 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jak zyje Atoniu? Btw, Olu, przelew poszedl na Atoska jak zwykle, ale wrócil dzis - numer konta im nie pasowal od teraz. Cos sié zmienilo z kontem? Quote
iza_szumielewicz Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nie pomagam bezpośrednio, ale wciąż zaglądam do Atoska:) Mocno ściskam, Oleńko! Quote
Gem Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dołączam się do pytania :) PS Przelew poszedł, kasa powinna jutro być na koncie. Quote
olenka_f Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dogo działa jak działa :shake: pisałam stwierdziło że ma mnie gdzieś i nic nie wyszło :angryy: u nas wszystko ok, bez zmian na gorsze lepiej też chyba nie jest, Atos gruby i schudnąć nie potrafi zresztą on mało je to ja nie wiem od czego tyje Dziadek potrafi się poawanturować z innymi - zawsze tak było , no na prawde nic się nie dzieje nowego i chyba nie tęsknię za nowościami w Dziadka przypadku :cool3: całujemy i dziękujemy za pamięć :loveu: Quote
olenka_f Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 jest bardzo, bardzo źle :shake: Atos kaszle non stop od wczoraj. Nic nie pomaga. Dostał steryd, zwiększone dawki leków. Atos jest zmeczony, ciągle leży ale zjadł kolacje bardzo ładnie. Jutro kolejna wizyta, już u naszego weta bo dziś jechałam na dyżur do innej kliniki. Dostał dexacone w zastrzyku podobno ma pomóc - zobaczymy Quote
olenka_f Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 niestety poprawy jeszcze nie ma, nie wiadomo czy bedzie. Atosek bardzo mocno sie dusi :( Quote
Gem Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nie zaglądam codziennie na dogo, a ostatnio byłem w Bieszczadach - bez internetu i nawet bez zasięgu. Trzymam kciuki za Atosa! Oby jeszcze nie nadszedł jego czas. Quote
olenka_f Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jakoś trwamy ale jest dużo gorzej niż było, ja sobie zawsze mówię że póki pies je , merda ogonkiem i przybiega na powitanie to nie jest jeszcze jego czas i mam nadzieję że mam racje i Atoska nie męczę Quote
Gem Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='olenka_f']jakoś trwamy ale jest dużo gorzej niż było, ja sobie zawsze mówię że póki pies je , merda ogonkiem i przybiega na powitanie to nie jest jeszcze jego czas i mam nadzieję że mam racje i Atoska nie męczę[/QUOTE] Cały czas trzymam kciuki za Atosa i proszę o jak najczęstsze info :) Quote
emilia2280 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 halo, co u Atonia? to juz wieki minély, prosimy o info. Quote
Recommended Posts