Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety bezskutecznie próbuję dodzwonić sie do pani, która oferowała nam kiedyś dom dla starszej suni, miała sporo straruszków u siebie.

Patia ma jeszcze zapytać w hotelu w Wieliczce, ale teraz okres świąteczny i pewnie trudno będzie o miejsce.

Posted

Dzięki dziewczyny :loveu:
Na razie jednak nie ma miejsca w hoteliku...
A Atos szybko nie znajdzie domu więc musimy sie liczyć z tym, że hotelik przyjdzie nam opłacać przez dłuzszy czas...

Jutro mnie nie będzie. W razie czego kontakt na tel 668 859 676.
Gem w razie czego musisz odedrac Atosa z lecznicy do 21.00 :-(

Posted

Czarna Żaba odstepuje zarezerwowane miejsce, więc na dzień dzisiejszy mam jedną wolną budę.

[B]Moje warunki[/B] (o których już wspominałam):
- 5 zł/doba + koszty weterynaryjne
- ktoś musi psa do mnie przywieźć
- niestety u mnie tylko betonowe kojce z budami, proszę to wziąć pod uwagę, bo nie wiem dokładnie w jakim stanie jest obecnie pies
- dzisiaj w nocy wyjeżdżam na kilka dni i przez ten czas będzie utrudniony dostęp do azylu

Posted

[quote name='Potter']Czarna Żaba odstepuje zarezerwowane miejsce, więc na dzień dzisiejszy mam jedną wolną budę.

[B]Moje warunki[/B] (o których już wspominałam):
- 5 zł/doba + koszty weterynaryjne
- ktoś musi psa do mnie przywieźć
- niestety u mnie tylko betonowe kojce z budami, proszę to wziąć pod uwagę, bo nie wiem dokładnie w jakim stanie jest obecnie pies
- dzisiaj w nocy wyjeżdżam na kilka dni i przez ten czas będzie utrudniony dostęp do azylu[/quote]
Potter jesteś [B]WIELKA[/B]:Rose:
bardzo dziękujemy, strasznie się o niego zamartwiałyśmy, a Ty spadłaś nam z nieba :Rose:

Posted

Ale proszę o info, kiedy pies do mnie trafi (dokładna godzina).
Tak jak pisałam dzisiaj w nocy wyjeżdżam i nie chcę załatwiać wszystkiego na ostatnią chwilę, a już wczoraj wyczekałam się w nocy na transport psów z Kielc i chwilowo mam dość.

Posted

Potter bardzo dziękujemy:) Fiona uzgadnia transport z Gemem jeszcze ale Gem ma narazie lekcje.Jak skończy ma się odezwać.Takie mam info od Fiony.Skontaktuje się z Tobą Potter jak będzie coś wiedzieć na 100%

Posted

Kasia kontaktowałam się z Fioną w sprawie wpłaty na konto.Ona nie ma dziś dostępu do netu. Na razie pieniązki na konto Fiony widoczne w pierwszym poście:
[COLOR=#0000ff]PKO BP 60 1020 2629 0000 9102 0143 5692
Ilona Musiał[/COLOR]
[COLOR=blue]Barwinek 4/144[/COLOR]
[COLOR=blue]25-150 Kielce[/COLOR]