Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

Posted

Oleńka a może przerzucisz się na kaszankę albo pasztetową. W pasztetówę świetnie wkłada się tabletki i trudniej psu wypluć tą tabletkę. :evil_lol:
Mądry Atosik, co go będziesz kiwać. :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paros']Taki skromny banerek Atoska :roll:

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94136"][IMG]http://images34.fotosik.pl/122/d47e904071bc7eca.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Bardzo Ci Parosku dziękuję !!!! Teraz będzie lepiej widać Atoska (i to, że jest w potrzebie) w moim podpisie.

Olenko - popieram opcję z pasztetową ! Super wchodzą tabletki i są pięknie zjadane (warunkiem jest takiej wielkości kawałek, co go gryźć nie trzeba, ale nie wiem, jak z łykaniem u Atoska).
W razie braku pasztetowej nieźle się sprawdza parówka drobiowa.

Posted

[quote name='olenka_f']ten numer dla zagranicy kod:BPHKPLPK
jak by było można gdzieś go wkleić bo pogubiłam karteczki i jak znam siebie tą też zgubie :roll::oops:[/QUOTE]
dzięki Oleńka. może warto umieścic ten kod w pierwszym poście z detalami konta? potwierdzę na PW po przelaniu kasy.

Posted

poszłam z bokserami na długi spacer Atoska nie mogę zabierać bo on nie może się męczyć ale Wam powiem że głos ma donośny -tak sie buntował chłop :razz: sąsiedzi już wiedzą

spróbujemy na pasztetową a co

Posted

[quote name='Zmysł']Zapraszam na bazarek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9388221#post9388221[/URL][/quote]

Ogromnie Ci dziękuję Zmysł !!!!!!!
(Jak widać Wujek zadziałał błyskawicznie !)

I ja [B]zapraszam na "zmysłowy" bazarek Wujka Zmysła !!!!!
Dla Atoska !!!!!
[/B]

Posted

[quote name='maggiejan']Olenka ostatnio rzadziej zagląda, chyba kłopoty dały się jej we znaki...:roll:[/quote]Tak ma mnóstwo spraw na głowie. Podziwiam Ją jak daje sobie radę z tym wszystkim. :-o

No a ten bazarek zmysła noooo....... nie powiem. ;) szkoda, że nie używam. A może zacznę?? :evil_lol:

Posted

[quote name='KrystynaS']

No a ten bazarek zmysła noooo....... nie powiem. ;) szkoda, że nie używam. A może zacznę?? :evil_lol:[/quote]
Jeśli się rozpijesz to w szczytnym celu...:evil_lol:

Posted

dałam ciała na całej linii , nigdzie nie byłam - dopadła mnie grypa żołądkowa
telewizja światło monitora działały jak stado koni na moją głowe i niby dziś było lepiej i pojechałam pakować swoje stanowisko pracy i chyba znów to samo bo ledwie widze na oczy
z Atoskiem jade jak tylko do pionu wstane , kaszle mam leki ale to za mało, wszystko do d...:shake:

Posted

[quote name='maggiejan']Olenko, niedługo sama będziesz potrzebowała opieki...Wykuruj się.
Czy z Atoskiem jeden raz nie mógłby ktoś inny podjechać?[/quote]

nie bardzo mam kogo wysłac a do tego wiesz jak to jest potem wysłuchiwać że pies zabrudził auto - jak byłoby fatalnie to i na czworaka bym doszła nie jest dobrze ale to nie jest taki stan który mnie przeraża to myślę że jeszcze dzien czy dwa wytrzymamy

Posted

W takim razie trzymaj sie ciepło, duzo leż, bierz lekarstwa i odpoczywaj ile się da, niech będzie jakiś pożytek z tego chorowania...;)
Z Atoskiem, mimo wszystko, jest lepiej chyba niż było...?