Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo jesteś Oleńka, a my się już martwiłyśmy o Ciebie. Że może coś niedobrego .... A że chorujesz to nam bardzo przykro, ale leż, łykaj, okrywaj się i przytulaj do Atoska. Pracą się nie przejmuj i nie chodź do roboty bo Cię zwali na poważnie i na długo. Teraz to nawet i choroby są jakieś bardziej wredne niż kiedyś. Życzę Ci duuuuuużo dobrego, szybkiego powrotu do zdrowia przede wszystkim.

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzisiaj wpłaciłem 20 zł na Atoska. Niestety, więcej nie mogę, mam spore wydatki "zwierzęce".

Każda wpłata się liczy...Kilka osób po 20zł i setki się uzbierają ;)

Posted

chyba jednak będę żyć ale jeszcze nie wychodzę, po ostatnim moim spacerku do roboty rozłożyłam sie na nowo:roll:
Atos dobrze -kaszle jako tako , nie jest fajnie ale też nie fatalnie musimy pójść do weta ale to już w poniedziałek bo obawiam się że znów mnie dopadnie a gorączki mam na 5 lat dość:p
ostatnio popsuł kocyk i ściereczkę do naczyń którą sobie sciągnął z kaloryfera - Atos-Łobuz :evil_lol:

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzisiaj wpłaciłem 20 zł na Atoska. Niestety, więcej nie mogę, mam spore wydatki "zwierzęce".

bardzo dziękujemy :loveu:
mam wielki zamiar iść w poniedziałek do wet i pewnie znów wyciągnął wszystko więc za wszystko serdecznie dziękuję:loveu:

Posted

Wykuruj się, Olenko, lepiej odleżeć swoje i nie wracać już do łóżka...
Atosek pozbierał się - to pewnie przeziebienie było, taki czas nieciekawy...
Ma siły broić - to dobry znak.

Posted

Witajcie!!!
Świetnie Oleńka, że już lepiej z Tobą. Powiem Ci jak mawia moja koleżanka w takich momentach, cytuję "jak się nie pogorszy to trudno będzie umrzeć". Zawsze mnie to rozśmiesza. :evil_lol:
Atos lepiej się czuje, jak dobrze to słyszeć. Może to była taka psia odmiana przeziębienia/choroby takiej jaka Ciebie dopadła, pogoda jest jaka jest i sprzyja różnym dolegliwościom. Wiesz myślę, że Atosik albo źle się czuje, albo rozrabia. No widać "ten typ tak ma". :lol: Ale chyba niech już lepiej rozrabia niż miałby chorować - on tak ładnie rozrabia, tak na śmiesznie. Co o tym myślisz??

Posted

Atosek to bandzior jest :evil_lol:, jak się źle czuje to jest taki cukiereczek ale jak tylko lepiej to zawsze coś posieka tymi swoimi dwoma ostatnimi i warczy na wszystkie psy - dziadek nie dziadek dyscyplina musi być :evil_lol:

Posted

Tak Oleńka masz 150% racji.
Ale czy to nie to właśnie że taki jest każe Ci go kochać, każe nam go kochać??? :loveu::lol:
Atosku nie wkurzaj Oleńki za często. wybacz mu :diabloti:

Posted

olenka_f napisał(a):
Atosek to bandzior jest :evil_lol:, jak się źle czuje to jest taki cukiereczek ale jak tylko lepiej to zawsze coś posieka tymi swoimi dwoma ostatnimi i warczy na wszystkie psy - dziadek nie dziadek dyscyplina musi być :evil_lol:

To żywotny staruszek...:lol:

Posted

Ola, Ola, Oleńka!!!! duuuuuuużo zdrowia Ci życzę. Idź do lekarza jeśli tak długo Ci nie przechodzi, proszę Cię.

Atosku nie rozrabiaj i nie choruj malutki, bo twoja Oleńka jest chora i musi wydobrzeć.

Posted

olenka_f napisał(a):

jak juz wyzdrowiejesz Olenka, zrób dziadziowi zdjécie z tymi "dwoma ostatnimi" w usmiechu hehe

Posted

już zaglądam, mam teraz dostęp do komputera z synem a to bardzo utrudnia życie bo ten to tylko gra i gra:angryy:
z Atoskiem dobrze , mniej kaszle już wróciło do normy a mi po niedzielnej wycieczce do schronu wrócił kaszel :mad: ale i tak nie jest najgorzej