dadiii Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 skoro tak to poczekam jeszcze do wtorku :p Quote
LadyK Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kinia napisał(a):Życie bez neta to masakra pare razy to przeżyłam i mam nadzieję, że już się to nie powtórzy. Ja też :D A dawniej nie było i jakoś się żyło :diabloti: Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wtedy były złe czasy i ludzie mieli inne zajęcie Quote
LadyK Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Kinia napisał(a):Wtedy były złe czasy i ludzie mieli inne zajęcie W polu siedzieli :diabloti: Quote
dadiii Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 jeszcze tyle czasu do wtorku :(:( oby net juz wrocil bo dluzej niechce mi sie juz czekac :p Quote
dadiii Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 no i juz wtorek a ich dalej niema :( necie wracaj!! :p :p Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Prawdopodobnie niedługo Isia będzie miała. :D Quote
dadiii Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mam nadzieje :p bo dawno juz fotek nie bylo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Noo brakuje ich tu. :eviltong: Ale pewnie Majaczka nam to wynagrodzi i da fotorelację. :cool3: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Miała dziś być. :( Popytam się jej, może jutro dopiero do nas zajrzy. Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hipolitka tu bez Ciebie jest strasznie wracaj!! Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Niedawno mi napisała, że jak się uda to będzie tu dziś albo jutro, ale to też nie jest na 100% pewne... Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hipcioliciu wracaj:evil_lol: heh:) kochanie no... dzisiaj musi ci sie udac wejsc:) Quote
Bewarka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale mi brakuje tej krówkiiiiii :( Wracajcie! Quote
dadiii Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no juz!!!! wracaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!!!! bo mi tu smutno bez was :( :p Quote
Avaloth Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 hej wszystkim !:multi::multi::multi: nie cieszyć się.. bo nie mam dalej neta :angryy: tym razem to wina telekominikacji, bo zmienialiśmy modem cały i w ogóle wszytko, i miał być net we wtorek, góra środę, a teraz pieprzą że zmienialiśmy adres (bo wprowadzili ulice, zmieniali numery, ale mój tata to zmieniał ponad pół roku temu..) i będzie później :shake: dzisiaj już miał prawdopodobnie być, instalowaliśmy ale dalej nie działa.. może jutro? jak nie to się potnę, ale najpierw ich :cool1: W Spytkowicach było super, atmosfera jak nigdzie i w ogóle ludzie i wszytko :loveu: za rok też się muszę wybrać ;) Krów mnie witał jak szalony :loveu: na szkoleniu jest ok, i w ogóle ostatnio mnie mile zaskakuje :) kiedyś w polach spotkaliśmy trzy suki ( starszawa seterka(gordon), donka i bokserka), złapaliśmy Chjestera na smycz i idziemy dalej a babki od tych suczek mówią żebyśmy go puścili, że one nic nie zrobią jak on młody to spoko. Puściliśmy i nic się nie stało xD Chester był trochę przestraszony i się chował za tatę i tą panią od seterki :evil_lol: ale ogólnie było spoko :) a na szkoleniu dobrze, fotek ostatnio dużo narobiłam :) i dostałam fotki z Okuninki od tego wujka Karolki i Asi, i mam fotki ze Spytkowic, i z ZOO w którym dzisiaj byłam, i Chesterowe.. ogólnie razem ponad 500 zaległych fotek.. a jutro Krówek ma urodziny :multi::multi: pierwsze :) pieczemy mu tort z przepisu 'Mojego Psa' xD marchewkowy ^^ a kupimy mu kongo albo coś takiego, jutro albo w niedzielę, więc trochę spóźnione ale co tam :eviltong: fotki też narobię jak będzie dmuchał świeczkę i wszamywał tort xDD nie wiem czy jutro będę więc prosiłabym kogoś kto jutro wejdzie pierwszy żeby napisał większą czcionką i kolorem coś że Pierwsze urodziny Chestera czy coś takiego :eviltong: no i muszę lecieć buziaki dla wszystkich, a dla psinek mizianko :buzi::loveu::buzi::loveu: do 'usłyszenia' jak najszybciej ! :pa: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 szkoda ze nadal nie masz neta ale wreszcie cos napisałas:) no to super;) opiszesz nam wszystko jak bedziesz miała net:D i fotki dasz wszystkie:D no to jutro wielki dzien:D:D czekamy na twój powrot na stałe:) Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jest Hipolicia:multi: I już 1 urodzinki a niedawno był taki malutki:) pozdro:*:* Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Wreszcie się pojawiłaś! :multi: Mam nadzieję, że z tą sprawą z netem będzie ok i będziesz mogła w końcu nas tu odwiedzać. Widzę, że fajnie było na rekolekcjach. :) I Chester mile zaskakuje, no po prostu super! A ile będzie zdjęć, ahh.. :loveu: O i czekamy na szczegółowe relacje z wyjazdu, Zoo, urodzin Krowy itd. :cool3: Quote
Recommended Posts