Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarikowa bardzo dziękuję za radę :loveu::loveu:
sam brak silniczka by mi nie przeszkadzał, ale jeśli to podwyższa jeszcze ceny obiektywów to dziękuję :D w takim razie chyba się na canona EOS 350D przerzucę, bo jego rozważałam jako drugiego ^^ jeszcze mam w zanadrzu sony alfa 100, ale co do tego mam dużo wątpliwości :eviltong:

Jutro jadę na rekolekcje, wracam 22.08 ;) a potem 9 dni czy tam 10 i .. koniec z codziennym kilkugodzinnym przesiadywaniem na dgm :crazyeye::crazyeye: nie wiem jak ja to zniosę ^^ no ale ok, do 'zobaczenia' 22 :) buziole dla wszystkich :buzi:
możecie poodwiedzać moich 'podpisowiczów' i pohopać jak mnie nie będzie :D

PS Majaczko nie płacz bo szybko zleci :eviltong: :buzi:

Chrupciu mój
[*] :(

Posted

Isia & Chester napisał(a):
Szarikowa bardzo dziękuję za radę :loveu::loveu:
sam brak silniczka by mi nie przeszkadzał, ale jeśli to podwyższa jeszcze ceny obiektywów to dziękuję :D w takim razie chyba się na canona EOS 350D przerzucę, bo jego rozważałam jako drugiego ^^ jeszcze mam w zanadrzu sony alfa 100, ale co do tego mam dużo wątpliwości :eviltong:

Jutro jadę na rekolekcje, wracam 22.08 ;) a potem 9 dni czy tam 10 i .. koniec z codziennym kilkugodzinnym przesiadywaniem na dgm :crazyeye::crazyeye: nie wiem jak ja to zniosę ^^ no ale ok, do 'zobaczenia' 22 :) buziole dla wszystkich :buzi:

Chrupciu

• Nie ma za co, jeszcze neidawno miałam ten sam problem i pływałam wprost w forach fotograficznych, recenzjach, opiniach, zdjęciach testowych bla bla bla...
    Ja mam Sony alfa 300 i bardzo sobie chwale. Z tego co własnie czytam, to A100 nie odbiega bardzo, to poprostu Jego starszy brat. Ma Stablizację w korpusie, no i z tego co widze, to korpus prawie taki sam, tyle że 100 ma 2 pokrętełka i trochę inny... joystick? Ergonomia świetna, ja zachwalam. Ale wiadomo, że każdy chwali swój sprzęt, Canon tez jest dobry. Cokolwiek nie wybierzesz, i tak będziesz się cieszyc ;)

Miłego rekolekcjonowania, czekamy niecierpliwie! :) :buzi:

Posted

Ej nie marudzić mi tu ! szybko wrócę ^^ i udało mi się wytargować aparat ! biorę go ze sobą :multi::multi: wrzucę parę fotek też tu, chociaż psów na nich raczej nie będzie :eviltong:
    Papa :loveu::buzi::loveu:

tu macie link do galerii Chestera, ale jest dopiero 5 fotek, bo teraz na szybko pierwsze z brzegu dodawałam :P a trzy jeszcze czekają na akcpetację ;)
    http://www.dogomania.pl/gallery/481/37/5887.html

Posted

Macie wszyscy pozdrowienia od Isi która sie wreszcie umyła:evil_lol:
    no a tak na serio to po prostu was pozdrawia (w tym co napisałam wyzej jest duzo prawdy:evil_lol: )