łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 chrupek [*] zapraszam do ewki i hakera bo odkurzanie idzie mi tam kiepsko cos prosze o wsparcie link w slowie "wlazic" Quote
taxelina Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Eh.. czlowiek sie przyzwyczaja do zwierzat.. Quote
Avaloth Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Szarikowa bardzo dziękuję za radę :loveu::loveu: sam brak silniczka by mi nie przeszkadzał, ale jeśli to podwyższa jeszcze ceny obiektywów to dziękuję :D w takim razie chyba się na canona EOS 350D przerzucę, bo jego rozważałam jako drugiego ^^ jeszcze mam w zanadrzu sony alfa 100, ale co do tego mam dużo wątpliwości :eviltong: Jutro jadę na rekolekcje, wracam 22.08 ;) a potem 9 dni czy tam 10 i .. koniec z codziennym kilkugodzinnym przesiadywaniem na dgm :crazyeye::crazyeye: nie wiem jak ja to zniosę ^^ no ale ok, do 'zobaczenia' 22 :) buziole dla wszystkich :buzi: możecie poodwiedzać moich 'podpisowiczów' i pohopać jak mnie nie będzie :D PS Majaczko nie płacz bo szybko zleci :eviltong: :buzi: Chrupciu mój [*] :( Quote
Szarik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dla Chrupeczka :candle: Bardzo śliczny był białasek. Quote
Pimpek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Witamy się :loveu::loveu::loveu: http://i36.tinypic.com/1zg6jwy.jpg chester tutaj bosko wyszedł:loveu: Dla Chrupka... Quote
Szarik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Isia & Chester napisał(a):Szarikowa bardzo dziękuję za radę :loveu::loveu: sam brak silniczka by mi nie przeszkadzał, ale jeśli to podwyższa jeszcze ceny obiektywów to dziękuję :D w takim razie chyba się na canona EOS 350D przerzucę, bo jego rozważałam jako drugiego ^^ jeszcze mam w zanadrzu sony alfa 100, ale co do tego mam dużo wątpliwości :eviltong: Jutro jadę na rekolekcje, wracam 22.08 ;) a potem 9 dni czy tam 10 i .. koniec z codziennym kilkugodzinnym przesiadywaniem na dgm :crazyeye::crazyeye: nie wiem jak ja to zniosę ^^ no ale ok, do 'zobaczenia' 22 :) buziole dla wszystkich :buzi: Chrupciu Nie ma za co, jeszcze neidawno miałam ten sam problem i pływałam wprost w forach fotograficznych, recenzjach, opiniach, zdjęciach testowych bla bla bla... Ja mam Sony alfa 300 i bardzo sobie chwale. Z tego co własnie czytam, to A100 nie odbiega bardzo, to poprostu Jego starszy brat. Ma Stablizację w korpusie, no i z tego co widze, to korpus prawie taki sam, tyle że 100 ma 2 pokrętełka i trochę inny... joystick? Ergonomia świetna, ja zachwalam. Ale wiadomo, że każdy chwali swój sprzęt, Canon tez jest dobry. Cokolwiek nie wybierzesz, i tak będziesz się cieszyc ;) Miłego rekolekcjonowania, czekamy niecierpliwie! :) :buzi: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Udanego wyjazdu, odpocznij sobie od nas. :D I znowu mi będzie tęskno. :-( Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nastepna ktora nas oposzcza ojejku jaki nasz los jest smutny ;[ Quote
Avaloth Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ej nie marudzić mi tu ! szybko wrócę ^^ i udało mi się wytargować aparat ! biorę go ze sobą :multi::multi: wrzucę parę fotek też tu, chociaż psów na nich raczej nie będzie :eviltong: Papa :loveu::buzi::loveu: tu macie link do galerii Chestera, ale jest dopiero 5 fotek, bo teraz na szybko pierwsze z brzegu dodawałam :P a trzy jeszcze czekają na akcpetację ;) http://www.dogomania.pl/gallery/481/37/5887.html Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No czekamy w takim razie na fotki z rekolekcji. :) Śliczne fotki Chestera w tamtej galerii. ^^ Baw się dobrze i szybko wracaj! :D :loveu: Quote
dadiii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 milego i udanego wyjazdu zycze :p i jakies fotki przywiez :) Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cześć Isia! Znowu wyjeżdżasz? :-? Chrupek ['] :-( Quote
Tepes Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Chesti jak ryba pływa:D A czemu na smyczy i czemu przwyiązany do drzewa?:D Jaka wiewiórka fajna:) Wracaj szybko!!!!!!!!!:) Quote
dadiii Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 mozesz juz wracac bo mi tu sie nudzi i smutasno bez ciebie :( Quote
Tengusia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 bylam widzialam i lecem dalej ... duzo tego wszystkiego po tygodniu do nadrobienia :tard: ta fotka wyszla slodko naprawde :loveu: http://i38.tinypic.com/1grbt2.jpg Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Macie wszyscy pozdrowienia od Isi która sie wreszcie umyła:evil_lol: no a tak na serio to po prostu was pozdrawia (w tym co napisałam wyzej jest duzo prawdy:evil_lol: ) Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Haha, ja wiem o co jej chodzi. :lol: Wracaj do nas, Hipolitko! :loveu: Quote
Recommended Posts