Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isia & Chester napisał(a):

jak ja się obijam to co mam o tobie powiedzieć? ha :cool3::diabloti:

O przepraszam, u mnie pojawiły się fotki! :eviltong: To już dobry znak. :evil_lol:

A Matisia z Julcią słodko razem wyglądają! :loveu:

Posted

ludzie co was tak mało ostatnio ? :eviltong: znów wszyscy powyjeżdżali? czy komputery się masowo psują ?:evil_lol: gdzie nie wchodzę pustki, tutaj tak samo ^^
dobra obiecałam 30, to będzie 30, a że 15 już było to jeszcze 15 :D
już zmniejszam, linkuje i wstawiam ;)

Posted

Będę dla was dobra i zamiast obiecanych 30, dam wam 40 :D czyli tyle co do tej pory dawałam ^^

Nie zabraliśmy dla Chesterka kanapy na wakacje, to sobie musiał chłopak radzić :D

a tu z Julcią :)

i kwiatuszkowe makro ;)

cdn

Posted

a tu brzydki cocer spaniel, który szczekał na każdego przechodzącego.. Matea kilka razy chciała go zjeść, ale pan jej nie pozwolił.. szkoda :D zresztą lepiej jakby zjadła właścicieli ^^

cdn

Posted

a tu stary kościół czy coś takiego, niedaleko granicy z Białorusią ^^

na dzisiaj koniec ;) już 120 zdjęć tu jest, a mam 391, tylko ze niektórych nie wstawiam, więc koło 1/3 już będzie :eviltong: postaram się przed piątkiem(bo wtedy jadę na tydzień na rekolekcje) skończyć, ale nie obiecuję.
miłego oglądania :P

Posted

Ale uroczo wyszła Julcia z Chesterem. :loveu:
Kwiatki fajne. :) Hmm... co za szczekliwy cocker. :D W ogóle wszystkie foty fajnie. :)
No nie, znowu Majaczka mi wyjeżdża!!! :shake: :placz:

Posted

[quote name='Martunia']Ale uroczo wyszła Julcia z Chesterem. :loveu:
Kwiatki fajne. :) Hmm... co za szczekliwy cocker. :D W ogóle wszystkie foty fajnie. :)
No nie, znowu Majaczka mi wyjeżdża!!! :shake: :placz:
dziękować Majaczko :loveu: a co u Majaczki się dzieje ostatnio? coś ciekawego? :eviltong:
a tylko na tydzień, i inni z gm nigdzie nie jadą, więc Majaczka nie marudzi, szybko zleci:lol::buzi:
[quote name='Domka_Czika']Kwiatki piękne... Dla mnie ?:razz::p
Dzięki :) a mogą być :D
[quote name='dadiii']ale sliczne focie :loveu:
[quote name='łapeczek']sliczne foteczki ;]
[quote name='Wyjątek']aaale pięęęęęęękne fotki kfiatkóóów!!! :loveu::loveu::loveu:
dziękować :lol: cieszę się ze się podobają chociaż wam, bo ja tylko z części jestem zadowolona :eviltong: ale i tak źle nie jest ^^

Dobranoc :)

Posted

Isia & Chester napisał(a):
dziękować Majaczko :loveu: a co u Majaczki się dzieje ostatnio? coś ciekawego? :eviltong:
a tylko na tydzień, i inni z gm nigdzie nie jadą, więc Majaczka nie marudzi, szybko zleci:lol::buzi:

Hmm... w sumie nic. :) Mylog nawala i nie mogę skomentować notek. :razz:
Nieprawda, bo niektórzy jadą! Nawet Kunegundzia jedzie chyba na mini zlot, niektóre osoby też gdzieś jadą. :( Znowu będę tu na moją Majaczkę-Hipolitkę czekała. :D
A coś u Was słychać? :)
:buzi:
PS. Właśnie, zapomniałabym - dziś dotarła do mnie kartka od Ciebie! Dziękuję. :buzi: :loveu:

Posted

Jakie piękne zdjęcia! Nie mam pojęcia co cytować, co drugie jest tego warte, albo i więcej! ;)

Zostało mi tylko kategorycznie kazać wycmokać Chestunia Naszego brata! :loveu:

Posted

Skibka napisał(a):
Aż z radością się wchodzi na Waszą galerię bo co chwilkę nowe fotki.:multi:
Ja się tak nie cieszę, bo głupio przy tym wyglądam :lol: