Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Jednak dzisiaj będzie 30 fot ;) cdn koło 19 lub później ^^ ( ewentualnie wcześniej :D) Quote
Martunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Śliczna jest ta Julcia. :) I Chester! Hahaha nie mogę z jego wyrazu 'twarzy'. :lol: Notkę przeczytam później, na blogu. :) Quote
Bonsai Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Isia & Chester napisał(a): jak ja się obijam to co mam o tobie powiedzieć? ha :cool3::diabloti: O przepraszam, u mnie pojawiły się fotki! :eviltong: To już dobry znak. :evil_lol: A Matisia z Julcią słodko razem wyglądają! :loveu: Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 ludzie co was tak mało ostatnio ? :eviltong: znów wszyscy powyjeżdżali? czy komputery się masowo psują ?:evil_lol: gdzie nie wchodzę pustki, tutaj tak samo ^^ dobra obiecałam 30, to będzie 30, a że 15 już było to jeszcze 15 :D już zmniejszam, linkuje i wstawiam ;) Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Będę dla was dobra i zamiast obiecanych 30, dam wam 40 :D czyli tyle co do tej pory dawałam ^^ Nie zabraliśmy dla Chesterka kanapy na wakacje, to sobie musiał chłopak radzić :D a tu z Julcią :) i kwiatuszkowe makro ;) cdn Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 a tu brzydki cocer spaniel, który szczekał na każdego przechodzącego.. Matea kilka razy chciała go zjeść, ale pan jej nie pozwolił.. szkoda :D zresztą lepiej jakby zjadła właścicieli ^^ cdn Quote
LadyK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i38.tinypic.com/b5shdv.jpg Krówsko ściśnięte :D :D Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 widoczki znad jeziorka, które było rezerwatem przyrody ^^ cdn Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 a tu stary kościół czy coś takiego, niedaleko granicy z Białorusią ^^ na dzisiaj koniec ;) już 120 zdjęć tu jest, a mam 391, tylko ze niektórych nie wstawiam, więc koło 1/3 już będzie :eviltong: postaram się przed piątkiem(bo wtedy jadę na tydzień na rekolekcje) skończyć, ale nie obiecuję. miłego oglądania :P Quote
Martunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ale uroczo wyszła Julcia z Chesterem. :loveu: Kwiatki fajne. :) Hmm... co za szczekliwy cocker. :D W ogóle wszystkie foty fajnie. :) No nie, znowu Majaczka mi wyjeżdża!!! :shake: :placz: Quote
Wyjątek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 aaale pięęęęęęękne fotki kfiatkóóów!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Martunia']Ale uroczo wyszła Julcia z Chesterem. :loveu: Kwiatki fajne. :) Hmm... co za szczekliwy cocker. :D W ogóle wszystkie foty fajnie. :) No nie, znowu Majaczka mi wyjeżdża!!! :shake: :placz: dziękować Majaczko :loveu: a co u Majaczki się dzieje ostatnio? coś ciekawego? :eviltong: a tylko na tydzień, i inni z gm nigdzie nie jadą, więc Majaczka nie marudzi, szybko zleci:lol::buzi: [quote name='Domka_Czika']Kwiatki piękne... Dla mnie ?:razz::p Dzięki :) a mogą być :D [quote name='dadiii']ale sliczne focie :loveu: [quote name='łapeczek']sliczne foteczki ;] [quote name='Wyjątek']aaale pięęęęęęękne fotki kfiatkóóów!!! :loveu::loveu::loveu: dziękować :lol: cieszę się ze się podobają chociaż wam, bo ja tylko z części jestem zadowolona :eviltong: ale i tak źle nie jest ^^ Dobranoc :) Quote
Martunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Isia & Chester napisał(a):dziękować Majaczko :loveu: a co u Majaczki się dzieje ostatnio? coś ciekawego? :eviltong: a tylko na tydzień, i inni z gm nigdzie nie jadą, więc Majaczka nie marudzi, szybko zleci:lol::buzi: Hmm... w sumie nic. :) Mylog nawala i nie mogę skomentować notek. :razz: Nieprawda, bo niektórzy jadą! Nawet Kunegundzia jedzie chyba na mini zlot, niektóre osoby też gdzieś jadą. :( Znowu będę tu na moją Majaczkę-Hipolitkę czekała. :D A coś u Was słychać? :) :buzi: PS. Właśnie, zapomniałabym - dziś dotarła do mnie kartka od Ciebie! Dziękuję. :buzi: :loveu: Quote
Szarik Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jakie piękne zdjęcia! Nie mam pojęcia co cytować, co drugie jest tego warte, albo i więcej! ;) Zostało mi tylko kategorycznie kazać wycmokać Chestunia Naszego brata! :loveu: Quote
Bonsai Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i37.tinypic.com/s0yf0m.jpg ale tu duży wyszedł. :) A my się żegnamy na nieokreślony czas - najpierw obóz z psem, a potem od razu nad jezioro ze znajomymi. ;) Quote
Skibka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://i34.tinypic.com/24yqsfk.jpg Jaki on duuży :loveu::loveu: A na tym łóżku jakie biedactwo ściśnięte..:lol: Aż z radością się wchodzi na Waszą galerię bo co chwilkę nowe fotki.:multi: Pozdrawiamy! Quote
Bewarka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Skibka napisał(a):Aż z radością się wchodzi na Waszą galerię bo co chwilkę nowe fotki.:multi: Ja się tak nie cieszę, bo głupio przy tym wyglądam :lol: Quote
Recommended Posts