Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ank@']

Eee, tam. Narzekasz z maturami. Znając życie poszło Ci znacznie lepiej niż tu piszesz.
Na co składasz papiery?
I tu masz całkowitą rację!

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth, wiem co czujesz, w pewnym stopniu. Ja jak debil siedziałam nad gerą i jak zobaczyłam dzisiaj wynik to chciałam powiedzieć, że to chyba nie moje papiery... Za to matma nie wiem skąd wzięło mi się prawie 50% a modliłam się, żeby egzaminator znalazł mi te 15pkt...
W każdym razie, powodzenia dalej, na co składasz? :)

Posted

Dokładnie mam to samo nicnasile, do majcy się w ogóle nie przykładałam a 74% pykło, nad polskim siedziałam kupę czasu i zawaliłam. No cóż bywa.
Powiem Wam że jestem hardcorem, złożyłam papiery na pedagogikę specjalną, wczesnoszkolną, kognitywistykę i uwaga: informatykę stosowaną i towaroznastwo :D bo wg statystyk z tamtego roku powinnam się z moimi 74% z majcy spokojnie dostać :D mniejsza z tym że zdawałam rozszerzony polski, mniejsza z tym że będzie nudno, przynajmniej przyszłościowe xD Zobaczymy gdzie wpadnę, ale kompletnie się przestałam tym przejmować, trza sobie znaleźć bogatego męża i będzie spokój :)

A teraz jadę do Rabki, do domku koleżanki, wracam we wtorek ;) mam nadzieję że nie będzie tłoku w busie, a nawte jeśli może mi ustąpią miejsca jak zobaczą mój powiększony policzek xDD

Zostawiam Was z cudowną tollerką, której kibicowałam od samego początku i zgarnęła rasę, mimo że to dopiero młodzież:
Zw Mł, NJwR, BOB Bira z Dejzyna Dvora

i z Krowem

Posted

jii fajnie Ci jo bych sie tyz kajś przejechała ale jakoś ni ma z kim i ni ma kaj -.-
jaa z tym Twoim policzkiem to ludzie bydą uciekac:evil_lol:

Posted

no to i tak ładnie matematykę zdałaś :) słyszałam, że co 4 jej nie zdał...
a co do kierunków to sporo i różnych sobie wybrałaś i mało ze soba mają wspólnego :) ja osobiście odradzam pedagogikę, ale skoro to Ci się podoba to abyś się dostała tam gdzie chcesz :) a z Towaroznawstwem to mam złe doświadczenia :)
no i życzę udanego wyjazdu :)

Posted

[quote name='Avaloth']Dokładnie mam to samo nicnasile, do majcy się w ogóle nie przykładałam a 74% pykło, nad polskim siedziałam kupę czasu i zawaliłam. No cóż bywa.
Powiem Wam że jestem hardcorem, złożyłam papiery na pedagogikę specjalną, wczesnoszkolną, kognitywistykę i uwaga: informatykę stosowaną i towaroznastwo :D bo wg statystyk z tamtego roku powinnam się z moimi 74% z majcy spokojnie dostać :D mniejsza z tym że zdawałam rozszerzony polski, mniejsza z tym że będzie nudno, przynajmniej przyszłościowe xD Zobaczymy gdzie wpadnę, ale kompletnie się przestałam tym przejmować, trza sobie znaleźć bogatego męża i będzie spokój :)

;) to super z matmą;) Ja chciałabym tyle za rok z rozszerzenia, to się nie będę musiała martwić o moje studia :P
co to jest kognitywistyka??:P
Na informatykę? ;O Za żadne skarby bym nie złożyła na to :P ale na politechnikę? :P
Zobaczysz w przyszłym roku jakie ma mam kierunki wybrane :P haha :evil_lol:
Dostaniesz się pewnie wszędzie i będziesz miała problem co wybrać ;P
Mojej siostrze też najgorzej poszedł polski ;P i hista, ale i tak było dobrze ;)

Miłego wyjazdu :D

Posted

Ada, kognitywistyka to nauka o umyśle tak w skrócie. Mam jednak lepsze pytanie: co do cholery mozesz po tym robic? :evil_lol: bo to się wydaje ciekawe i ja też myslalam nad takim kierunkiem no ale nie wiem co bym z niego miała. :razz: Jak się właśnie taty zapytalam co można po tym robić to doszedł do wniosku, że prać mózgi. :evil_lol:

Posted

na kognitywistyce z tego co wiem;)
a po co Ci policzek biedny Iśki nie bydziesz sie z ni nabijć:evil_lol:
jo tyż chca widziec to we 2 sie pośmiejemy:diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']na kognitywistyce z tego co wiem;)
a po co Ci policzek biedny Iśki nie bydziesz sie z ni nabijć:evil_lol:
jo tyż chca widziec to we 2 sie pośmiejemy:diabloti:

Aż muszę doczytać o co to w tym właściwie chodzi :evil_lol:
Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz :evilbat:
No to Iś dawaj zdjęcia :grins:

Posted

[quote name='dOgLoV']Bogaty mąz mrrrr :evil_lol: ale chociaż troche ładny niech będzie :evil_lol: i zeby psy Kochał

powiekszony policzek ??

[URL]http://wd6.photoblog.pl/np3/201107/2B/97640755.jpg[/URL] Świetny kolorek ma ten pies

[URL]http://wd10.photoblog.pl/np5/201106/38/97557029.jpg[/URL] [/QUOTE]
no tak oczywiście, ja się za byle co nie wezmę :diabloti::evil_lol:

spuchnięty w skrócie, dość mocno :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']Zle ze nas zostawiasz, ale dobrze ze pomyslalas o tym by ktos nas pilnowal [/QUOTE]
Widzisz, ja o wszystkim myślę :evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jii fajnie Ci jo bych sie tyz kajś przejechała ale jakoś ni ma z kim i ni ma kaj -.-
jaa z tym Twoim policzkiem to ludzie bydą uciekac[/COLOR][/QUOTE]
trza na spontanie coś wymyślić to zawsze się chętni ludzie znajdą ;)
nawet nie uciekali, wszyscy mnie tylko wzrokiem zjeżdżali xd

[quote name='kalyna']no to i tak ładnie matematykę zdałaś :) słyszałam, że co 4 jej nie zdał...
a co do kierunków to sporo i różnych sobie wybrałaś i mało ze soba mają wspólnego ja osobiście odradzam pedagogikę, ale skoro to Ci się podoba to abyś się dostała tam gdzie chcesz a z Towaroznawstwem to mam złe doświadczenia
no i życzę udanego wyjazdu [/QUOTE]
O ile mi dobrze wiadomo, co 5 nie zdał matematyki, co 4 nie zdał ogólnie. Moim zdaniem nie była trudna, ale poziom w porównaniu z poprzednim rokiem był jednak sporo wyższy, więc ludzie całkiem humanistyczni mogli mieć problemy.
dzięki

[quote name='Sweet'] to super z matmą Ja chciałabym tyle za rok z rozszerzenia, to się nie będę musiała martwić o moje studia :P
co to jest kognitywistyka??:P
Na informatykę? ;O Za żadne skarby bym nie złożyła na to :P ale na politechnikę? :P
Zobaczysz w przyszłym roku jakie ma mam kierunki wybrane :P haha
Dostaniesz się pewnie wszędzie i będziesz miała problem co wybrać ;P
Mojej siostrze też najgorzej poszedł polski ;P i hista, ale i tak było dobrze

Miłego wyjazdu[/QUOTE]
Nie nie, politechnika mnie jakoś odstrasza sama w sobie xd na ekonomiczny.
Na pewno lepsze niż ja :eviltong:

[quote name='greatmadwomen']oo... moja koleżanka tez na pedagogikę specjalną składała papiery, kto wie może się spotkacie [/QUOTE]
pożyjemy zobaczymy xd

[quote name='sator_k_']Ach tollerka:loveu:[/QUOTE]
też tak uważam :loveu:

[quote name='dogomanka_']Ada, kognitywistyka to nauka o umyśle tak w skrócie. Mam jednak lepsze pytanie: co do cholery mozesz po tym robic? bo to się wydaje ciekawe i ja też myslalam nad takim kierunkiem no ale nie wiem co bym z niego miała. Jak się właśnie taty zapytalam co można po tym robić to doszedł do wniosku, że prać mózgi. [/QUOTE]
Zawsze mnie wszyscy pytają co to jest :evil_lol:
Szczerze mówiąc- nie mam pojęcia. Dodatkowo się dowiedziałam że nawet magisterki z tego nie ma, więc już w ogóle. Mi się podoba jako kierunek, ale co do reszty to słabo.

[quote name='Luzia']Weeeeeee Chester się zjarał
[URL]http://i1005.photobucket.com/albums/af178/Cooves/asd.jpg[/URL]

Nie chciała bym osobiście mieć takiego psa:[URL]http://img7.imageshack.us/img7/7860/img5849ow.jpg[/URL]

Zdjęcia zdjęciami, ja chcę zobaczyć spuchnięty policzek
A na którym z tych kierunków najbardziej Ci zależy? [/QUOTE]
To se kup :evil_lol:

za późno. opuchlizna już zeszła ^^ ale spokojnie, jeszcze trzy zęby przede mną, może przy którymś zrobię zdjęcie z dedykacją dla Ciebie.

w tym momencie sama nie wiem, jestem w dupie.

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]na kognitywistyce z tego co wiem
a po co Ci policzek biedny Iśki nie bydziesz sie z ni nabijć
jo tyż chca widziec to we 2 sie pośmiejemy[/COLOR][/QUOTE]
teraz to już sama nie wiem.
oberwiesz :evil_lol:

[quote name='Luzia']Aż muszę doczytać o co to w tym właściwie chodzi
Wiedziałam, że Ty mnie zrozumiesz
No to Iś dawaj zdjęcia [/QUOTE]
Dobrały się dwie takie mendy :eviltong:

[quote name='Cavy'][URL]http://wd10.photoblog.pl/np5/201106/38/97557029.jpg[/URL]
o raaaaany :loveu:[/QUOTE]
:cool3:

[quote name='przeszlus']Bogaty mąż ma wźięcie, będziesz musiała uważać [/QUOTE]
haha :D

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC%21%21%21?p=17212327&viewfull=1#post17212327"]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC!!!?p=17212327&viewfull=1#post17212327[/URL] zaglądajcie, dajmy psu szansę

Posted

[quote name='Avaloth']
Nie nie, politechnika mnie jakoś odstrasza sama w sobie xd na ekonomiczny.
Na pewno lepsze niż ja :eviltong:[/QUOTE]

E tam :P a już myślałam, że chociaż coś będziesz miała po mnie i wybierzesz politechnikę ;P
No nie wiem ;P ja już mam takie wybrane, że z rozszerzoną matmą i geografią ten jeden przede wszystkim w ogóle nie pasuje ;P

Posted

Generalnie dużo osób nie zdało, mniejsza o to czy 1/5 czy 1/4 ;)

Aduś, a jaki ten niepasujący kierunek?

Wczoraj się dowiedziałam że Simple Plan planuje pojawić się w Polsce szybciej niż ktokolwiek przypuszczał, grają 1 września w Wawie. Jadę na 90% także przegotujcie się na kolejne kilka stron filmików i zdjęć po koncercie :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Jutro jakieś zdjęcia, jeszcze zobaczę czy niedzielna wystawa czy Krowiaste.

Posted

Sweet napisał(a):
Po Mat-fiz-infie to wiadomo, że dietetyka :evil_lol: :diabloti:

haha;D Znowu będziesz o nim cały czas gadać :P
Załatw sobie autograf :D

Ja po mat-chem-infie na pedagogikę, a po maturze rozszerzonej z polskiego informatyka stosowana. Kto jest lepszy? :diabloti:

Aleksandra95 napisał(a):
Ty lepiej pokaż nam Kroowe. :loveu::diabloti:

Na życzenie :D

ulubiony miś xd

cd