Avaloth Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tepes napisał(a):no widzisz dzielny chopok:) a co do zamiany psów yyym nie?:evil_lol: oj no czemu :diabloti: NightQueen napisał(a):jakbym wiedziała to to by była już poezja :loveu: nie wiem i to jest najgorsze, bo nie wiesz co masz wykluczyć z diety czy z otoczenia, a łapie to tak nieregularnie że nie da się to przypisać do żadnego alergenu roślinnego (pylenia itd) Tośmy się dobrały z tymi wadliwymi psami :loveu: dobre dopasowanie w związku to podstawa :diabloti: a no racja. w sumie ja też nie wiem, więc Chester od czasu do czasu ma biegunki i się drapie. bywa. no ba:loveu: wiedziałam gdzie sobie matkę dziecka szukać:evil_lol::evil_lol: btw, może po prostu Twój chlebek się przeterminował ? nie trzymałaś go w chlebowniku tylko nie wiadomo gdzie to masz :diabloti: Onomato-Peja napisał(a):U Was widzę też bardzo ciekawie, ze tak szybko się kśiążeczka skończyła. Na pocieszenie powiem, że ja z Rastą jestem przynajmniej raz w miesiącu u weta. W książeczce wpisujemy tylko szczepienia i odrobaczenia, reszte wet ma na kompie, bo zwyczajnie szkoda papieru. :D Trzymamy kciuki za Chestera. ;) o następny człowiek z wadliwym psem:loveu::evil_lol: My też mieliśmy takie okresy że co miesiąc, ostatnio było trochę rzadziej, to teraz nadrabiamy chodząc codziennie:evil_lol: dzięki :) Quote
Sweet Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Avaloth napisał(a):haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dean jest ok, Eryczek-pierniczek jest brzydki no xd a Damon nie jest taki idealnie przystojny ale ma w sobie takie coś, że ahh:loveu::loveu: Z tych wszystki to tylko ten cały Dean jest przystojny:P Ian tylko w Pamiętnikach jest fajny:eviltong: na zdjęciach już mniej:evil_lol::diabloti: a Eyrk... hmm... taki średni :eviltong::eviltong: Ja w ogóle mam inny gust:diabloti: Avaloth napisał(a): Ada sobie powoli grabiła, ale Ty to sobie przegrabiłaś :mad: z Chestera można się śmiac, ale z Damonka nie dam :diabloti::mad: :eviltong::eviltong: My się ciebie Iśka nie boimy:eviltong: A mi i tak wybaczyłaś :evil_lol: Tepes napisał(a): u nos to świeci pustkami nie wiem czy pierwszo strona jest zapełniono:evil_lol: My też:eviltong: ale cieszmy się póki możemy... :lol: A Chesterkowi zdrówka !:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 nie dość że wadliwa jest M. to jeszcze przeterminowana :diabloti::evil_lol: Sweet napisał(a): Ja w ogóle mam inny gust:diabloti: my wiemy Ada :diabloti: "twoi" to tacy lalusie z blond włosami i koniecznie w różowych koszulach :evil_lol::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://wd2.photoblog.pl/np1/201104/23/91719191.jpg Allleeeee lopata :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 NightQueen napisał(a): my wiemy Ada :diabloti: "twoi" to tacy lalusie z blond włosami i koniecznie w różowych koszulach :evil_lol::diabloti: Nieprawda :eviltong::diabloti: lalusie to mi się nie podobają i niekoniecznie blond bo co za dużo to nie zdrowo:eviltong::diabloti: Mi się po prostu inni niż wam podobają :eviltong::eviltong: np. Jeremy z pamiętników :loveu::evil_lol::diabloti: Quote
Avaloth Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Sweet napisał(a):Z tych wszystki to tylko ten cały Dean jest przystojny:P Ian tylko w Pamiętnikach jest fajny:eviltong: na zdjęciach już mniej:evil_lol: a Eyrk... hmm... taki średni :eviltong: Ja w ogóle mam inny gust:diabloti: My się ciebie Iśka nie boimy A mi i tak wybaczyłaś :evil_lol: A Chesterkowi zdrówka !:loveu: nie prawda, na niektórych zdjęciach też jest ładny:loveu: no bywa no :D Tobie wybaczyłam, kto by się Chesterem przejmował :diabloti: ale Anuli nie wybaczę..:cool3: dzięki ;) NightQueen napisał(a):nie dość że wadliwa jest M. to jeszcze przeterminowana :diabloti::evil_lol: haha no widzisz, coś Ty w ogóle kupiła :evil_lol: idź do piekarni może Ci wymienią na świeższy :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):http://wd2.photoblog.pl/np1/201104/23/91719191.jpg Allleeeee lopata :evil_lol: jak się żre non stop to trzeba mieć czym mielić :evil_lol: sator_k_ napisał(a):Krówska nic nie ruszy :D no ba :evil_lol: Sweet napisał(a):Nieprawda lalusie to mi się nie podobają i niekoniecznie blond bo co za dużo to nie zdrowo:diabloti: Mi się po prostu inni niż wam podobają :eviltong: np. Jeremy z pamiętników :loveu::diabloti: Jeremy nie jest zły, ale taki nie do końca. Tayler nie był też zły, ale i tak Damon jest najlepszy na świecie :loveu: a tak poza Pamiętnikami to ja jeszcze lubię Channinga Tatuma, ale na większości zdjęć wygląda beznadziejne, za to w filmach miodzio (Step Up, Dear John, Ona to on) :loveu: Ściągnęli mi aparat !:multi::multi::multi: na zęby w sensie xdd Quote
Sweet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Avaloth napisał(a):nie prawda, na niektórych zdjęciach też jest ładny:loveu: no bywa no :D Tobie wybaczyłam, kto by się Chesterem przejmował :diabloti: ale Anuli nie wybaczę..:cool3: dzięki ;) Jeremy nie jest zły, ale taki nie do końca. Tayler nie był też zły, ale i tak Damon jest najlepszy na świecie :loveu: a tak poza Pamiętnikami to ja jeszcze lubię Channinga Tatuma, ale na większości zdjęć wygląda beznadziejne, za to w filmach miodzio (Step Up, Dear John, Ona to on) :loveu: Na mało którym:P Akurat Pati wstawiła brzydkie jego zdjęcie:eviltong::diabloti: No bywa;P No właśnie;p Co tam Chester:eviltong::eviltong: Jeremy jest fajny:D No Tyler też uszedł:D W Dear John:loveu::loveu: jest boski:cool3: to fakt:cool3: Mi się podoba jeszcze Darem Kagasoff z tego serialu co na gadu Ci mówiłam o nim:eviltong::eviltong: ale też niektóre zdjęcia ma średnie;P I jeszcze kilku by się znalazło:D Np Matt Lanter z 90210 :loveu::cool3: Cieszę się twoim szczęściem ściągnięcia aparatu:D Quote
NightQueen Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 może założycie sobie forum o facetach? :diabloti: Iśka to imprezę robimy z okazji zdjęcia aparatu? :cool3: Quote
Luzia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Avaloth napisał(a):haha jak mnie zobaczysz to się z tego uśmiejesz :evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę. Chester jest podatny na wszystko, jak nie żołądek, to uszy, jak nie uszy to oczy, a jak nie choroba to sobie wymyśla jakieś plujące ropuchy albo połykanie zakrętek.. może jesteście rozdzielonymi bliźniętami ? :diabloti: Ale nie przygnieciesz mnie? :diabloti: Będę się bronić :evil_lol: :evil_lol: wesoło, oj wesoło :evil_lol: Szczególnie te nakrętki, tylko kurcze jak on teraz taki chorowity to co będzie na starość :shake: pytałam mamusi ona nic o tym nie wie :grins: Quote
Avaloth Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Sweet']Na mało którym:P Akurat Pati wstawiła brzydkie jego zdjęcie:eviltong::diabloti: No bywa;P No właśnie;p Co tam Chester:eviltong::eviltong: Jeremy jest fajny:D No Tyler też uszedł:D W Dear John:loveu::loveu: jest boski:cool3: to fakt:cool3: Mi się podoba jeszcze Darem Kagasoff z tego serialu co na gadu Ci mówiłam o nim:eviltong::eviltong: ale też niektóre zdjęcia ma średnie;P I jeszcze kilku by się znalazło:D Np Matt Lanter z 90210 :loveu::cool3: Cieszę się twoim szczęściem ściągnięcia aparatu:D nie prawda, nie znasz się :evil_lol: dobra, koniec tematu bo matka mojego dziecka krzyczy :evil_lol::diabloti: jeszcze zakończy nasz związek i co będzie. [quote name='NightQueen']może założycie sobie forum o facetach? :diabloti: Iśka to imprezę robimy z okazji zdjęcia aparatu? :cool3: jak bardzo chcesz to mogę zmienić tytuł z galeria Chestera na pogaduszki o Damonie i pokrewnych :razz::diabloti: chyba po maturze ^^ bo przed mi będą jeszcze te komórki mózgowe które mi zostały potrzebne :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::evil_lol: http://28.media.tumblr.com/tumblr_ljgru9dUBM1qa6h1ao1_500.gif Quote
NightQueen Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 lepiej załóżcie sobie fanclub gdzieś indziej :diabloti: http://wd9.photoblog.pl/np5/201104/73/91818588.jpg :loveu::loveu: krówsko moje kochane :loveu::loveu: Quote
Kashdog Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Avaloth'] :loveu::loveu::loveu::evil_lol: http://28.media.tumblr.com/tumblr_ljgru9dUBM1qa6h1ao1_500.gif Umarłam:evil_lol::evil_lol: Krów przeboski, ale Ty to już wiesz :eviltong: Quote
Sweet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 NightQueen napisał(a):może założycie sobie forum o facetach? :diabloti: Iśka to imprezę robimy z okazji zdjęcia aparatu? :cool3: Nie:evil_lol: Impreza musi być z takiej okazji bo w końcu zdjęli:D Avaloth napisał(a):nie prawda, nie znasz się :evil_lol: dobra, koniec tematu bo matka mojego dziecka krzyczy :evil_lol::diabloti: jeszcze zakończy nasz związek i co będzie. jak bardzo chcesz to mogę zmienić tytuł z galeria Chestera na pogaduszki o Damonie i pokrewnych :razz::diabloti: chyba po maturze ^^ bo przed mi będą jeszcze te komórki mózgowe które mi zostały potrzebne :evil_lol: Znam się znam :diabloti: E tam bo ta moja siostra taka już jest:evil_lol: O taki tytuł byłby genialny :diabloti: E tam nie przydadzą Ci się już :evil_lol: lepiej je sprzedaj:D Quote
Tepes Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 O widzisz w końcu ściągli:) Pati a co do imprezy to zapraszom jutro na Ruda na Toon Party:evil_lol: Krówcik:loveu: A weźcie skończcie z tym Damonem bo I ska nie dostaniesz prezentu z nim o! Quote
NightQueen Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jutro to ja mam dwa egzaminy :diabloti: ot co :evil_lol: Quote
Kasia&Mela Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://28.media.tumblr.com/tumblr_lj...6h1ao1_500.gif :lol: a Chester tak słodko wyszedł na ostatnim zdjęciu :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 dzisiaj zrobimy dzień dobroci dla zwierząt i powrzucam zdjęcia :evil_lol: Krów w wersji leń cdn Quote
Avaloth Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 mam wrażenie że ona na wszystkich zdjęciach wygląda tak samo :D wiem, ucięłam.. i na dzisiaj koniec. Quote
Tepes Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ta bo nie ma to jak do góry kołami leżeć:) https://lh6.googleusercontent.com/_dq1sC4uJEj0/TahlRDv5VrI/AAAAAAAAA_0/l5Fn5f2ZTVk/s720/IMG_3176.JPG super:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 :loveu::loveu: ale on cudny :loveu::loveu: Piękny, wielki taki :-D ja mam wrażenie że on strasznie malutki jest :loveu: Iśka nie ma bata, robi się ciepło, przyjeżdżam do Krk i idziemy razem z Czesiem na spacer :loveu: Quote
Recommended Posts