Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On jest cudny, kurczę ja chce go poznać. Mam nadzieje, że Chester jedzie na zlot? :P
Mi też się nowe dgm nie podoba, ale my na to nic nie poradzimy... Miejmy nadzieje, że będzie wszystko sprawniej działać..

zna ktoś jakąs stronkę z której można darmowo ściągnąć muzyke ?

Ja też nie mam żadnych emuli etc. A ściągam muzykę z mp3raid . com

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mi nowe dogo jakoś nie przeszkadza, chyba już zdążyłam się przyzwyczaić :eviltong:. Jakoś nie mam (odpukać ;)) problemów, wszystko dość szybko i sprawnie chodzi.

Jakieś nowe zdjęcia bym obejrzała :cool3:.

Posted

dziękuję wszystkim za stronki :) posprawdzam jak będę mieć czas ^^
bo aktualnie to zero, masakra jakaś. od piątku na komputerze w ogól nie byłam.
a jutro mam cudowny sprawdzianik z angielskiego z pięciu milionów słówek.
Pies ma się w miarę, acz coś go złapało i ma biegunkę od paru dni. Ale je dietetyczny ryżyk i żyje :D

a co do nowego dogo, też już się przyzwyczajam, ale kolor by zmienili na mniej oczouderzający bo wystarczy 15 min siedzenia tu i oczy zaczynają boleć.. no i wolniej mi większość rzeczy działa ale przeżyje. jeszcze linki sobie muszę pozmieniać.
uciekam się uczyć i spać.
zdjęcia będą.. nie mam pojęcia kiedy, ale będą xd

Posted

eee aaa xdd
tak no, coś by się przydało wrzucić..
ale nie chce mi się za bardzo :D
postaram się jutro czy coś..
Przepraszam Was wszystkich, ze nic nie piszę ani Was nie odwiedzam, ale ani czasu za dużo, ani chcieć mi się nie chce.
Życie jest bez sensu xd

Posted

uwaga, zdjęcia :D
sztuk 16 bodajże.
ze szkolenia, całkiem świeże ;) jakieś dwutygodniowe

było przejaśnione, bo wcześniej robiłam zdjęcia czarnemu psu.. ale jakoś mi się podoba, więc dam :)
Krów i Tinka

ten oto czarny pies :D Afryka, 5 miesięczny dog :loveu:

nie zwracać uwagi na Krowi ryjek w niestosownym miejscu :evil_lol:

Mam dla niego nową ksywkę- Świnka Pepa :evil_lol::evil_lol: moja mama mówiła do niego Pesia, Pepunia, więc ja skróciłam i wyszło pepa. A jak pepa, to świnka :diabloti:

cdn ;)

Posted

dogo się zepsuło i nie mogłam dodawać..
więc kończę :

anka xd tzn siostra

to z tyłu to Krów :D jak nie on wyszedł

i na koniec jeszcze raz cudna Afryka:loveu:

5 fot na wsteczu ;)

Dobranoc :sleep::diabloti:

Posted

Kayuś, mi się tam bardziej Afryka podoba :D
tak Pestka, taka malunia :evil_lol:
Kashdog szczerze mówią nie wiem, ale już od dłuższego czasu w ogóle na szkoleniu kolczatki nie używam.. ale faktycznie tak wygląda. Nie pamiętam xD
a to na zlot zapraszam, całkiem możliwe że Krów mnie odwiezie, więc będzie okazja go pomiziać :eviltong: a może nawet i na całość zostanie, jak dobrze pójdzie ;)
Deer, Izuś, Shel dziękować :loveu::loveu:

Byłam dzisiaj na szkoleniu. I mam nadzieję z powrotem na to że z Krówy coś będzie :eviltong: Bo dzisiaj z panem doszliśmy do wniosku, że Krów wszystko umie tylko się cholernie łatwo rozprasza. I jak leży czy siedzi to się rozgląda, patrzy na wszystko, każdy najmniejszy ruch go interesuje. Pewnie to po cześci też wynika z tego ze strachliwy jest. No i po prostu moja komenda jest pokazywana za mało energicznie, i jest dla niego równie interesująca co poruszany wiatrem liść. Dlatego od dzisiaj robię komendy machając ręką jak debil od samej góry do dołu itp. , wyraźnie, energicznie. Zresztą w ogóle się Krówsko ostatnio grzeczniejsze zrobiło, nawet mój dziadek to stwierdził :eviltong: I Afryka znów była :loveu: ale najcudowniejsze było to co spotkałam. Oglądałam sobie jak pieski tak kawałek od nas biegają, takie nie ze szkolenia tylko tak o na spacerze były. A mój tata się pyta, co to za dziwny pies tam leci. Ja tak patrzę patrzę, podleciał troszkę bliżej, a tu.. corgi :loveu::loveu::loveu: i iś wpadła w euforię, aż się na mnie ludzie ze szkolenia dziwnie popatrzyli :evil_lol: pembrok, tricolorkowy :loveu: cudo takie kochane. Przyleciało pod nas, pobawiło się chwilę z labkami ze szkolenia, Chesterowi się nawet spodobał, obwąchał go. Wniosek z tego taki, ze sobie mogę corga kupić, bo krowie odpowiadają :diabloti: ale naprawdę cudowny był. A ja aparatu nie miałam :placz:

I jeszcze się pochwalę- mikołaj :D mi statyw przyniósł :cool3: jeszcze tylko, a raczej aż obiektywu do szczęścia potrzeba :eviltong: i dysku zewnętrznego xDD

Dobra, uciekam, bo dostane zaraz xd