Shel Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Zależy czy jej dawali ostrzeżenie. Jak jej dali, a ona nadal spamowała to ban jest słuszny ;-) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Shel napisał(a):Zależy czy jej dawali ostrzeżenie. Jak jej dali, a ona nadal spamowała to ban jest słuszny ;-) No dobrze. Ale przepraszam jak ja teraz chodzę po galeriach to praktycznie 99% osób wysyłało kartki. Więc czemu akurat tylko ona ma mieć... karę? xD Quote
Shel Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):No dobrze. Ale przepraszam jak ja teraz chodzę po galeriach to praktycznie 99% osób wysyłało kartki. Więc czemu akurat tylko ona ma mieć... karę? xD Tylko wyobraź sobie, że niektórzy po otrzymaniu osta mogą przestać, a ona mogła dalej rozsyłać. Choć nie mówię, że tak robiła. Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Shel napisał(a):Tylko wyobraź sobie, że niektórzy po otrzymaniu osta mogą przestać, a ona mogła dalej rozsyłać. Choć nie mówię, że tak robiła. To też prawda. Quote
Kisses Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Podobno nie dostała teraz osta tlyko ban od razu, tak mi mówiła, ale nic nie mówie na 100%, bo potem na mnie będzie xd Quote
Sweet Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ostrzeżenie dostała chyba rok temu ale nie jestem pewna czy na pewno dostała ... a teraz bana od razu ale nie tylko ona jeszcze jedna z dogo też...;/ Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 To każdy powinien dostać kto rozsyłał..... Jak bez ostrzeżenia to przesada :roll: że ostrzeżenie rok temu to pewnie tylko głupia wymówka Quote
Tepes Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [SIZE="6"]A więc Iś mo bana do 28.01.2010 Quote
Kashdog Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O matko, to sobie poczekamy na nią miesiąc....:roll: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Anula & Bono napisał(a):[SIZE="6"]A więc Iś mo bana do 28.01.2010 Co przepraszam? Na miesiąc? To są jakieś jaja!? Quote
wenia41 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam! Cały dzień dzisiaj siedziałam i oglądałam zdjęcia od pierwszej stronki do ostatniej. Fajny pieso. Kocham takie jak nie wiem co!!! Miałam 12 lat DONKA i gdy odszedł od nas zafundowałam sobie następnego kuncfota też DONKA po ONKACH. Czyż one nie są wspaniałe - zakochać się i umrzeć. Gdy odchodzi to bierze się ten sam model tylko w młodszym wydaniu. Mój drugi ma już rok. Pozdrowianka i mizianki dla Chesterka, a raczej Chestera bo to już duży kawaler. Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 dobry dzień :D koniec banana ! xd w końcu. postaram się dać jutro foty Krowo-zimowe ;d wszystkim dziękuję za odwiedziny i troskę :D < 3 Wenia dzięki bardzo za miłe słowa ;) chociaż w moim przypadku trochę inaczej, Krowe mam, bo rodzice chcieli tą rase ^^ ja tam jestem zakochana w innych i inne raczej będę mieć w przyszłości xd co nie zmienia faktu że Chester bywa (:D) cudowny i ogólnie DONy są genialne :) na razie zmykam do psa xd branoc. na zachętę jedno z fbl xd Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 W końcu jesteś z nami:D Chester jaka taka ciapa wygląda:P haha;D Quote
Kashdog Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Iśka witaj z powrotem :multi::multi::multi: I teraz czekam na więcej fot :cool3::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Super, że już jesteś. Czekamy na więcej fot Quote
Cavalierkaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No jesteście! Yeach! A my sie żegnamy (ferie) i wbijemy do was po powrocie (a może wcześniej xD) Fota Krowy(xD) Przecudna, ale my chcemy więcej < 3 Quote
C&B Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A skąd ty masz foty Chestera? Przecież on już dawno u mnie? ;p A miałam nie oddawać xD Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 nie spodziewałam się tak szybko dużego odzewu :) kocham Was normalnie zaraz do Was wbijam :) [quote name='Anula & Bono']nooo nareszcie:loveu: też się cieszę :D [quote name='Sweet']W końcu jesteś z nami:D Chester jaka taka ciapa wygląda:P haha;D bo Chester to jest ciapa :D [quote name='Bartiśkowa_']Jesteście :) pędem do pańci jasne, on pędem do mnie xd chciałabym ^^ [quote name='Kashdog']Iśka witaj z powrotem :multi::multi::multi: I teraz czekam na więcej fot :cool3::evil_lol: witam :) to czekaj :D [quote name='Izabela124.']Super, że już jesteś. Czekamy na więcej fot :) [quote name='Kaya93']Iś wróciła :loveu:! I krówka <3 krówka xd [quote name='CaneSs']No jesteście! Yeach! A my sie żegnamy (ferie) i wbijemy do was po powrocie (a może wcześniej xD) Fota Krowy(xD) Przecudna, ale my chcemy więcej < 3 oj, to się minęłyśmy.. to czekamy na powrót :) i miłego wyjazdu ;) [quote name='C&B']A skąd ty masz foty Chestera? Przecież on już dawno u mnie? ;p A miałam nie oddawać xD to jego sobowtór, mówiłam Ci że skombinowałam :D ale cii, może się nikt nie skapnie :D idę do Was :) Quote
Recommended Posts