Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Ola, Bartiśkowa, Adzik, Aga, Shel, Paulina, Kashdog, Czarnulka, Anula, Iza dziękujemy ślicznie :loveu::loveu: Anulcia dzięki za info :) Aga&Ganja beagielek ma na imię Megi, chodzi na szkolenie tam gdzie my :) trochę strachliwa jest, ale kochana :p zaraz wstawię zdjęcia :) Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ej bo chciałam zacząć od nowej strony xd więc przy okazji mogę was zaprosić do konkursu na psiego Mistera i Miss dogo ^^ klikać i robić konkurencje ;P to teraz uciekam, może akurat jak wrócę ktoś napisze dwa posty :P i wtedy większa ilość, co najmniej 30 zdjęć będzie :) a jutro albo nawet dzisiaj do WAS ^^ Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 chowała się przed napastującym labkiem xD CDN :) Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ja xd Solek :) :D cdn po przerwie xD Quote
Tepes Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Iś jako Ty przystojno:loveu: xD uwielbiom wpieprzać sie pomiedzy zdjęcia:P Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 widze :D nie śmiej się z mojego zdjęcia bo dostaniesz pałką w łeb :D w ferie jak się spotkamy albo na wystawie xd wołam 'Chesterr !!' i leci.. Leo. xd a Chester powolutku, truchcikiem, pięć minut później.. to mi się podoba :) a to prawie wszyscy którzy byli w niedzięlę, obydwie grupy. prawie samo onkowate xd Soluś Quote
Tepes Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 jo sie Ciebie nie boja jo mom agresywnego psa więc uważej:D Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 jeszzcez 5, żeby Kiś do avka miała :D Quote
Bewarka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ale onkowatych :D Ale Chesterek jest naj...:loveu: Zaszalałaś wreszcie ;D Quote
Izabela124. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://i47.tinypic.com/2d52rc.jpg świntuch :eviltong: http://i48.tinypic.com/fnqp8o.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i50.tinypic.com/ohtw8g.jpg buhahahah :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witamy Faktycznie dużo onków Ale Chesti najsłodszy z wszytskich ;) A ma kompanów do zabawy Quote
Martunia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świetne są te zdjęcia, za dużo by dawać tu lnki moich ulubionych wypatrzonych :D po prostu świetne :loveu: I z Tobą zdjęcie jakie piękne :D:D Quote
C&B Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Super fotki:loveu: A Chester ... ciacho ... :loveu: Quote
DomixX Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 :loveu: Witamy! http://i49.tinypic.com/n9hdj.jpg Ciekawe co tam wypatruje?:razz: Chesterowy jest Boski Quote
Avaloth Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Będę Wam nickami odpisywać, bo nie potrafię na nowej dogo, na nie swoim kompie cytatu zrobić xd Bewarka. mi się tam niektóre bardziej podobają :D ale żadne nie mają takich ładnych krowich oczu ;P no szalejemy :eviltong: a jeszcze mam z 10 z podwórka ^^ Izabela124. nie śmiej mi się tu z psa xd bezczelna kurde no :D Bartiśkowa. Witam również :D tia, Chester ma dużo kompanów a on i tak ludzi woli :eviltong: Ana04. dziękować :loveu::loveu: Martuś. nie słodź tak, bo się znarcyzuje i Krów też :D no ba że piękne, bo ze mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: C&B. moja mama się strasznie cieszy że tak Krówa zachwalacie, szczególnie jej się Dominika Twój komentarz spodobał :eviltong::eviltong: dziękujemy :loveu: Domix. o cześć Wam :P właśnie wasz fbl opuściłam xD on jak coś wypatruje to albo ciacho, albo coś innego do zjedzenia albo mojego tatę :eviltong: ewentualnie mnie, jak nic z rzeczy wymienionych powyżej nie ma w pobliżu :roll::evil_lol: dziękować :loveu: dam Wam zdjęcia z fbl xd psie ciasteczka ^^ moje kolczyki :loveu: i wisiorek :loveu: bukowskie z rynku ;) i takie cuś, z Pragi :) amen xd Quote
Izabela124. Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 O matko, ale narobiłaś mi smaka na takie pyszności Quote
Kibaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Śliczne są te zdjęcia, takie ciepłe i świąteczne. <3 Quote
Recommended Posts