Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola, Bartiśkowa, Adzik, Aga, Shel, Paulina, Kashdog, Czarnulka, Anula, Iza dziękujemy ślicznie :loveu::loveu:

Anulcia dzięki za info :)
Aga&Ganja beagielek ma na imię Megi, chodzi na szkolenie tam gdzie my :) trochę strachliwa jest, ale kochana :p

zaraz wstawię zdjęcia :)

Posted

widze :D
nie śmiej się z mojego zdjęcia bo dostaniesz pałką w łeb :D w ferie jak się spotkamy albo na wystawie xd

wołam 'Chesterr !!' i leci.. Leo. xd

a Chester powolutku, truchcikiem, pięć minut później..

to mi się podoba :)

a to prawie wszyscy którzy byli w niedzięlę, obydwie grupy. prawie samo onkowate xd

Soluś

Posted

Będę Wam nickami odpisywać, bo nie potrafię na nowej dogo, na nie swoim kompie cytatu zrobić xd

Bewarka. mi się tam niektóre bardziej podobają :D ale żadne nie mają takich ładnych krowich oczu ;P
no szalejemy :eviltong: a jeszcze mam z 10 z podwórka ^^
Izabela124. nie śmiej mi się tu z psa xd bezczelna kurde no :D
Bartiśkowa. Witam również :D tia, Chester ma dużo kompanów a on i tak ludzi woli :eviltong:
Ana04. dziękować :loveu::loveu:
Martuś. nie słodź tak, bo się znarcyzuje i Krów też :D no ba że piękne, bo ze mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
C&B. moja mama się strasznie cieszy że tak Krówa zachwalacie, szczególnie jej się Dominika Twój komentarz spodobał :eviltong::eviltong: dziękujemy :loveu:
Domix. o cześć Wam :P właśnie wasz fbl opuściłam xD on jak coś wypatruje to albo ciacho, albo coś innego do zjedzenia albo mojego tatę :eviltong: ewentualnie mnie, jak nic z rzeczy wymienionych powyżej nie ma w pobliżu :roll::evil_lol: dziękować :loveu:

dam Wam zdjęcia z fbl xd
psie ciasteczka ^^

moje kolczyki :loveu:

i wisiorek :loveu:

bukowskie z rynku ;)

i takie cuś, z Pragi :)

amen xd