Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
No super fajnie że o nas pomyślałaś tylko jak to teraz wmontować

musisz wybrać który i się bardziej podoba,wziąść kopiuj i wkleić w podpis który wybierasz w panelu użytkownika-ale jak podlinkować to ja nie wiem;)

Posted

gassira napisał(a):
musisz wybrać który i się bardziej podoba,wziąść kopiuj i wkleić w podpis który wybierasz w panelu użytkownika-ale jak podlinkować to ja nie wiem;)

To chyba sobie poradzę zaraz spróbuję :cool3::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
wow jakie fajne projekty banderolasów :multi::multi::multi:

Fajne tylko jeszcze nie aktywne:razz:

ewatr napisał(a):
Ale ładne bannerki :multi::multi::multi:

dzien dobry Bonuś :loveu: i Pancio Bonusia :loveu:[/quot

[quote name='Alicja']dzień dobry ...

Bry

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Hmmm ja to chyba intelektualnie niedoinwestowana jestem bo nie wychodzi mi to podlinkowanie bannera

ATLANTYDA napisał(a):
Baner już aktywny ,brat mi pomógł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wielki tylko młodszy ,czasami się przyda do czegoś :cool3:.

oj nie masz pojecia ile ja się ostatnio nazłościłam zanim uaktywniłam banderolasa :diabloti::diabloti:...masakra ...po tym jak mnie oskubali z banera i avatara :diabloti:...

Posted

Alicja napisał(a):

oj nie masz pojecia ile ja się ostatnio nazłościłam zanim uaktywniłam banderolasa :diabloti::diabloti:...masakra ...po tym jak mnie oskubali z banera i avatara :diabloti:...

Taka mała rzecz ,cudzysłów przy wstawianiu a ja go nie widziałam :crazyeye::razz:, dlatego nie chciało sie udać :evil_lol::evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Taka mała rzecz ,cudzysłów przy wstawianiu a ja go nie widziałam :crazyeye::razz:, dlatego nie chciało sie udać :evil_lol::evil_lol:

bo za dużo tych znaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
.....WSTAWANKO ......kompek czeka

Bry cioteczce :multi::multi:
Ala już nie śpię :smhair2::huh:kto by spał w takim hałasie :shock::shock::evil_lol::evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Bry cioteczce :multi::multi:
Ala już nie śpię :smhair2::huh:kto by spał w takim hałasie :shock::shock::evil_lol::evil_lol:

ale ja tak pocichutku zatrąbałam :evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Idę coś wszamać bo tu wszędzie tylko frytki pizze same gastronomiczno- kulinarne wątki :sabber::sabber::facelick:

ja zrobiłam sałatke warzywna na jutro :p

Posted

Alicja napisał(a):
ja zrobiłam sałatke warzywna na jutro :p

pizza już była ,frytki też, chińskie było hm ale szałotu nie było :knuje::knuje::klacz:....zrobie ale na niedziele .

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
pizza już była ,frytki też, chińskie było hm ale szałotu nie było :knuje::knuje::klacz:....zrobie ale na niedziele .

ja miałam na niedziele zrobić ...ale syn marnotrawny wrócił i sępił ...a ze produkty w domku to juz zrobiłam .... w niedziele spagetti :p