ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 No super fajnie że o nas pomyślałaś tylko jak to teraz wmontować Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ATLANTYDA napisał(a):No super fajnie że o nas pomyślałaś tylko jak to teraz wmontować musisz wybrać który i się bardziej podoba,wziąść kopiuj i wkleić w podpis który wybierasz w panelu użytkownika-ale jak podlinkować to ja nie wiem;) Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 gassira napisał(a):musisz wybrać który i się bardziej podoba,wziąść kopiuj i wkleić w podpis który wybierasz w panelu użytkownika-ale jak podlinkować to ja nie wiem;) To chyba sobie poradzę zaraz spróbuję :cool3::razz: Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Nie bardzo coś chce mi to wyjść :roll:,spróbuję rano Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wow jakie fajne projekty banderolasów :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale ładne bannerki :multi::multi::multi: dzien dobry Bonuś :loveu: i Pancio Bonusia :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):wow jakie fajne projekty banderolasów :multi::multi::multi: Fajne tylko jeszcze nie aktywne:razz: ewatr napisał(a):Ale ładne bannerki :multi::multi::multi: dzien dobry Bonuś :loveu: i Pancio Bonusia :loveu:[/quot [quote name='Alicja']dzień dobry ... Bry Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):;)to uaktywnij banderolki :p Hmmm ja to chyba intelektualnie niedoinwestowana jestem bo nie wychodzi mi to podlinkowanie bannera Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Baner już aktywny ,brat mi pomógł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wielki tylko młodszy ,czasami się przyda do czegoś :cool3:. Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Hmmm ja to chyba intelektualnie niedoinwestowana jestem bo nie wychodzi mi to podlinkowanie bannera ATLANTYDA napisał(a):Baner już aktywny ,brat mi pomógł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wielki tylko młodszy ,czasami się przyda do czegoś :cool3:. oj nie masz pojecia ile ja się ostatnio nazłościłam zanim uaktywniłam banderolasa :diabloti::diabloti:...masakra ...po tym jak mnie oskubali z banera i avatara :diabloti:... Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a): oj nie masz pojecia ile ja się ostatnio nazłościłam zanim uaktywniłam banderolasa :diabloti::diabloti:...masakra ...po tym jak mnie oskubali z banera i avatara :diabloti:... Taka mała rzecz ,cudzysłów przy wstawianiu a ja go nie widziałam :crazyeye::razz:, dlatego nie chciało sie udać :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Taka mała rzecz ,cudzysłów przy wstawianiu a ja go nie widziałam :crazyeye::razz:, dlatego nie chciało sie udać :evil_lol::evil_lol: bo za dużo tych znaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):.....WSTAWANKO ......kompek czeka Bry cioteczce :multi::multi: Ala już nie śpię :smhair2::huh:kto by spał w takim hałasie :shock::shock::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Bry cioteczce :multi::multi: Ala już nie śpię :smhair2::huh:kto by spał w takim hałasie :shock::shock::evil_lol::evil_lol: ale ja tak pocichutku zatrąbałam :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):ale ja tak pocichutku zatrąbałam :evil_lol: ta tylko troszeczkę tyci tyci Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Idę coś wszamać bo tu wszędzie tylko frytki pizze same gastronomiczno- kulinarne wątki :sabber::sabber::facelick: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Idę coś wszamać bo tu wszędzie tylko frytki pizze same gastronomiczno- kulinarne wątki :sabber::sabber::facelick: ja zrobiłam sałatke warzywna na jutro :p Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):ja zrobiłam sałatke warzywna na jutro :p pizza już była ,frytki też, chińskie było hm ale szałotu nie było :knuje::knuje::klacz:....zrobie ale na niedziele . Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ATLANTYDA napisał(a):pizza już była ,frytki też, chińskie było hm ale szałotu nie było :knuje::knuje::klacz:....zrobie ale na niedziele . ja miałam na niedziele zrobić ...ale syn marnotrawny wrócił i sępił ...a ze produkty w domku to juz zrobiłam .... w niedziele spagetti :p Quote
Tepes Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Właśnie witam witam i poprosze fotki naszego pięknisia:) Quote
Luzia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witamy witamy :multi::loveu: Śliczny banerek tylko nie wymiarowy :diabloti: Pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts