Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ja Was też odwiedzam. :p :multi:
Śliczne macie tam niebo, u nas jakoś tak szaro teraz. :shake:

HEJO :multi::multi:
U nas był dziś piękny dzień a fotki z ubiegłego tygodnia ,proszę się datą nie sugerować

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shila jeszcze u nas bo sie rozchorowała ,i trzeba było chętnych odwołać na razie ,a żeby nie narzekać na nudę to mnie grypsko dopadło . Łeb jak sklep a na półkach nie poukładane .

Posted

[quote name='ATLANTYDA']

Tyle nieba, a chętnie poznam żartownisia który ciągle zmienia mi datę w aparacie :mad::mad::mad:

nooo .. ja też mam codzień INNA date :roll::evil_lol:

[quote name='ATLANTYDA']Tak Bono ma nogi jak sarna ...:evil_lol: takie zgrabne....?
Nie owłosione:evil_lol:
jak ja!! jak ja!! :multi::multi::multi::loveu:

aaaa.. rozczuliłam sie nad foteckami Bono z maluchem... sie mie przypomniała nasza tymczasowiczka Sunia :placz::loveu:

a Tobie zdrówencja życze... poukładaj se na półkach ;):loveu:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']:placz::placz:nikt nas nie odwiedza ,chyba będziemy sami z sobą rozmawiać:roll:

o masz Ci los .....to jak to się stało że was nie widziałam w subskrybcjach :crazyeye::crazyeye:

[quote name='ATLANTYDA']Shila jeszcze u nas bo sie rozchorowała ,i trzeba było chętnych odwołać na razie ,a żeby nie narzekać na nudę to mnie grypsko dopadło . Łeb jak sklep a na półkach nie poukładane .

zdróweczka życzę :loveu::loveu:

mam nadzieje że chętni na maleńką poczekali :razz: