Mona4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witam milo:lol: zapracowana sasiadko gdzie jestes?:hmmmm::kaffee_2::kaffee_2: przerwa na kawe:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Mona4']Witam milo:lol: zapracowana sasiadko gdzie jestes?:hmmmm::kaffee_2::kaffee_2: przerwa na kawe:lol: Witamy Tylko na chwilkę wpadłam może jeszcze potem zajrzę co słychać Kawa chętnie :eviltong::eviltong: Quote
Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witanko:loveu: Kiedy będą fotki czarnego?:loveu: Quote
Mona4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hm m teraz jak zaczna sie ferie to wcale cie chlopcy niewpusczą na komputer:-( Moze wkocu dasz sie wyciagnac na kawke:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='magda_drakkar']Witanko:loveu: Kiedy będą fotki czarnego?:loveu:[/quote] Na razie nowych brak ,pogoda kiepska więc na dworze nie robie a w domu już tyle jest .Może w przyszłym tygodniu :razz::hmmmm::hmmmm: Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że zaszalałas z emotkami :evil_lol: dziś z doskoku na kompku ....jutro chyba też :cool1:...ale w piątek zaszaleję :multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że zaszalałas z emotkami :evil_lol: dziś z doskoku na kompku ....jutro chyba też :cool1:...ale w piątek zaszaleję :multi:[/FONT] Lubie piktogramy :evil_lol::evil_lol:, moi twierdzą że sie w rozwoju cofam przez te emotki . W piątek może w konću uda mi sie do Tofi zajrzeć Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Lubie piktogramy :evil_lol::evil_lol:, moi twierdzą że sie w rozwoju cofam przez te emotki . W piątek może w konću uda mi sie do Tofi zajrzeć [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co do emotek ...to coraz bardziej brak mi ich w realu :roll::oops:..... hurra to będą fotaski Tofi:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co do emotek ...to coraz bardziej brak mi ich w realu :roll::oops:..... hurra to będą fotaski Tofi:loveu::loveu::loveu:[/FONT] mam nadzieję [FONT=Arial]A ja nie potrafie nad emocjami panować jak co pomyślę to zaraz widać po mnie czasami mam przez to pod górkę [/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]Melduję się po ciężkich bojach z Dogo :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Melduję się po ciężkich bojach z Dogo :multi::multi::multi: [/FONT] Witamy pańcię Ozulkową :p:multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Atlantyda, skąd masz takie wypasione emotki? :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Atlantyda, skąd masz takie wypasione emotki? :cool3: :lol: :evil_lol: Tajemnica;) Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial]Doberek ..................[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Doberek ..................[/FONT] Quote
Mona4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wpadlam sie przywitac i uciekam. Atlantyda umowimy sie jescze,dzis bede wrescie miala grafik,co gdzie kiedy i tp:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Mona4 napisał(a):Wpadlam sie przywitac i uciekam. Atlantyda umowimy sie jescze,dzis bede wrescie miala grafik,co gdzie kiedy i tp:lol: Ok:p ja będę wieczorem jeszcze na dogo bo popołudniu jadę odwiedzić boksie którą miałam na DT Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ok:p ja będę wieczorem jeszcze na dogo bo popołudniu jadę odwiedzić boksie którą miałam na DT [FONT=Arial] :multi::multi::multi:ja pamiętam .....ja pamiętam ....i będą fotaski :loveu:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :multi::multi::multi:ja pamiętam .....ja pamiętam ....i będą fotaski :loveu:[/FONT] Fotki wrzucone u Tofi ,ale Cioteczka już widziała :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Tajemnica;) Ale ja też kcem takie. :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Fotki wrzucone u Tofi ,ale Cioteczka już widziała :lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo cioteczka polowała na fotaski Toffi :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo cioteczka polowała na fotaski Toffi :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Teraz wiadomo kto się losem Tofi faktycznie przejął i zainteresował co z nią sie dzieje :lol::multi: Quote
LION Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mam na imię Bartłomiej jestem synem ATLANTYDY postanowiłem się zarejestrować i będę tu co jakiś czas zaglądać Quote
Recommended Posts