ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ile fajnych fociorków widziałam:multi: witam zimnym porankiem;) Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]widziałam Qbusia :multi::multi: w butach kupionych na "zaś" :evil_lol: kim jest Qbuś?? :razz::razz: i widziałam czarna plame na sniegu... masakra nie?? sfotografowanie czarnucha w kontrastującej bieli... tez mam ten problem.. czekam na lato- w zieleni mu bardziej do twarzy :evil_lol::evil_lol::loveu: cześć ciotko :multi::multi: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kubuś extra ;) http://images25.fotosik.pl/133/5e772525eb3de300med.jpg O !!!!! jajcarskie fotaski :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/134/200facd4d3f9583emed.jpg http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg BEREK :multi::multi: [/FONT] Witamy ,witamy:lol::multi: i dzięki :p [quote name='gassira']ile fajnych fociorków widziałam:multi: witam zimnym porankiem;) Witamy ,witamy:lol::multi: i dzięki :p clockwork [FONT=Arial]widziałam Qbusia :multi::multi: w butach kupionych na "zaś" :evil_lol: kim jest Qbuś?? :razz::razz: i widziałam czarna plame na sniegu... masakra nie?? sfotografowanie czarnucha w kontrastującej bieli... tez mam ten problem.. czekam na lato- w zieleni mu bardziej do twarzy :evil_lol::evil_lol::loveu: cześć ciotko :multi::multi: [/FONT] Witam:multi::p Kubuś to nasz najmłodszy syn , lubi mieszkać w szafce z butami dlatego wcześniej je wywala i przymierza . Czarna plama nie dość że czarna to jeszcze smiga z prędkością światła , i aparat za mułowaty Quote
Tepes Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ooo Bonuś na śniegu:) No a ta pozycja to chyba ulubiona każdego psa:D Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]A u Was co tak cicho :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A u Was co tak cicho :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Bo my ciągle w gościach i do siebie nie zaglądamy:shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Bo my ciągle w gościach i do siebie nie zaglądamy:shake::evil_lol: [FONT=Arial]to ja tu czasem wpadnę popatrze po kątkach ;)[/FONT] Quote
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam wrescie jestem w domu i narescie mam LUZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz TZ-ta wsadzilam dzis w samolot i znowu pare miesiecy spokoju w domu,i wiecej czasu na dogomanie:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja tu czasem wpadnę popatrze po kątkach ;)[/FONT] Dzięki wielkie będzie miło :lol:jak nas odwiedzisz i porządku przypilnujesz co by się ktoś po tych kątach nie chował :eviltong::eviltong: [quote name='Mona4']Witam wrescie jestem w domu i narescie mam LUZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz TZ-ta wsadzilam dzis w samolot i znowu pare miesiecy spokoju w domu,i wiecej czasu na dogomanie:lol: Witamy i zapraszamy:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A teraz muszę:scared: bo już stoją nade mną :modla:kiedy zwolnię komputer:mad::mad: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Chwilkę mogłam poskakać po dogo i znów zmykam:hand: narka Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dzięki wielkie będzie miło :lol:jak nas odwiedzisz i porządku przypilnujesz co by się ktoś po tych kątach nie chował :eviltong::eviltong: Witamy i zapraszamy:lol: [FONT=Arial]przyszłam popaszczec;)[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']A teraz muszę:scared: bo już stoją nade mną :modla:kiedy zwolnię komputer:mad::mad: [quote name='ATLANTYDA']Chwilkę mogłam poskakać po dogo i znów zmykam:hand: narka [FONT=Arial]ja tak mialam ...z racji pracy mus było kupic badziewie i se klikam dziś na swoim ...drże bo już razopiłam :mad: Mam nadzieje że wrócisz ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] Witam:multi::p Kubuś to nasz najmłodszy syn , lubi mieszkać w szafce z butami dlatego wcześniej je wywala i przymierza . Czarna plama nie dość że czarna to jeszcze smiga z prędkością światła , i aparat za mułowaty [FONT=Arial]a ile hał macz macie tych synów... :razz::razz: bom nie w temacie :oops: a te czarne psy to jakies diable pomioty cholewcia :evil_lol: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ile hał macz macie tych synów... :razz::razz: bom nie w temacie :oops: a te czarne psy to jakies diable pomioty cholewcia :evil_lol: [/FONT] Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol: U mnie sytuacja podobna tylko w drugą stronę :evil_lol: Nawet szczury to samice :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]Ja mam 3 samców na stanie czyli TZ , syn Qba i Ozzy a ja 1 ....[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]jak 2 tury..... :hmmmm: bliźniaki?? ja też mam samych samców... TZ, pies, legwan.... syn bedzie po wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Umnie babiniec:lol: 6 bab i 4 chlopow z tego TZ i syn :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):U mnie sytuacja podobna tylko w drugą stronę :evil_lol: Nawet szczury to samice :evil_lol: Czyli jak by wymieszać towarzystwo to po równo będzie:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja mam 3 samców na stanie czyli TZ , syn Qba i Ozzy a ja 1 ....[/FONT] No to jesteś też zdominowana :evil_lol:,ale psa masz na własne życzenie zapewne ,więc nie podlega reklamacji ;);) tak jak Bono :cool3::lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']No to jesteś też zdominowana :evil_lol:,ale psa masz na własne życzenie zapewne ,więc nie podlega reklamacji ;);) tak jak Bono :cool3::lol: [FONT=Arial]ano na własne ...ino samczyk wchodził w grę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/FONT] Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Czyli jak by wymieszać towarzystwo to po równo będzie:lol: No u mnie bab jest 7 i jeden facet :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak 2 tury..... :hmmmm: bliźniaki?? ja też mam samych samców... TZ, pies, legwan.... syn bedzie po wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Dwie tury bo najpierw dwóch starszych ,a po przerwie ci młodsi choć już wszyscy myśleli że warsztat zamknięty :evil_lol::evil_lol: Ale nie jest źle chociaż mam wesoło w domu :huh::huh::olympic::olympic::megagrin: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A Bono to miała być suczka i no mu dodatkowy ogonek urosnoł :evil_lol::evil_lol:,co mi oczywiście nie przeszkadza jemu chyba też Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dwie tury bo najpierw dwóch starszych ,a po przerwie ci młodsi choć już wszyscy myśleli że warsztat zamknięty :evil_lol::evil_lol: Ale nie jest źle chociaż mam wesoło w domu :huh::huh::olympic::olympic::megagrin: [FONT=Arial]aaa.. myslałam że nadprodukcja 2x2 ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts