Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]widziałam Qbusia :multi::multi: w butach kupionych na "zaś" :evil_lol:

kim jest Qbuś?? :razz::razz:

i widziałam czarna plame na sniegu... masakra nie?? sfotografowanie czarnucha w kontrastującej bieli... tez mam ten problem.. czekam na lato- w zieleni mu bardziej do twarzy :evil_lol::evil_lol::loveu:

cześć ciotko :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kubuś extra ;)

http://images25.fotosik.pl/133/5e772525eb3de300med.jpg

O !!!!! jajcarskie fotaski :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images23.fotosik.pl/134/200facd4d3f9583emed.jpg

http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg

BEREK :multi::multi:
[/FONT]

Witamy ,witamy:lol::multi:
i dzięki :p

[quote name='gassira']ile fajnych fociorków widziałam:multi:
witam zimnym porankiem;)

Witamy ,witamy:lol::multi:
i dzięki :p

clockwork
[FONT=Arial]widziałam Qbusia :multi::multi: w butach kupionych na "zaś" :evil_lol:

kim jest Qbuś?? :razz::razz:

i widziałam czarna plame na sniegu... masakra nie?? sfotografowanie czarnucha w kontrastującej bieli... tez mam ten problem.. czekam na lato- w zieleni mu bardziej do twarzy :evil_lol::evil_lol::loveu:

cześć ciotko :multi::multi:

[/FONT]

Witam:multi::p
Kubuś to nasz najmłodszy syn , lubi mieszkać w szafce z butami dlatego wcześniej je wywala i przymierza .
Czarna plama nie dość że czarna to jeszcze smiga z prędkością światła ,
i aparat za mułowaty

Posted

Witam

wrescie jestem w domu i narescie mam LUZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz TZ-ta wsadzilam dzis w samolot i znowu pare miesiecy spokoju w domu,i wiecej czasu na dogomanie:lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja tu czasem wpadnę popatrze po kątkach ;)[/FONT]

Dzięki wielkie będzie miło :lol:jak nas odwiedzisz i porządku przypilnujesz co by się ktoś po tych kątach nie chował :eviltong::eviltong:

[quote name='Mona4']Witam

wrescie jestem w domu i narescie mam LUZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz TZ-ta wsadzilam dzis w samolot i znowu pare miesiecy spokoju w domu,i wiecej czasu na dogomanie:lol:
Witamy i zapraszamy:lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Dzięki wielkie będzie miło :lol:jak nas odwiedzisz i porządku przypilnujesz co by się ktoś po tych kątach nie chował :eviltong::eviltong:

Witamy i zapraszamy:lol:
[FONT=Arial]przyszłam popaszczec;)[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']A teraz muszę:scared: bo już stoją nade mną :modla:kiedy zwolnię komputer:mad::mad:

[quote name='ATLANTYDA']Chwilkę mogłam poskakać po dogo i znów zmykam:hand: narka
[FONT=Arial]ja tak mialam ...z racji pracy mus było kupic badziewie i se klikam dziś na swoim ...drże bo już razopiłam :mad:

Mam nadzieje że wrócisz ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']
Witam:multi::p
Kubuś to nasz najmłodszy syn , lubi mieszkać w szafce z butami dlatego wcześniej je wywala i przymierza .
Czarna plama nie dość że czarna to jeszcze smiga z prędkością światła ,
i aparat za mułowaty
[FONT=Arial]a ile hał macz macie tych synów... :razz::razz: bom nie w temacie :oops:

a te czarne psy to jakies diable pomioty cholewcia :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ile hał macz macie tych synów... :razz::razz: bom nie w temacie :oops:

a te czarne psy to jakies diable pomioty cholewcia :evil_lol:
[/FONT]

Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol:

U mnie sytuacja podobna tylko w drugą stronę :evil_lol: Nawet szczury to samice :evil_lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Dwie tury sztuk 4 dwóch starszych i dwa kurduple same chopy i pies też pies a nie suka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ktoś sie pyta czemu tak dużo:crazyeye::crazyeye: to mówimy że to nie dużo ,bo my tylko do dziesięciu umiemy liczyć:diabloti::evil_lol:

[FONT=Arial]jak 2 tury..... :hmmmm: bliźniaki??

ja też mam samych samców... TZ, pies, legwan.... syn bedzie po wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
U mnie sytuacja podobna tylko w drugą stronę :evil_lol: Nawet szczury to samice :evil_lol:

Czyli jak by wymieszać towarzystwo to po równo będzie:lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja mam 3 samców na stanie czyli TZ , syn Qba i Ozzy a ja 1 ....[/FONT]

No to jesteś też zdominowana :evil_lol:,ale psa masz na własne życzenie zapewne ,więc nie podlega reklamacji ;);) tak jak Bono :cool3::lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']No to jesteś też zdominowana :evil_lol:,ale psa masz na własne życzenie zapewne ,więc nie podlega reklamacji ;);) tak jak Bono :cool3::lol:
[FONT=Arial]ano na własne ...ino samczyk wchodził w grę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak 2 tury..... :hmmmm: bliźniaki??

ja też mam samych samców... TZ, pies, legwan.... syn bedzie po wybudowaniu domu i zasadzeniu drzewa :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Dwie tury bo najpierw dwóch starszych ,a po przerwie ci młodsi choć już wszyscy myśleli że warsztat zamknięty :evil_lol::evil_lol:

Ale nie jest źle chociaż mam wesoło w domu :huh::huh::olympic::olympic::megagrin:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Dwie tury bo najpierw dwóch starszych ,a po przerwie ci młodsi choć już wszyscy myśleli że warsztat zamknięty :evil_lol::evil_lol:

Ale nie jest źle chociaż mam wesoło w domu :huh::huh::olympic::olympic::megagrin:

[FONT=Arial]aaa.. myslałam że nadprodukcja 2x2 ;)[/FONT]