Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaa.. myslałam że nadprodukcja 2x2 ;)[/FONT]

Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol:
[FONT=Arial]hahha... jak bedziesz miała 15 sztuk to możesz sie upomniec :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol:
[FONT=Arial]matka matką polka polką a może poglądy nie te :razz::razz:bo kto to widział zwierzaki w domu trzymac:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]matka matką polka polką a może poglądy nie te :razz::razz:bo kto to widział zwierzaki w domu trzymac:cool1:[/FONT]

Kto to wie ale co do trzymania zwierząt w domu to poglądów nie zmienię nawet za trzy ordery :megagrin::megagrin::shiny:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]hahha... jak bedziesz miała 15 sztuk to możesz sie upomniec :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Ta daj żyć nie wiem czy w Toszku mają neta w salach ,a to stadko to za15 wystarczy :evil_lol::D:D

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Ta daj żyć nie wiem czy w Toszku mają neta w salach ,a to stadko to za15 wystarczy :evil_lol::D:D
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:wy macie Toszek a My szpital na Gliwickiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:wy macie Toszek a My szpital na Gliwickiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

No to jakby co to do Rybnika poproszę a jak mnie na przepustkę puszcza do Ciebie na kompa wpadnę jeśli pozwolisz :razz:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']No to jakby co to do Rybnika poproszę a jak mnie na przepustkę puszcza do Ciebie na kompa wpadnę jeśli pozwolisz :razz:
[FONT=Arial]o widzisz ...zawsze bedzie jakis pretext na spotkanko ;)[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Dzięki wielkie czuje się zaproszona :multi::multi:
[FONT=Arial]ależ oczywiście :multi:
jak wrócę w czerwcu do pracy to na 100% załatwię sobie pokoik na Gliwickiej to posiedzimy sobie razem :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ależ oczywiście :multi:
jak wrócę w czerwcu do pracy to na 100% załatwię sobie pokoik na Gliwickiej to posiedzimy sobie razem :multi::multi::multi:
[/FONT]

OK w kupie raźniej :B-fly:Ja jak wrócę do pracy to wystarczy już będę w szpitalu :stupid::stupid::stupid::stupid:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Dobrze że Cioteczki zrobiły tu dziś trochę ruchu w interesie :bigcool::klacz::klacz:teraz mogę spokojnie iść spać :hand::hand::sleep::sleep::sleep2:
Pa pa

[FONT=Arial]branoc cioteczko [/FONT]

Posted

[quote name='ewatr']Witam .........

alescie sie nagadały i ciast najadły ho ho ;)

a to zdjecie mi sie widzi ze wzgledu na wiele mowiąca minę ..........

cos w rodzaju : spadaj !!!:evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg

Witamy:multi::multi:
Bono ma takie podejście do wielu spraw jak widać po minie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='magda_drakkar']Witanko!:hand:

Witamy:multi::multi:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Witamy się :multi:

Sorka że tak późno ale mam strasznie dużo nadrabiania :oops:

Witamy :lol: lepij późno niz później:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg
:lol: :lol: :lol: Padłam. :turn-l: :roflt:

To szybko wstawaj :lol!::lol!:,a w ogóle to dawno u nas Asiu nie byłaś:eviltong:

[quote name='Mona4']fotka supe:evil_lol::evil_lol:
Dzięki :p

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg

no nareszcie normalnie leżący Bonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Bardzo lubi tak sobie leżeć:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Wietrzy jajeczka :evil_lol:[/quote]

Ta niech wietrzy póki ma co bo nie długo chcę mu je ciachnąć:roll: ale o tym sza,niech się chłopak nie strsuje

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Ta niech wietrzy póki ma co bo nie długo chcę mu je ciachnąć:roll: ale o tym sza,niech się chłopak nie strsuje
[FONT=Arial]
:razz::razz:ale powiesz mu o tym praffda ...porozmawiasz ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:razz::razz:ale powiesz mu o tym praffda ...porozmawiasz ;)
[/FONT]

A jak radzisz, może lepiej nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo jak się wystraszy:crazyeye::crazyeye::-o że mu bubu zrobią:roll: