ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaa.. myslałam że nadprodukcja 2x2 ;)[/FONT] Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol: [FONT=Arial]hahha... jak bedziesz miała 15 sztuk to możesz sie upomniec :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nie to ja taka Matka Polka jestem ,:grins::Poland:,a Romek mię orderem nie odznaczył:placz::evil_lol: [FONT=Arial]matka matką polka polką a może poglądy nie te :razz::razz:bo kto to widział zwierzaki w domu trzymac:cool1:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]matka matką polka polką a może poglądy nie te :razz::razz:bo kto to widział zwierzaki w domu trzymac:cool1:[/FONT] Kto to wie ale co do trzymania zwierząt w domu to poglądów nie zmienię nawet za trzy ordery :megagrin::megagrin::shiny: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hahha... jak bedziesz miała 15 sztuk to możesz sie upomniec :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ta daj żyć nie wiem czy w Toszku mają neta w salach ,a to stadko to za15 wystarczy :evil_lol::D:D Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ta daj żyć nie wiem czy w Toszku mają neta w salach ,a to stadko to za15 wystarczy :evil_lol::D:D :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:wy macie Toszek a My szpital na Gliwickiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:wy macie Toszek a My szpital na Gliwickiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No to jakby co to do Rybnika poproszę a jak mnie na przepustkę puszcza do Ciebie na kompa wpadnę jeśli pozwolisz :razz: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']No to jakby co to do Rybnika poproszę a jak mnie na przepustkę puszcza do Ciebie na kompa wpadnę jeśli pozwolisz :razz: [FONT=Arial]o widzisz ...zawsze bedzie jakis pretext na spotkanko ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o widzisz ...zawsze bedzie jakis pretext na spotkanko ;)[/FONT] Dzięki wielkie czuje się zaproszona :multi::multi: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dzięki wielkie czuje się zaproszona :multi::multi: [FONT=Arial]ależ oczywiście :multi: jak wrócę w czerwcu do pracy to na 100% załatwię sobie pokoik na Gliwickiej to posiedzimy sobie razem :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dobrze że Cioteczki zrobiły tu dziś trochę ruchu w interesie :bigcool::klacz::klacz:teraz mogę spokojnie iść spać :hand::hand::sleep::sleep::sleep2: Pa pa Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ależ oczywiście :multi: jak wrócę w czerwcu do pracy to na 100% załatwię sobie pokoik na Gliwickiej to posiedzimy sobie razem :multi::multi::multi:[/FONT] OK w kupie raźniej :B-fly:Ja jak wrócę do pracy to wystarczy już będę w szpitalu :stupid::stupid::stupid::stupid: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dobrze że Cioteczki zrobiły tu dziś trochę ruchu w interesie :bigcool::klacz::klacz:teraz mogę spokojnie iść spać :hand::hand::sleep::sleep::sleep2: Pa pa [FONT=Arial]branoc cioteczko [/FONT] Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam ......... alescie sie nagadały i ciast najadły ho ho ;) a to zdjecie mi sie widzi ze wzgledu na wiele mowiąca minę .......... cos w rodzaju : spadaj !!!:evil_lol: http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='ewatr']Witam ......... alescie sie nagadały i ciast najadły ho ho ;) a to zdjecie mi sie widzi ze wzgledu na wiele mowiąca minę .......... cos w rodzaju : spadaj !!!:evil_lol: http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg Witamy:multi::multi: Bono ma takie podejście do wielu spraw jak widać po minie :evil_lol::evil_lol: [quote name='magda_drakkar']Witanko!:hand: Witamy:multi::multi: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witamy się :multi: Sorka że tak późno ale mam strasznie dużo nadrabiania :oops: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg :lol: :lol: :lol: Padłam. :turn-l: :roflt: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg no nareszcie normalnie leżący Bonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Witamy się :multi: Sorka że tak późno ale mam strasznie dużo nadrabiania :oops: Witamy :lol: lepij późno niz później:evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg :lol: :lol: :lol: Padłam. :turn-l: :roflt: To szybko wstawaj :lol!::lol!:,a w ogóle to dawno u nas Asiu nie byłaś:eviltong: [quote name='Mona4']fotka supe:evil_lol::evil_lol: Dzięki :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images33.fotosik.pl/96/ccf10bce68f50c77med.jpg no nareszcie normalnie leżący Bonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Bardzo lubi tak sobie leżeć:evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Wietrzy jajeczka :evil_lol:[/quote] Ta niech wietrzy póki ma co bo nie długo chcę mu je ciachnąć:roll: ale o tym sza,niech się chłopak nie strsuje Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ta niech wietrzy póki ma co bo nie długo chcę mu je ciachnąć:roll: ale o tym sza,niech się chłopak nie strsuje [FONT=Arial] :razz::razz:ale powiesz mu o tym praffda ...porozmawiasz ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :razz::razz:ale powiesz mu o tym praffda ...porozmawiasz ;)[/FONT] A jak radzisz, może lepiej nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo jak się wystraszy:crazyeye::crazyeye::-o że mu bubu zrobią:roll: Quote
Recommended Posts