Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']A jak radzisz, może lepiej nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo jak się wystraszy:crazyeye::crazyeye::-o że mu bubu zrobią:roll: [FONT=Arial] nie nie nie :shake:...ja stanowczo jestem za grą w otwarte karty :cool1:.....wiesz jaką on trumę przeżyje jak się obudzi będzie chciał se wylizac a tu puste :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] nie nie nie :shake:...ja stanowczo jestem za grą w otwarte karty :cool1:.....wiesz jaką on trumę przeżyje jak się obudzi będzie chciał se wylizac a tu puste :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Nawet tam nie zajrzy bo mu klosz na głowę założę będzie żarówę udawał Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nawet tam nie zajrzy bo mu klosz na głowę założę będzie żarówę udawał [FONT=Arial] :cool1:...no a potem ... :hmmmm: :roll:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :cool1:...no a potem ... :hmmmm: :roll:[/FONT] Do tego potem to sie przyzwyczai ,myślę :roll::razz: Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 :bye::bye::bye::sleeping::sleeping::sleeping: Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']:bye::bye::bye::sleeping::sleeping::sleeping: [FONT=Arial]......................................[/FONT] Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Ta niech wietrzy póki ma co bo nie długo chcę mu je ciachnąć:roll: ale o tym sza,niech się chłopak nie strsuje[/quote] Biedny Bono jaki Ty mu los szykujesz :evil_lol: Quote
Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam poniedzialkowo. Atlantyda napewno lata po zakupach:lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]......................................[/FONT] Budzikom śmierć:mad::mad::evil_lol::evil_lol: Jak mawiała nasza matematyczka do spóźnialskich "Obywatelka powinna mieć budzik z rękawicą bokserską ":cool3::razz: Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Mona4']Dobrej nocy wam zycze:lol:[/quote] Dzięki :lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Biedny Bono jaki Ty mu los szykujesz :evil_lol: Mam nadzieję że mi to wybaczy ,a to dla jego dobra [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dobereczek [/FONT] Dobry,dobry :multi::multi: [quote name='Mona4']Witam poniedzialkowo. Atlantyda napewno lata po zakupach:lol: Dobry,dobry:multi::multi: oprócz spacerku z Bono niestety siedzę dziś w domu :roll::roll: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] oprócz spacerku z Bono niestety siedzę dziś w domu :roll::roll: [FONT=Arial]to tak jak JA :grins:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to tak jak JA :grins:[/FONT] Smętna pogoda to się nie chce wychodzić choć słoneczko trochę świeciło Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Smętna pogoda to się nie chce wychodzić choć słoneczko trochę świeciło [FONT=Arial]chciałam iśc z Ozzym fotasków pocykac ale chlapa się zrobiła i nici z nowych foteczek :shake: [/FONT] Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Już lulu-jak ja właśnie tu zajrzałam:roll:;) Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh ...jaka ty robotna od rana jesteś [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh ...jaka ty robotna od rana jesteś [/FONT] Czasami trzeba :p Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Czasami trzeba :p[/quote] chyba od święta;) Quote
ATLANTYDA Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='gassira']chyba od święta;) Trochę częściej czasami żałuje że nie mam drugiej pralki Quote
Recommended Posts