Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Teraz wiadomo kto się losem Tofi faktycznie przejął i zainteresował co z nią sie dzieje :lol::multi: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:bo ja ....ja koffam boxie :loveu::loveu::loveu:mój Harley był najcudowniejszym psiakiem pod słoncem ...ale pojego smierci TZ nie pozwolił kupic 2go boxia ....i pojechaliśmy po Ozzulka ...ale boxie są na 1szym miejscu :oops::loveu: [/FONT] [quote name='ATLANTYDA']:sleep2::sleep2: :hand: [quote name='LION']Mam na imię Bartłomiej jestem synem ATLANTYDY postanowiłem się zarejestrować i będę tu co jakiś czas zaglądać [FONT=Arial]witaj synu ATLANTYDY :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 LION napisał(a):Mam na imię Bartłomiej jestem synem ATLANTYDY postanowiłem się zarejestrować i będę tu co jakiś czas zaglądać Serdecznie witamy w naszych skromnych dogomaniackich progach. :loveu: Quote
ariss Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 LION napisał(a):Mam na imię Bartłomiej jestem synem ATLANTYDY postanowiłem się zarejestrować i będę tu co jakiś czas zaglądać trzeba kontrolować mamuśkę:evil_lol:;) Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='gassira']trzeba kontrolować mamuśkę:evil_lol:;)[FONT=Arial]mój tylko pyta ....mamuśka z czego znowu rżysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale spoko poznał już znajome dogo maniaczki i o mamę spokojny ;), zresztą bywa w tych kręgach ;)... Witanko ... :hand: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 LION napisał(a):Mam na imię Bartłomiej jestem synem ATLANTYDY postanowiłem się zarejestrować i będę tu co jakiś czas zaglądać Witam Bartusiu :lol::lol: No to mnie załatwił nawet na DOGO zero prywatności:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witam Bartusiu :lol::lol: No to mnie załatwił nawet na DOGO zero prywatności:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]było w domku nie ujawniac gdzie biegasz po necie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='LION']Witam wszystkich;);) [FONT=Arial]:hand: doberek a czy z okazji ferii mama też dostąpi zaszczytu bytności na kompeczku :razz::razz:[/FONT] Quote
ewatr Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Witam Bartusiu :lol::lol: No to mnie załatwił nawet na DOGO zero prywatności:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedna ATLANTYDA :diabloti:;) Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Atlantydo :hand:....wstąp tu czasami ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Atlantydo :hand:....wstąp tu czasami ;)[/FONT] Wstąpiłam TZ i środkowe chopaki na tydzień pojechali do Milówki więc od dziś trochę luźniej ,wczoraj musiałam ich popakować .Wybyli rano ,a ja nadrobiłam zaległości w spaniu .Jeszcze nas gość odwiedził wczoraj i ogólnie zamieszanie było . Teraz już spoko Bono po spacerku ,wszyscy po śniadaniu i pijemy :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Będę częściej zaglądać ,a zabrali aparat:placz::placz::placz:. Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial];) ale pomyśl ...jaki luzik :evil_lol:[/FONT] Quote
Magot Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ATLANTYDA napisał(a): Będę częściej zaglądać ,a zabrali aparat:placz::placz::placz:. :placz::placz::-(:evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];) ale pomyśl ...jaki luzik :evil_lol:[/FONT] Właśnie mam tyle pomysłów na ten czas że nie wiem czy wszystko się uda wykonać . Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Właśnie mam tyle pomysłów na ten czas że nie wiem czy wszystko się uda wykonać . :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:czasu za malo ;)[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:czasu za malo ;)[/FONT] może okroję program K-O:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Helo :multi::multi: Fotek nie ma ale ja jestem :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Helo :multi::multi: Fotek nie ma ale ja jestem :eviltong::eviltong: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:....dziecka oddały kompka :razz::razz:...ja teraz mam 2 bo dziecko wybyło a tak była wojna o 1 :roll:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:....dziecka oddały kompka :razz::razz:...ja teraz mam 2 bo dziecko wybyło a tak była wojna o 1 :roll:[/FONT] U nas też dwa ale że dziecek ubyło chwilowo można luźno korzystać :cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ATLANTYDA napisał(a):U nas też dwa ale że dziecek ubyło chwilowo można luźno korzystać :cool3: [FONT=Arial];)...no to luzik :multi::multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Spacerek zaliczony :Dog_run:zażyliśmy luftu Bono padnięty Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 czemu Wy nie macie banerka tak pusto się robi:mad:;) Quote
ATLANTYDA Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 gassira napisał(a):czemu Wy nie macie banerka tak pusto się robi:mad:;) Bo prawdę mowiąc ja nie bardzo kumam jak go zrobić Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gassira napisał(a):czemu Wy nie macie banerka tak pusto się robi:mad:;) ATLANTYDA napisał(a):Bo prawdę mowiąc ja nie bardzo kumam jak go zrobić Gasirra pewnie chce zasugerować, że chętnie zrobi Wam banerek. :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts