Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 przelatuję szybciorkiem ......dzień dobereczek Quote
ATLANTYDA Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']przelatuję szybciorkiem ......dzień dobereczek Bry:lol::lol: pomyślnych wiatrów życzę tez latam ,ale mopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Bry:lol::lol: pomyślnych wiatrów życzę tez latam ,ale mopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa wspólczuwam tych lotów :razz::razz:...ale ile radości ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']aaa wspólczuwam tych lotów :razz::razz:...ale ile radości ;) Radość podwójna od dziś a jakie było zdziwienie TZ jak wrócił z pracy pytał się czy one jak gremliny rozmnażają się pod wpływem wody? Quote
ariss Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Radość podwójna od dziś a jakie było zdziwienie TZ jak wrócił z pracy pytał się czy one jak gremliny rozmnażają się pod wpływem wody? błahahahhahaha:evil_lol: Quote
Magot Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://images23.fotosik.pl/147/51eff6d84032c7a9med.jpg słodki widok:loveu: tylko patrzeć i się zachwycać:loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 nakarmione i śpią :razz::razz: http://images25.fotosik.pl/146/9152ec207a2454e5med.jpg cudeńka :loveu::loveu: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ten z prawej wygląda na strasznego łobuza:evil_lol::eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Kurdupelki rozrabiaki smacznie śpią .Wybawione , nakarmione jak malutkie dzieci wiele im do szczęścia nie potrzeba .Nawet jak na taki małe szczylki to są mądrale i grzeczne .Najfajniejszy widok to jak dwie malutkie doopki zawijają i tupią po domu.Pocieszne są i żal sie będzie rozstawać tym bardziej że one wszędzie za mną łażą i super patrzą tymi oczkami a jak jedzonko dostają to tak zawijają ogonkami :lol::lol::lol: aż miło:loveu::loveu::loveu:. Quote
ATLANTYDA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 No i nawet Bono stracił cierpliwość i nie zgadniecie dlaczego ? Poszło o suchą bułę :evil_lol::evil_lol:wszystko oddał smarkatym ale są granice....i smarkateria dostała po uszach :razz::razz::evil_lol:. Jak na onkowate maluchy to one dosyć dużo dziamgają i walczę więc Bono się nauczył że o swoje trzeba walczyć :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ATLANTYDA napisał(a):No i nawet Bono stracił cierpliwość i nie zgadniecie dlaczego ? Poszło o suchą bułę :evil_lol::evil_lol:wszystko oddał smarkatym ale są granice....i smarkateria dostała po uszach :razz::razz::evil_lol:. Jak na onkowate maluchy to one dosyć dużo dziamgają i walczę więc Bono się nauczył że o swoje trzeba walczyć :eviltong::eviltong: no co...dostały lekcję pokory :razz::razz: to im się w życiu przyda ;) witanko Nianiu :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):no co...dostały lekcję pokory :razz::razz: to im się w życiu przyda ;) witanko Nianiu :loveu::loveu: Tak, a Bono się wyrobił bo myślałam że z niego to taka "ciepła klucha"która sobie w życiu nie poradzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Tak, a Bono się wyrobił bo myślałam że z niego to taka "ciepła klucha"która sobie w życiu nie poradzi :evil_lol::evil_lol: o widzisz i dla obu stron plusik :loveu::loveu: A swoja drogą ciekawa jestem jak reagowałby Ozzy na takich pomieszkujących :hmmmm: Szczeniory beagla mogły mu sie na faflach dyndać , dorastający Bruno Mix teraz chyba większy od Ozzulka koffa go jak ojca ...bo go Ozzy uczył uciekać z łaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
ATLANTYDA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): o widzisz i dla obu stron plusik :loveu::loveu: A swoja drogą ciekawa jestem jak reagowałby Ozzy na takich pomieszkujących :hmmmm: Szczeniory beagla mogły mu sie na faflach dyndać , dorastający Bruno Mix teraz chyba większy od Ozzulka koffa go jak ojca ...bo go Ozzy uczył uciekać z łaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Z maluchami chyba by się dogadał wygląda na cierpliwego choć:razz::cool3: kto wie każdemu sie czasem miara może przebrać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Nasza malamutka szczeniaków nie cierpiała inne psy wrry i brry miała tylko kumpla kolaka to była jej miłość jak się spotkały to arią i tańcom nie było końca i jeszcze jeden husky który tolerował jej fochy jak go obwarczała to z drogi schodził Quote
ATLANTYDA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 O a nawet nie zauważyłam że 60 -ka mi stuknęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka stara jestem Idę co tu będę tak sama siedziała :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ATLANTYDA napisał(a):O a nawet nie zauważyłam że 60 -ka mi stuknęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka stara jestem Idę co tu będę tak sama siedziała :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co Ty ....MI 30 tka :razz::razz:....ale trunka wypiję bedę weselsza;) Quote
ATLANTYDA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):jaka sama:angryy:ja już przybiegłam:lol: Uf jednak ktoś do nas czasami zagląda :lol::lol: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co Ty ....MI 30 tka :razz::razz:....ale trunka wypiję bedę weselsza;) Zdrówko:lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Uf jednak ktoś do nas czasami zagląda :lol::lol: Zdrówko:lol: no to zdróweczko ;) i poczytałam że mała też ma szanse na domeczek ....:kciuki: Quote
ATLANTYDA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Zapraszam na popołudniową kawkę z mleczkiem :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=c8jTbN8o76A Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Zapraszam na popołudniową kawkę z mleczkiem :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=c8jTbN8o76A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja piję czarną :evil_lol::evil_lol: więc poproszę ...troszkę zmarzłam na psacerku :razz::razz: Quote
ewatr Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Na chwile Was zostawiłam i juz sa 3 psy :diabloti: Twoj TZ ma racje moze to od wody ???:eviltong:;) Te małe sa słodkie :loveu: Quote
Recommended Posts