Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Bry:lol::lol:
pomyślnych wiatrów życzę
tez latam ,ale mopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa wspólczuwam tych lotów :razz::razz:...ale ile radości ;)

Posted

[quote name='Alicja']aaa wspólczuwam tych lotów :razz::razz:...ale ile radości ;)

Radość podwójna od dziś a jakie było zdziwienie TZ jak wrócił z pracy pytał się czy one jak gremliny rozmnażają się pod wpływem wody?

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Radość podwójna od dziś a jakie było zdziwienie TZ jak wrócił z pracy pytał się czy one jak gremliny rozmnażają się pod wpływem wody?

błahahahhahaha:evil_lol:

Posted

Kurdupelki rozrabiaki smacznie śpią .Wybawione , nakarmione jak malutkie dzieci wiele im do szczęścia nie potrzeba .Nawet jak na taki małe szczylki to są mądrale i grzeczne .Najfajniejszy widok to jak dwie malutkie doopki zawijają i tupią po domu.Pocieszne są i żal sie będzie rozstawać tym bardziej że one wszędzie za mną łażą i super patrzą tymi oczkami a jak jedzonko dostają to tak zawijają ogonkami :lol::lol::lol: aż miło:loveu::loveu::loveu:.

Posted

No i nawet Bono stracił cierpliwość i nie zgadniecie dlaczego ?
Poszło o suchą bułę :evil_lol::evil_lol:wszystko oddał smarkatym ale są granice....i smarkateria dostała po uszach :razz::razz::evil_lol:.
Jak na onkowate maluchy to one dosyć dużo dziamgają i walczę więc Bono się nauczył że o swoje trzeba walczyć :eviltong::eviltong:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
No i nawet Bono stracił cierpliwość i nie zgadniecie dlaczego ?
Poszło o suchą bułę :evil_lol::evil_lol:wszystko oddał smarkatym ale są granice....i smarkateria dostała po uszach :razz::razz::evil_lol:.
Jak na onkowate maluchy to one dosyć dużo dziamgają i walczę więc Bono się nauczył że o swoje trzeba walczyć :eviltong::eviltong:

no co...dostały lekcję pokory :razz::razz: to im się w życiu przyda ;)

witanko Nianiu :loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
no co...dostały lekcję pokory :razz::razz: to im się w życiu przyda ;)

witanko Nianiu :loveu::loveu:

Tak, a Bono się wyrobił bo myślałam że z niego to taka "ciepła klucha"która sobie w życiu nie poradzi :evil_lol::evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Tak, a Bono się wyrobił bo myślałam że z niego to taka "ciepła klucha"która sobie w życiu nie poradzi :evil_lol::evil_lol:

o widzisz i dla obu stron plusik :loveu::loveu:

A swoja drogą ciekawa jestem jak reagowałby Ozzy na takich pomieszkujących :hmmmm: Szczeniory beagla mogły mu sie na faflach dyndać , dorastający Bruno Mix teraz chyba większy od Ozzulka koffa go jak ojca ...bo go Ozzy uczył uciekać z łaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Posted

Alicja napisał(a):

o widzisz i dla obu stron plusik :loveu::loveu:

A swoja drogą ciekawa jestem jak reagowałby Ozzy na takich pomieszkujących :hmmmm: Szczeniory beagla mogły mu sie na faflach dyndać , dorastający Bruno Mix teraz chyba większy od Ozzulka koffa go jak ojca ...bo go Ozzy uczył uciekać z łaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Z maluchami chyba by się dogadał wygląda na cierpliwego choć:razz::cool3: kto wie każdemu sie czasem miara może przebrać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
Nasza malamutka szczeniaków nie cierpiała inne psy wrry i brry miała tylko kumpla kolaka to była jej miłość jak się spotkały to arią i tańcom nie było końca i jeszcze jeden husky który tolerował jej fochy jak go obwarczała to z drogi schodził

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
O a nawet nie zauważyłam że 60 -ka mi stuknęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka stara jestem

Idę co tu będę tak sama siedziała :placz::placz::placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co Ty ....MI 30 tka :razz::razz:....ale trunka wypiję bedę weselsza;)

Posted

gassira napisał(a):
jaka sama:angryy:ja już przybiegłam:lol:

Uf jednak ktoś do nas czasami zagląda :lol::lol:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co Ty ....MI 30 tka :razz::razz:....ale trunka wypiję bedę weselsza;)

Zdrówko:lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Uf jednak ktoś do nas czasami zagląda :lol::lol:

Zdrówko:lol:

no to zdróweczko ;)

i poczytałam że mała też ma szanse na domeczek ....:kciuki: