ATLANTYDA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 W pierwszej wersji była to galeria Bono ,ale od jakiegoś czasu mieszka z nami drugi czarnuszek ;):loveu: Ciapek więc teraz chłopaki w duecie . :lol::loveu::lol::loveu::lol::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Wylogowałam się i zalogowałam zdjęcia niema:multi: . Dzięki i przepraszam za zamieszanie:evil_lol::diabloti:,muszę jeszcze dokładniej przeczytać jak się wstawia fotki:lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Miłej lektury ;) w razie problemów pytaj :) postaram się pomóc Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 :loveu:Próbujemy jeszcze raz Witam wszystkich jestem Bono ,teraz będą moje zdjęcia :evil_lol:,myślę że sie spodobam:p Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Zanim tutaj zamieszkałem była tu taka psina Aisza ,ale znam ją tylko z opowiadań . Trafiłem do mojego nowego domu w grudniu 2006 roku.Jestem trochę "z przemytu "(hii hii) moja pani odbierała mnie pod osłoną nocy z lotniska i za to wielki dzięki pewnym dogomaniaczkom ,gdyby nie one to nie wiadomo czy miałbym taki fajny dom. Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Pierwszy dzień w nowym domu. Wszystkim byłem bardzo zdziwiony ,a nawet trochę się bałem szczególnie na dworze i jak było ciemno.Na szczęście nosili mnie na rękach i pozwolili spać w łóżeczku (BARDZO TO LUBIE ) Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Tutaj lubię zaglądać tu jest jedzonko Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 To mój kumpel lubię z nim rozrabiać ,a teraz oglądamy bajkę Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Fotki spacerkowe będą przy innej okazji tych na razie tyle . Na razie do zobaczenia:cool3: Quote
ATLANTYDA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 To AISZA o której było wcześniej Quote
Recommended Posts