Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Miki podawaj! Co ja będę swój podwać i potem Ci przesyłać - od razu pójdzie dla Ciebie! Quote
madziamn Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Miki Napisałam Na Pw Co Z Kasa A Teraz W Góre Słoneczko Froduniu Trzymaj Się Cieplutko Quote
Miki Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Właśnie wróciliśmy z Osowskiej. Pani dr zadowolona. Ładnie się goi. Mamy się pokazać (hurraaa) dopiero po świętach. Opatrunek - 40 zł. Quote
Neigh Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No moja droga niniejszym oświadczam, że przelewam Ci 320 zł 300 - z puli pozostałej po Beju 20 te co były mi wpłacone. Poproszę o numer konta. Pozostałe dane mam. Jak rozumiem koleżnace co dwa posty wyżej o numer konta prosi już wysłałaś?cio? A jak nie to migusiem nim się nam dobry człowek obrazi:-) Quote
Neigh Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No moja droga niniejszym oświadczam, że przelewam Ci 320 zł 300 - z puli pozostałej po Beju 20 te co były mi wpłacone. Poproszę o numer konta. Pozostałe dane mam. Jak rozumiem koleżnace co dwa posty wyżej o numer konta prosi już wysłałaś?cio? A jak nie to migusiem nim się nam dobry człowek obrazi:-) Quote
madziamn Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dziękuję za numer konta pamiętam o frodusiu na kasę czekam, marne grosze bo marne ale cosik wyskrobię. Quote
Neigh Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Madziu nie mów tak pliss. Każde 5 zł to o tyle więcej......a 5 zł to dwie puszki karmy dla kotów. Tak trzeba liczyć! Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 No to poszło 320 zł:-) Miki ma problem z wejściem na dogo - prosiła, żebym to przekazała i przeprosiła w jej imieniu. A ja jeszcze dodam od siebie, że zbiórka kasy nadal potrzebna. W końcu pies jeszcze nie całkiem wyleczon no i szczepić kolesia trzeba będzie....... Quote
madziamn Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A Jak Stan łapki Psiaka? Wie Ktoś Może? Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Wie:-) Otóż......pies będzie miał sprawną łapę:-) Na razie nadal ma opatrunek, ale czestotliwość zmian zdecydowanie mniejsza. Byłoby znacznei lepiej, gdyby założony gips nie był za ciasny. Porobiły się odleżyny i stad ten cały cyrk... Idzie ku lepszemu, tylko nadal domku brak Quote
elmira Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No to ja Froda wesprę...na odległość. Może ktoś go zobaczy i zechce? Quote
madziamn Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 JAK SIE ŁAPKA ZAGOI SZANSA NA DOMEK BĘDZIE WIEKSZA. Z LUDŹMI TAK JUŻ JEST. KASĘ OBIECANĄ PRZEŚLĘ. PRZEPRASZAM WAS DROGIE CIOTECZKI I CIEBIE FRODUNIU JAK TYLKO PRZYJDZIE MI PRZELEW DZIŚ NIE PRZYSZEDŁ.:shake:SAMA SIĘ NIE DOCZEKAŁAM. POCZTA PRZED ŚWIĘTAMI MA DUŻO PRACY. DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ FRODUSIU. Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Wysłałam Froda w dwa miejsca..........nie czuję intuicyjnie żeby to były "te" - a zwykle czuję. Ale jak się nie bedzie próbować to się na pewno nie uda - dodała filozoficznie. Ludzie to jacyś pokreceni są. Ale wiecie co? Zgodnie z Miki twierdzimy, że on się podoba facetom. I jej Tz i mój i Miki syn twierdzą ze on jest super ładny, Quote
Yona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Właśnie odebrałam: "Treść wiadomości: Witam, czy słusznie przypuszczam, że Frodo dobrze dogaduje się z innymi psami? Mieszkam i studiuję w Warszawie, ale często jeżdżę do domu do Torunia, gdzie jest nasz cudowny pies, Bas (wyżeł, 3 l.). Wiele weekendów spędzam też na wsi. Czy Frodo dobrze znosi podróże samochodem? Jak Pan/i myśli, czy Frodo dobrze czułby się w mieszkaniu, które wynajmuję z koleżanką, gdzie każda ma osobny pokój, mój ma ponad 20 metrów, na Powiślu, w pobliżu wszystkich parków? Miałabym dla niego dużo czasu, bo nie mam wiele zajęć, a bardzo potrzebuję psa, który potrzebowałby i mnie. Czy warunki, które mogę mu zapewnić są odpowiednie? Dziękuję za odpowiedź, ...." Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Yona']Właśnie odebrałam: "Treść wiadomości: Witam, czy słusznie przypuszczam, że Frodo dobrze dogaduje się z innymi psami? Mieszkam i studiuję w Warszawie, ale często jeżdżę do domu do Torunia, gdzie jest nasz cudowny pies, Bas (wyżeł, 3 l.). Wiele weekendów spędzam też na wsi. Czy Frodo dobrze znosi podróże samochodem? Jak Pan/i myśli, czy Frodo dobrze czułby się w mieszkaniu, które wynajmuję z koleżanką, gdzie każda ma osobny pokój, mój ma ponad 20 metrów, na Powiślu, w pobliżu wszystkich parków? Miałabym dla niego dużo czasu, bo nie mam wiele zajęć, a bardzo potrzebuję psa, który potrzebowałby i mnie. Czy warunki, które mogę mu zapewnić są odpowiednie? Dziękuję za odpowiedź, ...."[/quote] Yona, a podano jakiś namiar? Chetnie oddzwonię, napiszę. Mieszka z Delmą, jezdzi autem bez problemów. Mail brzmi bardzo dobrze....... Quote
Yona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 To z allegro, więc jest tylko nick... no i imię, które wykropkowałam... Napiszę do pani z prośbą, żeby do Ciebie zadzwoniła, ale... hmmm... to wiadomość wysłana późnym wieczorem... Takie rzadno w domek się zamieniają... Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No wiem.........ale podaj mój numer, a nóż, a widelec............ Ten ostatni domek, co go tak wydzwaniałam tak dobrze wyglądał.........i pupa. No ale Bej dom znalazł - cześć Ci i chwała:-) Quote
Yona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No właśnie spłodziłam wiadomość do pani... Poczekamy... zobaczymy... :p Quote
gdgt Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 zapytajcie, czy właściciel wynajmowanego mieszkania zgadza się na psa. Quote
Yona Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 I kolejna chętna Pani :) [B]Neigh?...[/B] Chcesz porozmawiać z Panią?... Frodo, jeśli lubi koty, może zamieszkać w Wilanowie już w sobotę :) Quote
Neigh Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 No z tego co ja wiem z kotami, to nie jest tak idealnie....... A z panią jasne, że chcę..........myślicie ze dziś wypada zadzwonić??? Quote
Recommended Posts