Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No moja droga niniejszym oświadczam, że przelewam Ci 320 zł

300 - z puli pozostałej po Beju
20 te co były mi wpłacone.

Poproszę o numer konta. Pozostałe dane mam. Jak rozumiem koleżnace co dwa posty wyżej o numer konta prosi już wysłałaś?cio? A jak nie to migusiem nim się nam dobry człowek obrazi:-)

Posted

Poproszę o numer konta. Pozostałe dane mam. Jak rozumiem koleżnace co dwa posty wyżej o numer konta prosi już wysłałaś?cio? A jak nie to migusiem nim się nam dobry człowek obrazi:-)

Posted

Posted

No to poszło 320 zł:-)

Miki ma problem z wejściem na dogo - prosiła, żebym to przekazała i przeprosiła w jej imieniu.

A ja jeszcze dodam od siebie, że zbiórka kasy nadal potrzebna. W końcu pies jeszcze nie całkiem wyleczon no i szczepić kolesia trzeba będzie.......

Posted

Wie:-)
Otóż......pies będzie miał sprawną łapę:-)

Na razie nadal ma opatrunek, ale czestotliwość zmian zdecydowanie mniejsza. Byłoby znacznei lepiej, gdyby założony gips nie był za ciasny. Porobiły się odleżyny i stad ten cały cyrk...

Idzie ku lepszemu, tylko nadal domku brak

Posted

JAK SIE ŁAPKA ZAGOI SZANSA NA DOMEK BĘDZIE WIEKSZA. Z LUDŹMI TAK JUŻ JEST. KASĘ OBIECANĄ PRZEŚLĘ. PRZEPRASZAM WAS DROGIE CIOTECZKI I CIEBIE FRODUNIU JAK TYLKO PRZYJDZIE MI PRZELEW DZIŚ NIE PRZYSZEDŁ.:shake:SAMA SIĘ NIE DOCZEKAŁAM. POCZTA PRZED ŚWIĘTAMI MA DUŻO PRACY. DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ FRODUSIU.

Posted

Wysłałam Froda w dwa miejsca..........nie czuję intuicyjnie żeby to były "te" - a zwykle czuję. Ale jak się nie bedzie próbować to się na pewno nie uda - dodała filozoficznie.

Ludzie to jacyś pokreceni są. Ale wiecie co? Zgodnie z Miki twierdzimy, że on się podoba facetom. I jej Tz i mój i Miki syn twierdzą ze on jest super ładny,

Posted

Właśnie odebrałam:

"Treść wiadomości:
Witam,
czy słusznie przypuszczam, że Frodo dobrze dogaduje się z innymi psami? Mieszkam i studiuję w Warszawie, ale często jeżdżę do domu do Torunia, gdzie jest nasz cudowny pies, Bas (wyżeł, 3 l.). Wiele weekendów spędzam też na wsi. Czy Frodo dobrze znosi podróże samochodem? Jak Pan/i myśli, czy Frodo dobrze czułby się w mieszkaniu, które wynajmuję z koleżanką, gdzie każda ma osobny pokój, mój ma ponad 20 metrów, na Powiślu, w pobliżu wszystkich parków? Miałabym dla niego dużo czasu, bo nie mam wiele zajęć, a bardzo potrzebuję psa, który potrzebowałby i mnie. Czy warunki, które mogę mu zapewnić są odpowiednie? Dziękuję za odpowiedź,
...."

Posted

[quote name='Yona']Właśnie odebrałam:

"Treść wiadomości:
Witam,
czy słusznie przypuszczam, że Frodo dobrze dogaduje się z innymi psami? Mieszkam i studiuję w Warszawie, ale często jeżdżę do domu do Torunia, gdzie jest nasz cudowny pies, Bas (wyżeł, 3 l.). Wiele weekendów spędzam też na wsi. Czy Frodo dobrze znosi podróże samochodem? Jak Pan/i myśli, czy Frodo dobrze czułby się w mieszkaniu, które wynajmuję z koleżanką, gdzie każda ma osobny pokój, mój ma ponad 20 metrów, na Powiślu, w pobliżu wszystkich parków? Miałabym dla niego dużo czasu, bo nie mam wiele zajęć, a bardzo potrzebuję psa, który potrzebowałby i mnie. Czy warunki, które mogę mu zapewnić są odpowiednie? Dziękuję za odpowiedź,
...."[/quote]

Yona, a podano jakiś namiar? Chetnie oddzwonię, napiszę.

Mieszka z Delmą, jezdzi autem bez problemów. Mail brzmi bardzo dobrze.......

Posted

To z allegro, więc jest tylko nick... no i imię, które wykropkowałam...

Napiszę do pani z prośbą, żeby do Ciebie zadzwoniła, ale... hmmm...
to wiadomość wysłana późnym wieczorem...
Takie rzadno w domek się zamieniają...

Posted

No wiem.........ale podaj mój numer, a nóż, a widelec............

Ten ostatni domek, co go tak wydzwaniałam tak dobrze wyglądał.........i pupa.

No ale Bej dom znalazł - cześć Ci i chwała:-)