Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jak narazie moje są niejatkami dostają ćwiartkę jabka o tyko im je okrawam z tych części co już zwiędły sepie mają cały czas. Naj bardziej uwielbiają pryskanie wodą wtedy wszystkie zaczynają łazić :)

Posted

[quote name='agata-air']Osobiście mam nadzieję, że w zamian za zabawę "pobawię się ślimaczkami" zostaniesz z 200 dorosłymi achatina'ami To było przecież tak mądre posunięcie...[/QUOTE]

Tak samo mądre jak wyhodowanie Yeti i puszczenie go wolno.

Posted

yyyy zdarzają się hodowcy "Yeti" puszczający je wolno a następnie Yeti hodujące naście ślimów- taka była twoja myśl? taka samokrytyka?..usiłuje zinterpretować tak aby było na temat. Cóż byleby ślimów nie puścić wolno bo nie będą w stanie przeżyć, czeka je smutna i powolna śmierć. No ale cóż...to tylko ślim, prawda? Zapewne tą 200 czeka iście idylliczne życie...

Posted

Agato-air, smutne masz doświadczenia, jeśli chodzi o ludzi. Bo to, ze po ziemi chodzą bezmózgi, to wiem, ale nie zgodzę się, że li i tylko.

Tobie ślimak spadł i potrzaskał sobie skorupę. Na szczęście przeżył. Czy swoją wypowiedź opierałaś na autopsji? Czy dopuszczenie do takiej sytuacji było wg. zasady, że...to tylko ślim?

Posted

MI nie upadł żadnen ślim Elimirko... autopsji? Moje dwa ślimy całe, zdrowe, mają przestrzeń, smakołyki i nie mają małych ślimów. Jeśli uważasz, że 200 ślimaków biorąc pod uwagę ich dorosłe rozmiary to cudowna [B]zachcianka [/B]to ja tylko mogę gratulować sprawnych umysłów. EOT