Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='masienka']Elmira, to Ty masz tak ladnie na imie? :] zawsze mi sie podobalo Helena[/QUOTE]

:) Nie, nie mam tak na imię.
Helena tez mi sie podoba, ale nie w tym wydaniu;)

Posted

;) ;) ;)

a Tatmus moich slimkow mi sie ostatnio cos nie podoba. Prawie nic nie je i ciagle zamyka sie w sobie :( nie wychodzi nawet podczas kapieli. I nie wiem co mam z nim zrobic bo moj wet na pytanie czy moge przyjsc ze slimem popukal sie w czolo...

Posted

[quote name='masienka'];) ;) ;)

a Tatmus moich slimkow mi sie ostatnio cos nie podoba. Prawie nic nie je i ciagle zamyka sie w sobie :( nie wychodzi nawet podczas kapieli. I nie wiem co mam z nim zrobic bo moj wet na pytanie czy moge przyjsc ze slimem popukal sie w czolo...[/QUOTE]
Zamknał się deklem? moje teraz też częściej śpią, niz harcują, mimo marchewek i specjalnie dla nich skiełkowanych rzodkiewek i sałaty, ale w taką pogode to u mnie wszyscy kimają gdzies po łózkach i fotelach, nawet TZ:p A ja zostałam sama jak ta lala ze światecznymi porządkami :placz:

Posted

no ładnie...z tego "miotu" który wysłałam luce zakamuflowało mi się jedno wajcuszko i od dzisiaj mam...6 ślimków:crazyeye:...jak tak dalej pójdzie to to ja z torbami pójdę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='korek221']no ładnie...z tego "miotu" który wysłałam luce zakamuflowało mi się jedno wajcuszko i od dzisiaj mam...6 ślimków:crazyeye:...jak tak dalej pójdzie to to ja z torbami pójdę:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
nie z torbami tylko ślimakami

Posted

Oj nie tylko pseudo! UWAGA!
[B]Zapowiedź miotu[/B][B]:roflt:[/B][B]:[/B] w mojej hodowli oczekuję właśnie na młode iredalei, przyszli rodzice zamieszkali juz razem także być może niebawem doczekamy się przychówku[B]:grin:[/B][B]Przjmuję zapisy na ślimaczęta:bigcool:
[/B]A poważnie to ktoś będzie chętny na białasa?

P.S. Czemu nasze ślimaki znalazły się w dziale[B][U] płazy[/U][/B]???:crazyeye:

Posted

do Poznania to mam daleko - jakieś 300km ;) ale spokojnie na wiosnę, one się jeszcze nie pojawiły na świecie, na razie to "zapowiedź miotu", także biorę Cię pod uwagę jako przyszłą właścicielkę irka

Posted

[quote name='masienka']ale za to plazkostopie w doborowym towarzystwie jezy i lisow[/QUOTE]
Faktycznie:lol: nie zauważyłam, nie ma co moderator to z biologii miał chyba pałę:evil_lol:

Posted

[quote name='Equus']Faktycznie:lol: nie zauważyłam, nie ma co moderator to z biologii miał chyba pałę:evil_lol:[/QUOTE]
Ale Supergoga zakładając wątek wyboru też nie miała, bo jak? Zwierzęta dzikie? Hodowlane? Może gryzonie?:eviltong: nikt nie wpadł na to że na dogo pojawia sie skorupy i nikt specjalnego działu nie założył:lol:

Posted

jak Supergoga zakładała ten wątek to wrzuciła ślimy po prostu do "inne zwierzęta" - to moderator/administrator pozakładał nowe działy i porobił takie porzadki :D Supergoga jest "niewinna" [B]płaz[/B]kostopiu ślimów ;)