supergoga Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Mam potwierdzenie od 3 osób - 4 + 2 + 2 = plus te dla Ciebie. Czyli całe stadko mięczusiów. Powoli szykuje odpowiednie popjemniki transportowe. Mam nadzieje, że odbierzecie od DIF w jakimś miejscu, żeby dziewczyna nie musiała się denerwować. Odbierze od Czii i reszta będzie czekać na opiekunów. Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='supergoga']Mam potwierdzenie od 3 osób - 4 + 2 + 2 = plus te dla Ciebie. Czyli całe stadko mięczusiów. Powoli szykuje odpowiednie popjemniki transportowe. Mam nadzieje, że odbierzecie od DIF w jakimś miejscu, żeby dziewczyna nie musiała się denerwować. Odbierze od Czii i reszta będzie czekać na opiekunów.[/quote] To suuuper!!!!:loveu: Dziewczyny! Tylko błagam.... :modla: Odbiór na Ochocie, Woli, Gocławiu, Gocławku,!! Ewentualnie Praga acz niechętnie!:diabloti: Okęcie, Wilanów, Raszyn... odpada!!!! I po godzinie 16, bo wcześniej pracuję! I bardzo Was proszę zorganizujmy się jakoś do wtorku... Muszę wiedzieć jak zorganizować sobie środę a w pracy nie za bardzo mam dostęp do interka!!! Quote
supergoga Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Glutki będą w pojemnikach - przygotowane dla każdej osoby, opisane. W tych pojemnikach mogą spokojnie sobie czekac na właścicieli. jestem Wredna - a może znasz kogoś kto jeździ do warszawy - to mógłby odebrać ze stolicy glucika. Może ktoś by Ci przechował w pojemniku, w którym dam - bez przekładania. Do wtorku wieczorem mamy czas na ustalenia. Quote
Estera Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cześć :loveu: [url]http://img98.imageshack.us/img98/6629/limaki4eh6.jpg[/url] Brrrr.... i ja będę miała coś takiego do Bydgoszczy wieźć? :shock: :evil_lol: Quote
supergoga Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Spokojnie. Właśnie chyba już są w Bydgoszczy. Dzisiaj pojechały z ttosa. Ominęła Cie radość takiego towarzystwa. Chyba że jeszcze jakiś chętny się znajdzie.:evil_lol: Quote
Estera Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='supergoga']Spokojnie. Właśnie chyba już są w Bydgoszczy. Dzisiaj pojechały z ttosa. Ominęła Cie radość takiego towarzystwa. Chyba że jeszcze jakiś chętny się znajdzie.:evil_lol:[/quote]łeeeee...a ja już się z nimi przez monitor oswajałam :diabloti: Quote
Magdalena Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 glutki do mnie jadą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lola81 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dwa ślimaczki już u mnie w Krakowie-śliczne.ciekawe czy moje świnki skapną się że mają konkurencje:P Quote
ara Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='DIF']To suuuper!!!!:loveu: Dziewczyny! Tylko błagam.... :modla: Odbiór na Ochocie, Woli, Gocławiu, Gocławku,!! Ewentualnie Praga acz niechętnie!:diabloti: Okęcie, Wilanów, Raszyn... odpada!!!! I po godzinie 16, bo wcześniej pracuję! I bardzo Was proszę zorganizujmy się jakoś do wtorku... Muszę wiedzieć jak zorganizować sobie środę a w pracy nie za bardzo mam dostęp do interka!!![/quote] A Mokotów?:oops: Quote
bona_46 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja chętnie odbiorę z Woli lub Ochoty. Tylko konkretnie skąd? Quote
supergoga Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f521/poszukuje-transportu-z-poznania-rozne-miasta-dla-afrykanskich-slimakow-121797/index2.html#post11092243[/URL] Tu Czia napisała jak sprawa. Czy damy radę. Quote
Bachnach Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a czy jeszcze sa slimaczki do adpcji ? to ja 2 zamawiam .:razz: do Wwy Quote
Aga i Eto Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Bachnach']a czy jeszcze sa slimaczki do adpcji ? to ja 2 zamawiam .:razz: do Wwy[/quote] żartujesz? o rany :loveu: czyżbyś kogoś zaraziła ślimkami ? Quote
supergoga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Są i zapisałam. Skąd odbierzesz. Bo one jutro jadą. Od DIF czy od Czii. Poczytaj koncepcje odbiorowe. Do odbioru bardzo Was proszę o zabranie jakiegość słoiczka z dziurkowanym wieczkiem lub plastikowego pojemnika na ałatki na przypład, też z dziurkami na górze. Czia jedzie PKP więc nie będę rozkładała ślimków na małe pojemniczki, tylko dam dwa zbiorcze. Będą w reklamówce, więc nie sprawią kłopotu. Dzisiaj ostatni dzień na ustalenia. DIF - napisz - skąd i czy odbierzesz - bo u Ciebie spora gromada będzie jechała. Mam portwierdzenie, że Bona odbierze od Czii z Mszczonowskiej. Dograjmy to - żeby Czia nie musiała na gwałt gotować zupy. Quote
supergoga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Aga i Eto i Bachnach - skąd odbierzecie. Napiszcie tutaj lub na tym drugim transportowym - dogrywam całość. Quote
Equus Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Cześć! Dawno tu nie zaglądałam, a tu widzę, że nowe ślimaczki! Czy są jeszcze jakies do adopcji czy się za poźno zorientowałam? Chciałabym trzy (jestem z Warszawy). Pozdrawiam i czekam na wieści! Quote
supergoga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Sa i jutro jest transport do Warszawy ale trzeba odebrac z podanych przez Czie i DIF miejsc. Przeczytaj tu i w tym wątku transportowym - wyżej jest link. I potwierdź czy odbierzesz. To je doliczę do gromadki. Quote
Aga i Eto Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nam (mi i Bachnach) odbierze jedna osoba. Pewnie od DIF. Czy tez ma mieć słoiczki ? Quote
Aga i Eto Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Supergoga widzę że ślimki ida jak woda :diabloti: a duzo ty ich jeszcze masz? i czy duże juz są czy to maleństwa do mnie przyjadą ? Quote
Equus Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja najchętniej odbiorę z Woli, tylko dokładnie skąd? Czy są jakieś namiary telefoniczne do dziewczyn, które będą w posiadaniu ślimorów bo może najłatwiej będzie do nich zadzwonić? Quote
supergoga Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Jeszcze czekam tylko na potwierdzenie od Ara. Resztę w zasadzie mam potwierdzoną. Bardzo prosze po odbiór glutków z pojemniczkami. Bo Czia jedzie PKP z suczką i bagażem. Chyba nie dam rady popakowac dla każdego osobny przydział. LOgistycznie proszę - zadziałajcie na miejscu, żeby Czia nie ugotowała przed wyjazdem ze stolicy z nich zupy i żeby DIF - nie musiała zrobić tego samego. Podsumowanie: Odbiór: 1. Od Czii - ul. Mszczonowska 6 - ETOH jutro wieczorem na przykład. Telefon chyba wszyscy mają, jak nie - podam po południu. 2. Od DIF - gdzieś na wątku jest podana lokalizacja - a numer kontaktowy chyba też jest. Jesli ktoś nie ma, podam na PM. DIF odbierze od Czii z Mszczonowskiej. Quote
Hotel KADIF Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A więc tak, jeśli chodzi o mnie: 1. odbieram ślimki z ulicy Mszczonowskiej (to rzut beretem od mojej pracy) ok.16 2. Potem wracam do domu i jadę ulicami w zależności od potrzeb: AL. Prymasa Tysiąclecia, Rondo Zesłańców Syberyjskich, Bitwy Warszawskiej, Wolska, Kasprzaka, Młynarska, Rondo Daszyńskiego, Rondo Zawiszy, Towarowa, Hotel Sobieskiego, Raszyńska, Al. St. Zjednoczonych, Saska, Ostrobramska, Marsa, Płowiecka to tyle co mogę zrobić :placz: :shake:!! [SIZE=4][B] Komu pasi ...niech dzwoni: mój numer kom. 0-600-968-755 i mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/SIZE]. Zaznaczam, że nie oddzwaniam. Sorki, ale mam zero na karcie:placz: :oops:!! Quote
Equus Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To ja w takim razie wolę odebrać od Czii z Mszczonowskiej bo chyba większy przedział czasowy, a tak "po drodze" to bedzie mi się ciężko się zgrać z DIF. Czy moge w takim razie prosić numer telefonu do Czia? Quote
Bachnach Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 suoernoga , u mnie odbior w Wwie - Sródmiescie ,chetnie oklica Riviery ale moze podaj mi nr tel na PW to sie dogadamy, nie mam czasu czytac całego watku , czy slimaczki beda tak zapakowane ze kilka dni moga byc w takich warunkach , czy natychmiast terarium potrzebne ? i co jedzą , ktos mi tu mowi ze sałatę,:lol: acha i w sumie odebrane będą 4 bo zabieram tez slimaki[B] Agi i Eto .[/B] Quote
Recommended Posts