Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym przeznaczyć kilka złotych na te wasze bidy chore. Może jak pomogę innym to mój Bej też znajdzie kogoś kto mu pomoże. poproszę o namiary na konto, na priw najlepiej

Posted

Nasze chore psiaki dostały zastrzyki wzmacniające, więc mam nadzieję, że te mrozy nie pogorszą ich zdrowia...
PROSZę O POMOC!!! Zaraz po świętach chciałabym dostarczyć im jeszcze worek karmy, każda złotówka się przyda! A najlepiej domy tymczasowe, a jeszcze lepiej stałe:cool3:

Posted

Basiu masz na razie jedną wpłatę: za rower 200 złotych:cool3:

Przyjaciel Koni przekazała nam na nużycowe ze składek na Klarneta, który poszedł do mam nadzieję szczęśliwej i stałej adopcji 71 złotych, dzięki Przyjcielu!:loveu:

Posted

Basiu masz na razie jedną wpłatę: za rower 200 złotych

Powinnam może wyjaśnić. Ten rower należał do mojego TZ. Sprzedał go by zasilić nasze konto ;) Nie wiedziałam nawet, że aż tyle za niego zapłacono.

Posted

Ciekawe jak go przetransportujecie:evil_lol:

Przyjaciel Koni z wątku dobermana Klarneta, który szczęśliwie miejmy nadzieję znalazł dom na stare lata, przekazała dla naszych psiaków 71 złotych uzbieranych dla Klarnecika. Dziękuję!:loveu:

Posted

Dzisiaj odbieram następną karmę, proszę o pomoc w szukaniu domów, bo nie damy rady ciągle kupować psiakom Royala!
Mnie nie będzie parę dni, ale Basia chyba stoi na posterunku;)

Posted

Podnoszę!

Szukamy domów, bo koszty nas wykańczają powoli. Psiaki zdrowiają w oczach i humory dopisują. Widać podstawą dobre papu - reszta przychodzi sama.

Posted

Wróciłam i planuję wizytę w schronie na przyszły tydzień. Basiu Ty byłaś tam podobno niedawno??? Widziałaś psiaki?
Agata69 dziękuję za wpłatę 100 złotych na karmę:loveu:

Posted

Nie, nie byłam. Kontaktowałam się jedynie telefonicznie.
Dea, musimy sie umówić, bo ja bardzo pilnie muszę do schronu zajechać ale lepiej jakbyśmy były obie razem a nie osobno.