Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jofka']ufff babcia wróciła i już po wszystkim....
ale mi się chce spać....ale nauka czeka!!! Poszukuje teraz motywacji!!!
Poszedł już ten czarny?? :cool1:
Ja siem dziś wyspałam - pobudka była o 10:40 :evil_lol: no ale o 2 szłam spać ..

[quote name='nane']

[FONT=Courier New]My również wpadamy się przywitać :loveu:[/FONT]

Cześć Martuś :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dobry :cool3:
O czym tak myślisz myślicielko??:razz:

to do wyra! :roll:

nie do wyra...szkoda dnia...moze cos w tv leci...szukam wszystkiego aby sie nie uczyc

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1

Uwielbiam gotowe na wszytko,ale....nie moge sciagac!!!! hehe ciesze się bo już dzisiaj zaczyna sie nowa seria MEN IN TREES!!!!!!! :multi::multi:

Posted

Kasia napisał(a):
Madźka nie myśl tyle bo zaraz przyjdzie Anusia i walnie Ci swoim ulubionym powiedzieniem na temat Twojego myślenia :evil_lol:

Cze Beatko :loveu:

Cze Kasiu :multi:
Pegaza napisał(a):
Witam :p
jeny jak z Wami nie siedze to tematu do pisania brak:roll:
życze miłego wieczorku

I cze Dario-Ewo :multi:

No ja niestety dziś z wami nie posiedze.. mykam na solarium i do TZa rodziców.. to paaaa

Posted

tigrunia napisał(a):
Dobry dziewczynki :loveu:
Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:

takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny

Posted

[quote name='tigrunia']Znalazłam :sweetCyb::sweetCyb:http://www.allegro.pl/item287697853_stol_arachne_1_stoly_lawa_lawy_stolik.html
Myślicie, ze na 6 osób jest ok? Mogliby tam dostawić te pare krzesel :eviltong:
Ewentualnie 10 cm dluzszy moglby byc .. no i nie szklany . No i stwierdziłam tez,ze bedzie prostokątny, bo mozna go przy scianie tez postawic i do innego dostawic w razie natłoku gości :evil_lol:

Nogi mi sie podobają :D

Aha, czylki taki tylko inny.
Rozumiem :grins:

[quote name='pysiulka86']U mnie identycznie tylko, że moja mama jej wymyslala potrawy :evil_lol:

A moja Ala ma w nosie takie potrawy :shake:
Normalne maja byc i tyle.

[quote name='tigrunia']Ja jakby mi dobrze poszło to bym siedziała teraz i do matury sie uczyła (na styczeń) .. no ale nie wyszło :placz: Nie zdałam egz.z maty i lipa .. :placz:

Nie kumam, to Tys tera co?
Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm:

[quote name='tigrunia']Ano nie musze :evil_lol:
Ja raczej na studia się nie wybieram.. zrobie jakieś pare 1-2 rocznych policealnych i będę miała tyleee zawodów , ze będę mogła przebierać w ofertach :evil_lol: hihi..

Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol:

[quote name='Jofka']
O ja dzisiaj musiałam wcześniej wstać,bo czarny ...yyy tzn ksiądz dzisiaj myka po kolędzie u babci od 9.00 o jaaa!!!

Ojej, ja nie kce o tym myslec :shake:

[quote name='tigrunia']Ja sobie ściągnęłam wszystkie 3 sezony Gotowych na wszystko i sobie oglądam :) Wczoraj wieczorem obejzałam 3 odc. a dziś na razie 1

A ja nie ogladalam jakos...

[quote name='madziasto4']Właśnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :hmmmm:

Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz.
Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu:

[quote name='tigrunia']Dobry dziewczynki :loveu:
Na solarium nie zdążyłam :placz: Zamknęli o 20 a najpierw u jego rodziców byliśmy :angryy: Ale zaraz ide :lol:

Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!!

Czesc Wy!

Posted

Jofka napisał(a):
takie solarium dobrze robi o trj porze jak brakuje promieni slonecznych....ale ja jestem za leniwa....nawet balsam brazujacy stoi caly pelny

Balsamem to by mi się nie chcialo :/ .. a tutaj 15 minut i juz pikna opalenizna :lol:
Ola164 napisał(a):
Co tam słychać? ;)

Cześć Ola :multi:
Pomalutku do przodu .. :) Jessi własnie na działeczce sobie biega :lol:
Anusia & Alutka napisał(a):
Aha, czylki taki tylko inny.
Rozumiem :grins:

Nie kumam, to Tys tera co?
Wieczorowo sie robisz czy jak? :hmmmm:

Goopia idz na studia, wiesz jak fajowo jest hihi :evil_lol:

A ja nie ogladalam jakos...

Goopia, nie opalisz sie pozniej sloncem!!

Czesc Wy!

Dokładnie .. tylko po rozmowach dłuuugich z TZcikiem twierziliśmy, że moze jednak taki .. trzeba jechac i obejzec :lol:

Robiłam zaocznie ale juz skonczylam w czerwcu. Został mi tylko jeden egzamin i dopiero mi swiadectwo dadza jak zdam :angryy:

Studia - niet :shake:

Ja oglądałam pierwszą serię całą a druga i trzecia to w takich jakis goopich godzinach była (nocnych) ze juz nnie dotrwałam i teraz nadrabiam :lol:

Ależ oczywiście, że się opalę słońcem :loveu:

Cześć Ci :multi:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Madzka, ja Ci to juz mowilam, ale powiem jeszcze raz.
Ty nie mysl, bo Ci to NIE wychodzi :loveu:

Psestań, bo jeszcze uwierzę :cool1:

A ja z usług żadnego solarium nie korzystam, a opalam się latem będąc w ruchu, nigdy nie leżę plackiem na plaży :p