Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kasia napisał(a):No jasne że kcemy fotki z zabawy!!!!!! :multi: O fajowo, foty bedom :grins: Szesc :grins: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Jofka napisał(a):Wszystkiego wspaniałego w Nowym Roku Beatko!!! Zeby Jessi zdrowo rosla, Tz byl posluszny i duuuuzo wycieczek do Egiptu!!!!:loveu: Dziękuję Jofeczko :loveu: Ola164 napisał(a):Witam, witam ;) Cześć Ola :multi: Anusia & Alutka napisał(a):O fajowo, foty bedom :grins: Szesc :grins: Siedem Anusia :loveu: Foty zaraz będą bo już mam :multi: Na razie tylko z jednego aparatu .. jutro pójde po następne Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wpadłam z noworocznymi zyczeniami wszystkiego naj:loveu: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']Wpadłam z noworocznymi zyczeniami wszystkiego naj:loveu: Bardzo dziękujemy Dario-Ewo :loveu: Foty : (tylko sie nie śmiać :p) Ja i TZcik :lol: Ja, mój kumpel z pracy i jego laska Tu juz wszyscy znani :evil_lol: A tu doszła jeszcze moja kochana Aniusia :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 łał ładna z Was para:loveu:się nie dziwie :razz:do pary piękna Jessi :loveu: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Jestem i czekam na te foty. No toć już są :lol: [quote name='Pegaza']łał ładna z Was para:loveu:się nie dziwie :razz:do pary piękna Jessi :loveu: Dziękujemy :loveu: Ostatnia porcja na dziś .. jak dostane reszte to moze cosik jeszcze wrzuce A tu doszedł jeszcze Szymaszek (od Aniusi) Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ale fajne foty. To widze ze zabawa sie udala :grins: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ale fajne foty. To widze ze zabawa sie udala :grins: Oj taaaakkk.. super było :multi: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a):A do której balowaliście? :razz: Ok 5 byliśmy w domu. Jestem w szoku,ze tyle wytrwałam, bo o 4 wstałam do pracy a o 5 dnia nastepnego dopiero lulu czyli 25 h na nogach! A i tak duzo nie spałam bo chora jestem i nie szło usnać, jak usnęłam to zaraz mnie ktos obudził(telefonem) no i taka to robota .. Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 E! Tigrunia! A co Ty nam nie wstawiasz jakis tajemnych receptur na pyszne wypieki?? :mad: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):E! Tigrunia! A co Ty nam nie wstawiasz jakis tajemnych receptur na pyszne wypieki?? :mad: E! Anusia! Bo ja nie pieke! A co Ci sie tak nagle przypomniało ? Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):E! Anusia! Bo ja nie pieke! A co Ci sie tak nagle przypomniało ? To czego sie opierdziela a nie piecze?? Znaczy sie sprzedajesz ta? Czy co? Przypomnialo mi sie bo tak jakos... Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):To czego sie opierdziela a nie piecze?? Znaczy sie sprzedajesz ta? Czy co? Przypomnialo mi sie bo tak jakos... No rusz kochana tą główką i sie domyśl .. chociaż na pewno gdzies pisałam.. jak mogłabym piekąc siedziec na kompie cały czas jak w pracy jestem :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):No rusz kochana tą główką i sie domyśl .. chociaż na pewno gdzies pisałam.. jak mogłabym piekąc siedziec na kompie cały czas jak w pracy jestem :eviltong: Napewno nie mowilas nic! Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Napewno nie mowilas nic! Na pewno coś! Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):Na pewno coś! A wcale ze nie :shake: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):A wcale ze nie :shake: Ach tam.. Faktury pisze i zamówienia tez czasem przyjmuje. Tzn. jak ide na 5 to na faktury a jak na 10 to na zamówienia Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):Ach tam.. Faktury pisze i zamówienia tez czasem przyjmuje. Tzn. jak ide na 5 to na faktury a jak na 10 to na zamówienia Aaaaa. Matko i o 5 w cyferkach siedzisz?? Ja to o tej godzinie nie kontaktuje i robie wszystko trzy razy wolniej. Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No wiesz .. ja tam za duzo myslec nie musze.. przepisuje cyferki do kompa a dalej to juz on sam liczy :evil_lol: Quote
nane Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Courier New]chciałam się przywitać i życzyć wszystkiego NAJ w Nowym Roku [/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ale mimo wszytsko skupic sie trza. Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Fajne zdjęcia!!! A z Was bardzo ładna para :loveu: Quote
Recommended Posts