madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 tigrunia napisał(a): Czego suszy te kły?? :p A se suszę :grins: Anusia & Alutka napisał(a):Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic: Wojna :obrazic: tigrunia napisał(a):Co??? O co cho?? O ten tramwaj co nie cho. Anusia & Alutka napisał(a):To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1: Ta jest! Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę.... Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!! Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jofka napisał(a):Nie wiem o co chodzi w tej Waszej wojnie....hymmm ale obronię Beatkę.... Jak tam Beatko się pracuje?? Ja się wyleguje w domku...zaraz chyba pójdę na spacerek z moim rozrabiaką!!! Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 tigrunia napisał(a):Dzięki Jofka - na Ciebie zawsze można liczyć :lol: Ja jednak do domku nie pojechałam i cały czas siedzę od 4:40 w pracy :placz: ale zaraz wychodze :evil_lol: Biedaczku!!! Ale my jestesmy z Tobą!!! Już niedługo będziesz w swoim domeczku!!!!:loveu::loveu: ze swoją pięknisią!!! Wiesz Toluś za nią tęsknił bardzo bardzo....hihi:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Wojna :obrazic: A goopia tchorzliwa obroncow szuka. Trza brac odpowedzialnosc za swoje slowa!! Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye: Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche. TZcik śpi a mi się nudzi :shake: Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 tigrunia napisał(a):Jofka co Ty tak późno spać poszłaś?? :crazyeye: Ja juz z pracy wróciłam :eviltong: Byłam 3 h i przyjechałam do domku ale jeszcze będe musiała potem jechać na troche. TZcik śpi a mi się nudzi :shake: Bo byłam u kolegi w gościnie i wróciłam tak późno!:crazyeye: Ja to teraz czekam na posłańca bo ma przyniesc Royalka dla mojego Lorbaska Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 tigrunia napisał(a): TZcik śpi a mi się nudzi :shake: To za robote sie wez!! Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To za robote sie wez!! A żebyś wiedziała, ze się wzięłam :lol: Choineczka już stoi :loveu: A Jessi zajęła się łańcuchami, któe idą na balkon Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Choinka pikna!!! a Jessi jaka świąteczna i roztrzepana!!!:lol::lol: Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jofka napisał(a):Choinka pikna!!! a Jessi jaka świąteczna i roztrzepana!!!:lol::lol: Pikna to ona bedzie jak ją ubiore :loveu: Juz jestem spowrotem w pray (od13:30) ale chyba gdzieś za godzinkę będę mogła iść do domku :multi: Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 tigrunia napisał(a):Pikna to ona bedzie jak ją ubiore :loveu: Juz jestem spowrotem w pray (od13:30) ale chyba gdzieś za godzinkę będę mogła iść do domku :multi: a w co ja ubierzesz??? Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jofka napisał(a):a w co ja ubierzesz??? Kurcze nie wiem.. kupilam sobie wczoraj bluzke na Sylwka to moge jej w sumie pozyczyc :cool3: jakas mini do tego i bedzie gitara :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fajna Psinka:loveu: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! :multi: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Rybko bardzo dziekujemy za odwiedziny i życzonka .. Tobie również życzymy Wesołych Świąt Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A Ciebie co tak nie ma i nie ma tu,co Beatko??....no nie mów,że lepisz pierogi,co??:cool3::-o Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Jofka napisał(a):A Ciebie co tak nie ma i nie ma tu,co Beatko??....no nie mów,że lepisz pierogi,co??:cool3::-o Hehe.. nie, pierogów nie :p Nie przepadam nawet :p Ja w tym roku robię tylko grzybową :lol: Dziś też na 5 do pracy szłam i do 9 musiałam siedzieć :angryy: a miałam być tylko 2 h Teraz sobie sprzątam chociaż nie wiem po co jak i tak mnie nie bedzie raczej w święta w domu .. Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 tigrunia napisał(a):Hehe.. nie, pierogów nie :p Nie przepadam nawet :p Ja w tym roku robię tylko grzybową :lol: Dziś też na 5 do pracy szłam i do 9 musiałam siedzieć :angryy: a miałam być tylko 2 h Teraz sobie sprzątam chociaż nie wiem po co jak i tak mnie nie bedzie raczej w święta w domu .. Nie lubisz pierogów z kapustą??? o jaaaa!!!:shake:...zawsze się przyda sprzątnąć, ja też już sprzatałam,a teraz troche zasiadłam do książek,ale zapachy mnie zwabiły do kuchni i znowu siedze na dogo:cool3: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Jofka napisał(a):Nie lubisz pierogów z kapustą??? o jaaaa!!!:shake:...zawsze się przyda sprzątnąć, ja też już sprzatałam,a teraz troche zasiadłam do książek,ale zapachy mnie zwabiły do kuchni i znowu siedze na dogo:cool3: Nie lubie :shake: Wole na słodko :) Z twarogiem, truskawkami .. mniam!! Własnie zjadlam sobie ryż z cynamonem i cukrem :cool3: Jessi śpi już 3 godziny a ja sobie w tym czasie obleciałam cały dom. Kurze powycierane i podłogi pomyte :multi: Łazienkę zostawiam dla TZa na jutro :D No i choinkę jeszcze mam nie ubraną :placz: Chyba zaraz sama się za nią wezmę. Zrobiłam wczoraj jakieś zdjęcia pazurów (przy oknie za Twoją radą Jofka) no i chyba cosik wyszło.. Za chwilkę zgram i wstawię Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Paznokcie: I Jessi też dam bo to w końcu jej galeria :razz: Sorki za bałagan ale jak ja się biore za sprzątanie to jest jeszcze gorzej niż było :p Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Już mówiłam,że piękne te pazurki!!! Extra świąteczne i dłuuugie!!! ja to takimi nie umiem chwytać!!! Jessi jaka rozczochrana i w szoku!!! hihi Ja już mam aparat zaraz strzelę fotki Tolowi!!!:loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Super się pośpieszyłam....extra!!! nie mogę go włączyć!!!:placz::placz: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 No na chwile wstała to jej dwie fotki zrobiłam, ale już znowu śpi :cool3: Czekam na Toleczka z niecierpliwością! Quote
Recommended Posts