tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Chciał mieć więcej dla siebie?:evil_lol: Dobranoc Jessi :hand: A być może :p Przytargała mi się na kolana, żeby być bliżej was chyba i śpiocha dalej :loveu: Kasia napisał(a):Cze Dziwaki Dziowolągi śpiewające do sufitu :loveu: Cze Kasiu 2 :multi: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):TZ mi nie pozwalal za duzo jesc :p A z Jessi juz lepiej :evil_lol: .. poszla spac no co Ty gadasz???!!! oooo niedobry!!! :crazyeye: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Jofka']no co Ty gadasz???!!! oooo niedobry!!! :crazyeye: No niestety :placz: Dziewczyny pilna sprawa!! Poszukuje stołu do kuchni!! Tzn. inspiracji bo w tej firmie co robiłam kuchnie powiedzieli, ze wykroją mi kazdy ksztalt i w każdym rozmiarze (bez podtekstów :evil_lol:) no i nie wiem .. czy ma byc okrągły, prostokątny, owalny ? :placz: W takim typie chyba bedzie : http://www.allegro.pl/item287558321_stol_kuchenny_125_cm_68_cm_bogata_kolorystyka.html na takich nogach przynajmniej, blat troche ciemniejszy bo bedzie w kolorze frontow szafek Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='tigrunia']No niestety :placz: Dziewczyny pilna sprawa!! Poszukuje stołu do kuchni!! Tzn. inspiracji bo w tej firmie co robiłam kuchnie powiedzieli, ze wykroją mi kazdy ksztalt i w każdym rozmiarze (bez podtekstów :evil_lol:) no i nie wiem .. czy ma byc okrągły, prostokątny, owalny ? :placz: W takim typie chyba bedzie : http://www.allegro.pl/item287558321_stol_kuchenny_125_cm_68_cm_bogata_kolorystyka.html na takich nogach przynajmniej, blat troche ciemniejszy bo bedzie w kolorze frontow szafek Ładny,ładny nowoczesny...mi się najbardziej podobają okrągłe, takie koła są takie milsze,cieplejsze,a nie takie kanciaste!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4']Jak się tyle w święta je, to dupencja rośnie:evil_lol: :roflt: [quote name='tigrunia'] Dziewczyny pilna sprawa!! Poszukuje stołu do kuchni!! Tzn. inspiracji bo w tej firmie co robiłam kuchnie powiedzieli, ze wykroją mi kazdy ksztalt i w każdym rozmiarze (bez podtekstów :evil_lol:) no i nie wiem .. czy ma byc okrągły, prostokątny, owalny ? :placz: W takim typie chyba bedzie : http://www.allegro.pl/item287558321_stol_kuchenny_125_cm_68_cm_bogata_kolorystyka.html na takich nogach przynajmniej, blat troche ciemniejszy bo bedzie w kolorze frontow szafek Bez podtekstow, ale ten mi wyglada na taki malo stabilny :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Nie no mało stabilny to on nie jest ma dosc grube te giry a moze szklany ? http://www.allegro.pl/item287734948_stol_stoly_lawa_lawy_parys_a_stolik.html I nawet w Bydgoszczy ten sklep :lol: Kurcze , ze wczesniej go nie wiedziałam bo dzis byłam na tej ulicy Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 szklane są super moja ciocia ta taki....bardzo efektownie wyglądają...tylko trza czesto przecierac bo widac kazda łapę!! Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 http://www.allegro.pl/item284694756_stol_stoly_lawy_lawa_okragly_fi_110_stolik.html Tez fajny, tylko ja bym chciała taki na 6 osób .. Ten poprzedni szkalny troche za duzy,ale mysle, ze mniejsze tez robia .. pojade w przyszłym tyg to zobacze Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ten okragły super wyglada i te giry fajne ale wyglada na mały Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Nie.. juz nie chce szklanego .. :p Rozmyśliłam sie .. Kupie taki jak ten pierwszy tylko teraz musze sie zastanowic dokladnie na ile ma byc osob.. bo nas jest 2-ch ale jak przyjda goscie jacys to mozna by tam sobie herbatke np wypic czy cos .. nie wiem czy na 4 czy 6 osob ma byc ... Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):Nie.. juz nie chce szklanego .. :p Rozmyśliłam sie .. Kupie taki jak ten pierwszy tylko teraz musze sie zastanowic dokladnie na ile ma byc osob.. bo nas jest 2-ch ale jak przyjda goscie jacys to mozna by tam sobie herbatke np wypic czy cos .. nie wiem czy na 4 czy 6 osob ma byc ... heh ale Ty wybredna i szybko zmieniasz zdanie... nie wiem ja to bym kupila jak najwiekszy ile Ci na to miejsce pozwala Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='tigrunia']http://www.allegro.pl/item284694756_stol_stoly_lawy_lawa_okragly_fi_110_stolik.html Tez fajny, tylko ja bym chciała taki na 6 osób .. Ten poprzedni szkalny troche za duzy,ale mysle, ze mniejsze tez robia .. pojade w przyszłym tyg to zobacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na dwie Ci nie wystarczy? :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Nie chce wielkiego stołu na 15 osob :shake: Potrzebuje tylko taki do kuchni,zeby przy nim sniadanie zjesc czy kawke wypic .. kuchnia ma 10 mi mam na srodku miejsce na stól szeroki max na 70 cm a długi hmm.. gdzies 120 - 130 bym chciała max ale nie wiem jak to wychodzi .. ile na ile osob potrzeba. Chyba na 6 kupie Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na dwie Ci nie wystarczy? :eviltong: Niee .. to za mało :p Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mysle,że 6 jest ok!! Ja to bym na 2 kupiła...hyhy:cool3: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Znalazłam :sweetCyb::sweetCyb:http://www.allegro.pl/item287697853_stol_arachne_1_stoly_lawa_lawy_stolik.html Myślicie, ze na 6 osób jest ok? Mogliby tam dostawić te pare krzesel :eviltong: Ewentualnie 10 cm dluzszy moglby byc .. no i nie szklany . No i stwierdziłam tez,ze bedzie prostokątny, bo mozna go przy scianie tez postawic i do innego dostawic w razie natłoku gości :evil_lol: Nogi mi sie podobają :D Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='tigrunia']Znalazłam :sweetCyb::sweetCyb:http://www.allegro.pl/item287697853_stol_arachne_1_stoly_lawa_lawy_stolik.html Myślicie, ze na 6 osób jest ok? Mogliby tam dostawić te pare krzesel :eviltong: Ewentualnie 10 cm dluzszy moglby byc .. no i nie szklany . No i stwierdziłam tez,ze bedzie prostokątny, bo mozna go przy scianie tez postawic i do innego dostawic w razie natłoku gości :evil_lol: Nogi mi sie podobają :D Fajny fajny....a juz myslalam ze na szklany sie zdeycdowalas mi szklane bardziej sie podobaja...ale ja to sobie moge Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Fajny fajny....a juz myslalam ze na szklany sie zdeycdowalas mi szklane bardziej sie podobaja...ale ja to sobie moge No pewnie,ze mi tez sie podobają ale mało praktyczne są :shake: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Beatko zostawiam Cie z tym problemem i ide spac juz nie moge wytrzymac i Tolek juz mi sie rozespał na kanapie......nie chce sam spac gnida mala no Dobranoc!!! Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Beatko zostawiam Cie z tym problemem i ide spac juz nie moge wytrzymac i Tolek juz mi sie rozespał na kanapie......nie chce sam spac gnida mala no Dobranoc!!! No ja juz tez zaraz mykam .. Jessi tez niedawno sie do wyrka położyła bo za bardzo machałam rękami jak pisałam i uciekła ode mnie :evil_lol: Zostały mi jeszcze 3 galeryje do oblecenia i ide spaciu tyz Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):No ja juz tez zaraz mykam .. Jessi tez niedawno sie do wyrka położyła bo za bardzo machałam rękami jak pisałam i uciekła ode mnie :evil_lol: Zostały mi jeszcze 3 galeryje do oblecenia i ide spaciu tyz Dzień dobry!!!:multi: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Cześć Jofka :multi: Ja dziś niestety w pracy .. :placz: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Cześć Jofka :multi: Ja dziś niestety w pracy .. :placz: Wiesz Ty to prawie zawsze jestes w pracy...uj niedlugo i moja laba sie skonczy:-( Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dziś w pracy ale jutro znów wolne :multi: W niedziele tylko na 2-3 godzinki :multi: Przyszły tydzień będzie ciężki bo od pon-sob na 5 rano :placz: Quote
pysiulka86 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A jak tam Jessi ? Objedzona ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts