Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witam to dzisiaj faktury czy zamówienia lecą?:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='nane'] [FONT=Courier New]chciałam się przywitać [/FONT] [FONT=Courier New]i życzyć wszystkiego NAJ w Nowym Roku [/FONT] Witaj Martuś :multi: Dziękuemy bardzo :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Ale mimo wszytsko skupic sie trza. No troche trza :p [quote name='Kasia']Fajne zdjęcia!!! A z Was bardzo ładna para :loveu: Cześć Kasiu :multi: Dziekujemy, dziękujemy :lol: [quote name='Pegaza']Witam to dzisiaj faktury czy zamówienia lecą?:eviltong: Heyka! Dziś jestem chora :evil_lol: (siedze w domu) ale powinny leciec faktury Quote
Aga76 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dobry Beatko :loveu: Zdrówka życzę :calus: Fajne fotki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 tigrunia napisał(a): Heyka! Dziś jestem chora :evil_lol: (siedze w domu) ale powinny leciec faktury Nie trza bylo chlac zimnego szmpana na mrozie :megagrin: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry Beatko :loveu: Zdrówka życzę :calus: Fajne fotki :loveu: Dobry Aguś :multi: Dziękuję bardzo :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Nie trza bylo chlac zimnego szmpana na mrozie :megagrin: Te .. chora byłam jeszcze zanim sie ten szampan pojawił :cool1: A mrozu wcale nie było :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nie trza bylo chlac zimnego szmpana na mrozie :megagrin: Anuś Oni się degustowali a chlałyśmy My i Madźka! Nie pamiętasz już? :evil_lol: Madźka czkała i potykała się przecie!!! Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Anuś Oni się degustowali a chlałyśmy My i Madźka! Nie pamiętasz już? :evil_lol: Madźka czkała i potykała się przecie!!! "Święta trójca" na dole :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kasia napisał(a):Anuś Oni się degustowali a chlałyśmy My i Madźka! Nie pamiętasz już? :evil_lol: Madźka czkała i potykała się przecie!!! Taaaa degustowali. Jakby fotow nie pokazala, to ewentualnie moglabym naiwnie w to uwierzyc, ale w tej sytuacji :shake: Hihi Be2 ale fajny rudzielec :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No coś ty.. toć foty nic nie ukazują .. :p Ty jesteś ten rudzielec , tak ? :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A Madźka ta w środku bo Ją trza było podtrzymywać aby sie nie przewróciła całkiem :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kasia napisał(a):A Madźka ta w środku bo Ją trza było podtrzymywać aby sie nie przewróciła całkiem :evil_lol: Hy hy nawet ochlejmorda nie moze se wlasnej butelki trzymac, bo juz sily nie ma i ruchy nieskoordynowane jej w tym przeszkadzaja.:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 My z Anuśka jakoś trzymałyśmy fason bo jak widzisz trza było pilnować naszej ochlejmordy dopiero co pełnoletniej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kasia napisał(a):My z Anuśka jakoś trzymałyśmy fason bo jak widzisz trza było pilnować naszej ochlejmordy dopiero co pełnoletniej :loveu: Tak wlasnie bylo. Ja jako, ze tera nad psychologia siedze, to wydam opinie na ten temat. Musialysmy jej pilnowac, albowiem doszlo do uaktywnienia sie u Madzki syndromu psa lancuchowego- znaczy sie ta pelnoletnosc spowodowala czesciowa wieksza swobode i mniejsza kontrole i Madzka jakoby zachlysnela sie tym, niczym pies z lancucha spuszczony mozliwoscia biegania. :cool1: Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ja nie moge .. niech ona tylko tu wejdzie i to przeczyta to przekichane bedziecie miały :evil_lol: Ale zauważylam, ze Anusia musiała ją ciągać po galeryjach z zyczeniami .. :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kasia napisał(a):My z Anuśka jakoś trzymałyśmy fason bo jak widzisz trza było pilnować naszej ochlejmordy dopiero co pełnoletniej :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='tigrunia'] Ale zauważylam, ze Anusia musiała ją ciągać po galeryjach z zyczeniami .. :evil_lol: Dobrze zauważyłaś. Ciągnęła i nawet nakierunkowywała coby nie polizła do obcej jakiejś...choć o jedną chyba zachaczyła bo zanim dojszła do Atkowej to ja dobermany jakieś pogoniły :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='tigrunia']Ja nie moge .. niech ona tylko tu wejdzie i to przeczyta to przekichane bedziecie miały :evil_lol: Ale zauważylam, ze Anusia musiała ją ciągać po galeryjach z zyczeniami .. :evil_lol: Iiiiii taaaam, Madzka bedzie wdzieczna za jej analize psychologiczna :megagrin: [SIZE="1"]I widzisz sama kto byl w lepsiejszej formie... Quote
Aga76 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tak wlasnie bylo. Ja jako, ze tera nad psychologia siedze, to wydam opinie na ten temat. Musialysmy jej pilnowac, albowiem doszlo do uaktywnienia sie u Madzki syndromu psa lancuchowego- znaczy sie ta pelnoletnosc spowodowala czesciowa wieksza swobode i mniejsza kontrole i Madzka jakoby zachlysnela sie tym, niczym pies z lancucha spuszczony mozliwoscia biegania. :cool1: :roflt::roflt::roflt: chociaż tak na poważnie, trzymanie na łańcuchu to największe s... Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Anuś, Ona nas pogoni kijakiem jakimś, mówię Ci :evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kasia napisał(a):Anuś, Ona nas pogoni kijakiem jakimś, mówię Ci :evil_lol::evil_lol: Iiiii tam. Madzka :loveu: nasza? Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Cześć Jofka :multi: Mam reszte zdjęc to jakieś jeszcze wrzuce jak chceta .. :lol: Quote
Recommended Posts