tigrunia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a)::loveu: Jutro bo juz mi się dziś nie chce kombinowac .. Najlepiej to faktycznie wychodzi komóką (Anusia) ale ja nie umiem na kompa zgrac.. :shake: Blutufem :eviltong: tigrunia napisał(a):To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu: To my jestesmy NIKT?? :obrazic: BLONDYNKO TY!! Magda_Miki napisał(a):Ja też ide:p Będę robić paznokietki Jakie paznokietki, co, gadaj! Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja właśnie przylazłam a Ciebie nie ma...:-( Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):To ja tez ide spać bo widzę, że już nikogusio poza tymi dwiema (A&M:evil_lol:)nie ma .. Brej nocy :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Blutufem :eviltong: To my jestesmy NIKT?? :obrazic: Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic: Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus: :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jofka napisał(a):hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi: Kiedy Ty masz czas, to wszystkie polazły :lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja też ide:p Będę robić paznokietki Sama? Sobie? Anusia & Alutka napisał(a):Blutufem :eviltong: To my jestesmy NIKT?? :obrazic: BLONDYNKO TY!! Blutufa nie mam :p Mam Irde ale jeszcze siem nie naumiałam obsługiwać tego czegoś Sama żeś blondynka! :diabloti: NIKT to jest pseudonim taki .. zwiadowczy no :evil_lol: Jofka napisał(a):Ja właśnie przylazłam a Ciebie nie ma...:-( :placz::placz: Jofka :placz::placz: Ale ja dziś i tak tylko 4 h spałam bo mój TZcik wrócił z pracy o 23, musiałam z nim sobie troszkę pogadac jeszcze i tak 24 siem zrobiła jak poszłam spać a już od 1,5 h jestem w pracy :p madziasto4 napisał(a):Ja tylko przyszłam powiedzieć, że to oznacza wojnę tigrunia. Wojnę! Żeby nas od NIKTÓW wyzywać? :obrazic: :evil_lol::evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Nie moge sie nie zgodzic. Wiesz Tigrunia jak jezd, wrogowie naszych wrogow sa naszymi przyjaciolmi. Maaaadzka :calus: :loveu::loveu: Jofka napisał(a):hehehe Ja sobie moge posiedziec dluzej,bo jutro mam wolne!!! jupiii!!!:multi::multi: zazdroszcze! :razz: madziasto4 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Czego suszy te kły?? :p Dzień dobry dziewczynki i NIKTy :loveu: w piąteczek :multi::multi: Dziś ciężki dzień w pracy się zapowiada :placz: Tzn. chyba sobie teraz pójdę do domu i wrócę ok 11 bo duzo pray bedzie popołudniu a nie zamierzam nadgodzin robić :p Quote
Aga76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzień dobry Beatko :loveu: Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Beatko :loveu: Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins: Dzień dobry :loveu: A ja kce słonia w karafce.. da mi ? :loveu: Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Aga76 napisał(a): Kce zobaczyć Jessi i paznokcie :grins: Jestem ZA! :p Dobry :loveu: Jak choinka? Wstawił ją TZ w stojaka w końcu? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Karafki brak i słonia brak, a ty masz paznokcie i Jessi :shiny: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Kasia napisał(a):Jestem ZA! :p Dobry :loveu: Jak choinka? Wstawił ją TZ w stojaka w końcu? :evil_lol: A coś Ty! Wczoraj o 23 wrócił i też nie miał czasu.. nie wiem jak teraz bo za godzine idzie do pracy .. moze się nią już zajmuje:cool3: Aga76 napisał(a):Karafki brak i słonia brak, a ty masz paznokcie i Jessi :shiny: No mam :loveu: Ale nie dam :loveu: Moja Jessi i moje paznokcie :mad: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie wierze w to co widza oczy moje! Madzka, ona znowu!! :obrazic: Co??? O co cho?? Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 tigrunia napisał(a):Co??? O co cho?? Obrazasz nas i jeszcze rżniesz gloopa ze nie wiesz o co cho. :roll: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Obrazasz nas i jeszcze rżniesz gloopa ze nie wiesz o co cho. :roll: Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 tigrunia napisał(a):Co? Że NIKTo?? Ach Anusia .. toć mówię, że to taki pseudonim zwiadowczy :evil_lol: To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To nie mow! Bo jak Cie z Madzka na pal nabijemy, bedziemy nacinac i sola posypywac, w smole gotowac i na koniec na stosie z dymem puscimy, to juz NIGDY i NIC nie powiesz :cool1: :placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: HELP ME!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='tigrunia']:placz::placz::placz::placz: Jessooo.. dziewczyny ratujcie mnie przed nimi!!!! :placz::placz::placz::placz: Jofka, Kaśki, Aguś, imienniczko .. :placz::placz::placz::placz: HELP ME!!!! Tera ratujcie?? Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac! Quote
Kasia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jak mamy ratować jak nie wiemy o so chodzi? :roll: Ja to w ogóle się pogubiłam w tych galeryjach... Quote
Jofka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Witaj Tigrunia!!!! Oczywiście,że zawsze Cie obronimy!!! Tolek to przeciez obronny wielki pies!!!:angryy::mad: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tera ratujcie?? Cza bylo myslec co gadala, a nie tera sie uzalac! terefere Kasia napisał(a):Jak mamy ratować jak nie wiemy o so chodzi? :roll: Ja to w ogóle się pogubiłam w tych galeryjach... Nie ważne o co chodzi.. ważne, ze na stosie mnie chce spalić :eviltong: :placz::placz::placz: Jofka napisał(a):Witaj Tigrunia!!!! Oczywiście,że zawsze Cie obronimy!!! Tolek to przeciez obronny wielki pies!!!:angryy::mad: Toleczku kochany gryź panią Anusię!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts