PositiveThought Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 hej Beatko! co do oknów to współczuje bardzo, i mnie to czeka, jak wyzdrowieję :shake: uczałuj Dżesi. Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Dżesi zostanie ucałowana jak wrócę do domku :) Chciałam ją dziś wykąpać ale nie zdąże .. dopiero w sobote się za nią wezmę i dam jakieś fotki :loveu: Bo teraz jak jakieś czupiradło wygląda.. nawet kitki nie ma od wczoraj :-o Tak mi dziś smutno.. :-( Weszłam dziś na Dogo w nadziei, ze Gabi przeżyje a tu.. :-( [*] takie smutne wieści :placz: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sie tak nie da :shake:[/QUOTE] To co Ty masz takie niewychowane te zarazki? :roll: [quote name='tigrunia'] Dżesi zostanie ucałowana jak wrócę do domku :) Chciałam ją dziś wykąpać ale nie zdąże .. dopiero w sobote się za nią wezmę i dam jakieś fotki :loveu: Bo teraz jak jakieś czupiradło wygląda.. nawet kitki nie ma od wczoraj :-o [/QUOTE] Pokaż czupiradło bez kitki :sweetCyb: Quote
anmi0 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ale słodziak!! Piksi w pierwszym dniu u nas miala dokladnie 2,5 miesiaca, wiec jeszcze taki maly szczeniaczek. A 1 kapieli niestety za nic nie moglam chociaz jednej fajnej fotki robic, tak sie bala wody ehhh :diabloti: diabelek jeden. u nas nowe foto. :) Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć cześc, ja kcem zobaczyć bezkitkowca:mad: Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Pokaż czupiradło bez kitki :sweetCyb:[/quote] o nie! :shake: Takiego brzydala wam nie pokaze :eviltong: [quote name='anmi0']Ale słodziak!! Piksi w pierwszym dniu u nas miala dokladnie 2,5 miesiaca, wiec jeszcze taki maly szczeniaczek. A 1 kapieli niestety za nic nie moglam chociaz jednej fajnej fotki robic, tak sie bala wody ehhh :diabloti: diabelek jeden. u nas nowe foto. :)[/quote] No mi się udało zrobić fotki podczas kąpieli bo ona ze strachu jest cała sztywna jak się kąpie :evil_lol: Zaraz do was lookne ;) Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Patikujek']Cześć cześc, ja kcem zobaczyć bezkitkowca:mad:[/quote] Nie i koniec!! :diabloti: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dawaj bo zaraz cię zbanuję(fajnie mieć taką władzę:evil_lol:) Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='tigrunia']Nie i koniec!! :diabloti:[/QUOTE] No pokaaaaa! Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No pokaaaaa![/QUOTE] Co Tyy, się uparła jak osioł :roll: Pokaż czupurka!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Co Tyy, się uparła jak osioł :roll: Pokaż czupurka!!!![/QUOTE] BEDE sie upierac ile bedzie mi sie podobalo, a Ci nic do tego, o! :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Patikujek']Dawaj bo zaraz cię zbanuję(fajnie mieć taką władzę:evil_lol:)[/quote] No... :mad: Bo Ci oddam .. :mad: Już jedna mi dała 4 punkty :angryy: [quote name='Anusia & Alutka']No pokaaaaa![/quote] [quote name='madziasto4']Co Tyy, się uparła jak osioł :roll: Pokaż czupurka!!!![/quote] [quote name='natija']wlasnie pokaz:):):)[/quote] Ale się uparły no .. Zastanowie się :diabloti: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Zapomniałam się przywitać ... [B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/B] w piątek :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']No... :mad: Bo Ci oddam .. :mad: Już jedna mi dała 4 punkty :angryy: Ale się uparły no .. Zastanowie się :diabloti:[/QUOTE] A za co dostalas?? :evil_lol: Dawaj czochranca, nad czym tu sie zastanawiac? Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A za co dostalas?? :evil_lol: Dawaj czochranca, nad czym tu sie zastanawiac?[/quote] W sumie to za wypowiadanie swojego zdania :angryy: Później dam, bo w pracy teraz siedze Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']W sumie to za wypowiadanie swojego zdania :angryy: Później dam, bo w pracy teraz siedze[/QUOTE] Aaaaaa hihihihih :turn-l: :roflt: :megagrin: Dobdzie, to bedziemy czekac. Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Cze cukierniczko :loveu: To Ty nie wiedziała, że na dogo prawo do wypowiadania własnego zdania mają ino co niektórzy? :cool1: Fotki fotki fotki!!! :mad: Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja bym nie wyrobiła, gdyby ktoś mi kazał tak wstawać, ou maj :mdleje: BEZKITKOCZUPURKA! Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']Cze cukierniczko :loveu: To Ty nie wiedziała, że na dogo prawo do wypowiadania własnego zdania mają ino co niektórzy? :cool1: Fotki fotki fotki!!! :mad:[/quote] No nie wiedziała .. :placz::placz: Zara :angryy: Co się tak pieklicie ? Dopiero do domu weszłam ! [quote name='PositiveThought']ja bym nie wyrobiła, gdyby ktoś mi kazał tak wstawać, ou maj :mdleje: BEZKITKOCZUPURKA![/quote] Atka ? :crazyeye: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 No to macie te fotki: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/126/a14cce69e5fae688.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/78/9f058278148f4cfd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/78/45d0632143a5c81c.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']BEDE sie upierac ile bedzie mi sie podobalo, a Ci nic do tego, o! :obrazic:[/QUOTE] Goopia, to nie do Ciebie!! :splat: Tigrunia się uparła jak osioł, że czupurka nie da! Czuperek jest, czupurek jest:loveu: Ale co tak mało? Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4'] Czuperek jest, czupurek jest:loveu: Ale co tak mało?[/quote] Zaraz dam jeszcze jedną fotke - z dedykacją dla wszystkich cioteczek :multi: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Uwaga Uwaga!! Tulaski od Jessi dla cioteczek :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/125/bf513983fd62a8d1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts