Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):hej dziewczeta i ciastka i ciasta i wszystkie dobre rzeczy, które są tam u Beatki w cukierni :loveu: zapomnialas o ciasteczkach Quote
anmi0 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-( Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 anmi0 napisał(a):a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-( Geny. Na to juz nic nie poradzisz. Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Kincia napisał(a):Witam dziewczyny:multi: PositiveThought napisał(a):hej dziewczeta i ciastka i ciasta i wszystkie dobre rzeczy, które są tam u Beatki w cukierni :loveu: natija napisał(a):witam i nadrabiam:):) A z ciasteczek to lubie najbardziej kartofelki:):):) Witam, witam :multi: anmi0 napisał(a):a ja sobie tak ogladam i sie zastanawiam, co wy robicie, ze wasze yorki maja takie bujne wlosy w kucyku?? Bo ja moja kapie regularnie, czesze, nie ma kołtunow, zeby mialy z czym wylatywac przy czesaniu a i tak ma tylko cieniutki kosmyczek wloskow :-( Moze za mało włosków zbierasz do tego kucyka ? Nonono.. widzę, ze Anusia się wzięła troszkę za moją galeryję i zabawia towarzystwo :evil_lol: Ja dziś sobie pospałam :) Do pracy na 10 i choinke kupiłam nawet :multi: Jutro ide na pazuy (juz świąteczno-sylwestrowe) i jak będę miała czas po to może ja ubiorę nawet :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tigrunia napisał(a): Nonono.. widzę, ze Anusia się wzięła troszkę za moją galeryję i zabawia towarzystwo :evil_lol: Ja dziś sobie pospałam :) Do pracy na 10 i choinke kupiłam nawet :multi: Jutro ide na pazuy (juz świąteczno-sylwestrowe) i jak będę miała czas po to może ja ubiorę nawet :loveu: Ktos to musi robic, skoro Cie tu prawie ni mo :roll: Tez jutro mam pazury :grins: Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ktos to musi robic, skoro Cie tu prawie ni mo :roll: Tez jutro mam pazury :grins: Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu: Quote
natija Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tigrunia napisał(a):Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu: bedzie napewno wygladac ciekawie:):) Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tigrunia napisał(a): Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu: U mnie tv ma więcej kolorów niż czy :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witamy sie wieczorowo :) Ależ piekna sesja zdjeciowa fantastyczne ma te włoski śliczna z niej panieneczka az mam ochote ją wyczorchać i wytulac mocno :) Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tigrunia napisał(a):Dzieki Anusia :calus: A co robisz?? Ja mam wizje na bordo/złoto/czarne :loveu: Nie dziekuj tylko odwiedzaj czesciej swoja galeryje :roll: Nie wiem czo... Tera mam brokacik taki on jest ciemnośliwkowy i pieczatki biale. I mysle, bo u mie to sprawa trudniejsza, bo ja mam szpicki nie kwadraciaki... Tak se pomyslalam ze moze francuski :razz: ale manicure :eviltong: i nie okragly tylko taki, jak by to powiedziec :hmmmm: w szpic taki kwadratowy, cos a la jak sa z avonu paski te kwadratowe do frencha. No nie wiem czy wytlumaczylam to bo czuje niedosyt... Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Tez jutro mam pazury :grins: Tyż mam i dylemat co zrobić tyz mam :p Ziro koncepcji..... Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='natija']bedzie napewno wygladac ciekawie:):) Mam nadzieję :razz: [quote name='Aga76']U mnie tv ma więcej kolorów niż czy :evil_lol: Mądrala :p [quote name='Kasia_zg']Witamy sie wieczorowo :) Ależ piekna sesja zdjeciowa fantastyczne ma te włoski śliczna z niej panieneczka az mam ochote ją wyczorchać i wytulac mocno :) Witaj Kasiu :multi:Dawno Cię u nas nie było :multi: Oj czochrania to ona ma aż nadto ale mogę ją wyczochrać i za Ciebie :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Nie dziekuj tylko odwiedzaj czesciej swoja galeryje :roll: Nie wiem czo... Tera mam brokacik taki on jest ciemnośliwkowy i pieczatki biale. I mysle, bo u mie to sprawa trudniejsza, bo ja mam szpicki nie kwadraciaki... Tak se pomyslalam ze moze francuski :razz: ale manicure :eviltong: i nie okragly tylko taki, jak by to powiedziec :hmmmm: w szpic taki kwadratowy, cos a la jak sa z avonu paski te kwadratowe do frencha. No nie wiem czy wytlumaczylam to bo czuje niedosyt... No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol: [quote name='Kasia']Tyż mam i dylemat co zrobić tyz mam :p Ziro koncepcji..... Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz: No - to miłego dzionka :) Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tigrunia napisał(a): Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Ja mam na 17. I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll: A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu: Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Ja mam na 17. I cały czas myślę co by se tu zapodać....:roll: A tak w ogóle to cześć jak czajnik :loveu: Ja jednak mam na 15 .. cały czas myślałam goopia, że na 13 ale na szczeście zadzwoniłam i okazało się, że na 15 :lol: Ja juz sobie rysuje wzorki od godziny :eviltong: Cześć jak czapka :loveu: Aga76 napisał(a):Dobry dzień :loveu: Dobry :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dzień dobry środeczkowo :) Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry środeczkowo :) Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol: Ale cwana :evil_lol: Cześć Kasieńko :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='tigrunia'] No coś nie mogę z wami ostatnio posiedziec dłużej :placz: Ale dziś będę miała chyba wiecej czasu ale co to ja miałam robić po tych pazurach?:hmmmm: AAA..choinkę ubierać .. Może poczekać w sumie jeszcze dzień lub dwa :evil_lol: Cześć Kasiu 2 :multi: Tyż masz dziś ? Kurcze to może jeszcze na tą samą godzinę macie?? Ja mam na 13 :lol: Zobaczymy co te nasze paznokieciary wyczarują :lol: Tylko sie pochwalcie co w koncu wyszło :razz: No - to miłego dzionka :) Ja mam na 14 :grins: [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry środeczkowo :) Ooo tak wy sobie zrobicie teraz pazurki i pokażecie efekty a ja mam wizyte za tydzień bo ide na wesele to bede miała inspiracje z waszych hihi:evil_lol: A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/ Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja mam na 14 :grins: A w poszukiwaniu inspiracji polecam udac sie na stronke http://paznokcie-oli-m.blog.onet.pl/ O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tigrunia napisał(a):O masz i to w Bydgoszczy ta Ola robi i jeszcze na Szwederowie .. a tu pracuje :lol: Tylko moja paznokieciara taka fajna .. nie mogę jej zostawić :shake: Do Oli to ja bym se chetnie poszla gdybym miala mozliwosc. Ale nie mam... Se zobaczcie na grudzien 2006, tam sa fajne takie ciemne fioletowe i czarne :loveu: moje ulubione. Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witamy, witamy i buziaki przesyłamy:) Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Czesć Pati :) No ja juz wróciłam .. mam pikne pazury w kolorach jakie se wymarzyłam :lol: Zaraz cykne jakąś fotke Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):No, i gdzie te pazury? :p No nie wychodzą mi fotki :mad: Chyba bede musiała za dnia zrobić bo teraz lampa błyskowa się odbija i nic nie widać :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No ja mam tyz :grins: Ale fote to nie wim jak zrobic :shake: Mam frencha szpickowatego i czerwone kwiatkopieczatki do tego. Quote
Recommended Posts